Ratamahatta Posted September 5 Share Posted September 5 Jebes to, nekad smo praaaaavu Norvesku tukli sa sve Floom, Rekdalom, Iversenom i Solskjerom. I to na turniru nakon sto su oni tukli Spance I tako sto je Kezman dobio crveni posle 20 sekundi, a ne ko ova pickica Belic Link to comment
MiddleClass Posted September 5 Share Posted September 5 Piksi suv ko barut. Samo napred! 2 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted September 5 Share Posted September 5 2 minutes ago, Ratamahatta said: Jebes to, nekad smo praaaaavu Norvesku tukli sa sve Floom, Rekdalom, Iversenom i Solskjerom. I to na turniru nakon sto su oni tukli Spance Pošto je ova repka Norveške na kvantašu? 1 Link to comment
Ratamahatta Posted September 5 Share Posted September 5 To je bio staaari fudbal, kad se jos skoro nigde sem u Engleskoj i Italiji nije moglo imati puno stranaca Rekdal je 14 Brnovica, Flo je Darko Kovacevic i po, Solskjer je 34 Drulica a Iversen Rade Bogdanovic 1 Link to comment
samo_opusteno Posted September 5 Share Posted September 5 On 14. 11. 2021. at 23:38, Mindaugas Žukauskas said: Da pomirimo nepomirivo na forumu: Piksi je fudbalski Sale Đ! Eto znao sam, obicno ovakvi mudroseri imaju tu naviku da prvi dizu u nebesa a kasnije da gaze po nekome. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted September 5 Share Posted September 5 Dobro bre, raskrinkao si me već onim norveškim skupocenim rosterom, čemu sad ovo šutiranje u blatu 1 Link to comment
samo_opusteno Posted September 5 Share Posted September 5 Ma (samo) opusteno, znao sam da ce tako biti ako potrazim, nije da mi se gubilo vreme na to ali si bio uporan sa nesmesnim forama. Link to comment
goofs Posted September 5 Share Posted September 5 49 minutes ago, Ratamahatta said: Jebes to, nekad smo praaaaavu Norvesku tukli sa sve Floom, Rekdalom, Iversenom i Solskjerom. I to na turniru nakon sto su oni tukli Spance I tako sto je Kezman dobio crveni posle 20 sekundi, a ne ko ova pickica Belic Što izostavi Carew Johna, prvog crnca odraslog severno od Baltika? 2 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted September 5 Share Posted September 5 Štobse reklo, fore su mi jake kao Halandova Norveška hahah Link to comment
pantelia Posted September 6 Share Posted September 6 Pih, ja se ponadao da sledecu igramo sa oslabljenim Svajcarcima Nista, morace Belic da prikolje Eriksena 1 Link to comment
Ratamahatta Posted September 6 Share Posted September 6 (edited) 8 hours ago, JohnnyD said: Svaki veliki trener u istoriji fudbala je imao takmicenje koje mu najvise odgovara - Vitorio Pozzo svetsko prvenstvo, Anceloti ligu sampiona, Ferguson domace prvenstvo, a Piksi Ligu nacija Zivadinovic je bio streptomicin™ za Maltu i Irsku Edited September 6 by Ratamahatta Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted September 6 Share Posted September 6 8 hours ago, samo_opusteno said: Dobrih 55 minuta, ovo posle raspad sistema. Krpi, stizi, zatvaraj, izbijaj...a 2 pasa ne mozemo da povezemo. Valjda je to realna razlika u kvalitetu ali boli koliko cesto ne smemo, koliko panicimo sa loptom. Jasno je da ne pripadamo fudbalskom vrhu i da sa ovakvom igrom i mentalitetom ni ova ekipa na prvenstvima nece nista uraditi, bez obzira ko je bude vodio. sta znaci nece nista uraditi? nece osvojiti svecko? sta je uspeh na takmicenju uopste? izaci iz grupe i ispasti u sledecem kolu ili onom tamo? ostanak u najjacem rangu lige nacija + plasman na svecko bi po meni bio uspeh sam po sebi, da se odrzi kontinuitet jakih protivnika, to ce sigurno ocvrsnuti ekipu za velika takmicenja, mozda iznedriti neki novi talenat. 2 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted September 6 Share Posted September 6 da dodam, spanija je dobila sve tekme od marta '24 poraz od col i nereseno sa brazilom od marta '23 - poraz skotska je dobila sve do marta '24 Link to comment
Fanta Posted September 6 Share Posted September 6 Ja jedino sto sam video je ta neka energija ali to je slabo.Spanci su dosli u fazonu lako cemo sa ovim pacerima i kako nisu uspevali da nas slome postajali su sve nervozniji a mi smo im nekako odoleli. Da su bili precizniji druga bi prica bila. Ako ponovimo ovo protiv Danaca tek onda mozemo nesto da pricamo... 1 Link to comment
sasha Posted September 6 Share Posted September 6 3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: ostanak u najjacem rangu lige nacija + plasman na svecko bi po meni bio uspeh sam po sebi Teško ćemo mi skoro na SP, evropsko možda nekako i ubodemo. Ali neka bar liče na nešto kad igraju, ps ako odu super, ovo kad i odemo već smo unapred ispali. Link to comment
Recommended Posts