Milosh76 Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 3 minutes ago, *edited by mod said: Ako ne izgubimo od Danske, ima da bude slomljenih daljinskih u Saudijskoj Arabiji... Oce boli ih Q...
Constantin Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 8 minutes ago, Kreator said: Bravo momci! Svaka čast. Srčano, hrabro, koliko znate, znate. Šteta za onaj promašaj Jovića. Čestitke momci! I ne mogu, a da ne čestitam na Piksi.... 4
Ratamahatta Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 (edited) Mi rezultatski mozda nismo izgubili utakmicu, ali nismo porazeni Vicesampioni smo mlecnog puta u prijateljskim, veseli se srpski rode Remi od istorijskog znacaja, u rangu onog na Gazimestanu. Koksi Stojkovic vadi pimpek i njime ponosito vitla u smeru Surbatovica i Tanjge U revansu tamo Belic nekom krje noge kao Duljaj 2005. kad nisu hteli da izbace dok je neko od nasih lezao. Mada ni fudbalske bitke nisu iskljucene Edited September 5, 2024 by Ratamahatta
harper lee Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 2 minutes ago, ducca said: Dosta momaka je odigralo sjajno, Birma, Rajko, Bleki, itd…ali Pavlović večeras za 10, iskreno se ne sećam bolje partije odbrambenog igrača za reprezentaciju poslednjih 20 godina, ako ne i više. Cela odbrana je igrala kao sat. Bilo je gresaka ali toliko smo mnogo vremena proveli pozadi i bili pod pritiskom da je tih gresaka bilo jako malo u odnosu na to kako se razvijala utakmica. Jedina bas krupna greska je bila ona Simiceva ali ostatak je i on odigrao odlicno. 2
Valk Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 4 minutes ago, *edited by mod said: Ako ne izgubimo od Danske, ima da bude slomljenih daljinskih u Saudijskoj Arabiji... Turskoj ^ 1
johan nagel Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 3 minutes ago, harper lee said: Sa Vlahovicem i jednim krstenim igracem pakerom ovo bi bila sasvim dobra reprezentacija. Ovako, svaka cast na borbenosti i disciplini ali ova ekipa nema ekstra kvalitet napred ni na jednoj poziciji. Самарџић је најближи пакеру што ћемо добити јбг. Проблем је што сви прижељкују 4-2-3-1 формацију а ми немамо крила за то уопште, Живковић и Бирманчевић и то је то. С обзиром на играчки кадар којим располажемо реално нам и даље формација са три позади највише лежи. Једино што би сада могли да имамо нормалног винг бека у виду Недељковића а лево јбг крпљење Терзић / Бирманчевић. 1
Milosh76 Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Kad je pristup dobar, rezultat se pamti. A protiv Spanaca ne moze drugacije osim bunkera. Danci ce pokazati da li je ovo slucajnost ili su SP i EP nasa realnost. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2024 Popular Post Posted September 5, 2024 (edited) 2 minutes ago, Ratamahatta said: Mi rezultatski mozda nismo izgubili utakmicu, ali nismo porazeni Vicesampioni smo mlecnog puta u prijateljskim, veseli se srpski rode Remi od istorijskog znacaja, u rangu onog na Gazimestanu Koksi Stojkovic vadi pimpek i njime ponosito vitla u smeru Surbatovica i Tanjge biće zanimljiv afterparty u pazovi posle par vinjaka ima da zove tadića i da mu dahće u slušalicu Edited September 5, 2024 by kud u maglu Simoviću 13
Milošica Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Just now, kud u maglu Simoviću said: biće zanimljiv afterparty u pazovi posle par vinjaka ima da zove tadića i da mi dahće u slušalicu Sve je to ok 3
Ratamahatta Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Luka Jovic naprosto nije zasluzio da jede isto pecenje i hvata pevaljku za sise s ostalima Plaketa, sat i tutanj 1 1
Ted Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Danci sise, prve dve kući.....tako može i moja baba
Kreator Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 6 minutes ago, Constantin said: I ne mogu, a da ne čestitam na Piksi.... Duguješ mi to razjašnjenje oko veštačkih sisa. Neka postavka igre 4 - 4 - 2 ?
harper lee Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 4 minutes ago, johan nagel said: Самарџић је најближи пакеру што ћемо добити јбг. Проблем је што сви прижељкују 4-2-3-1 формацију а ми немамо крила за то уопште, Живковић и Бирманчевић и то је то. С обзиром на играчки кадар којим располажемо реално нам и даље формација са три позади највише лежи. Једино што би сада могли да имамо нормалног винг бека у виду Недељковића а лево јбг крпљење Терзић / Бирманчевић. Birmancevic je sasvim OK igrac, on je jos uvek dosta mlad. Za neku formaciju 3-4-3 ili 3-5-2 mene malo vise brine ta trojka napred koja treba da iskreira sanse za gol. 1
Constantin Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 2 minutes ago, Kreator said: Duguješ mi to razjašnjenje oko veštačkih sisa. Neka postavka igre 4 - 4 - 2 ? Ne...4-2-3-1 1
samo_opusteno Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Dobrih 55 minuta, ovo posle raspad sistema. Krpi, stizi, zatvaraj, izbijaj...a 2 pasa ne mozemo da povezemo. Valjda je to realna razlika u kvalitetu ali boli koliko cesto ne smemo, koliko panicimo sa loptom. Jasno je da ne pripadamo fudbalskom vrhu i da sa ovakvom igrom i mentalitetom ni ova ekipa na prvenstvima nece nista uraditi, bez obzira ko je bude vodio. 1
Recommended Posts