Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, *edited by mod said:

Ako ne izgubimo od Danske, ima da bude slomljenih daljinskih u Saudijskoj Arabiji...

Oce boli ih Q...

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted
8 minutes ago, Kreator said:

Bravo momci! Svaka čast. Srčano, hrabro, koliko znate, znate. Šteta za onaj promašaj Jovića.

Čestitke momci! 

I ne mogu, a da ne čestitam na Piksi....:clap:

• +1 4
Posted (edited)

Mi rezultatski mozda nismo izgubili utakmicu, ali nismo porazeni

Vicesampioni smo mlecnog puta u prijateljskim, veseli se srpski rode

Remi od istorijskog znacaja, u rangu onog na Gazimestanu.

Koksi Stojkovic vadi pimpek i njime ponosito vitla u smeru Surbatovica i Tanjge

U revansu tamo Belic nekom krje noge kao Duljaj 2005. kad nisu hteli da izbace dok je neko od nasih lezao. Mada ni fudbalske bitke nisu iskljucene

Edited by Ratamahatta
Posted
2 minutes ago, ducca said:

Dosta momaka je odigralo sjajno, Birma, Rajko, Bleki, itd…ali Pavlović večeras za 10, iskreno se ne sećam bolje partije odbrambenog igrača za reprezentaciju poslednjih 20 godina, ako ne i više.

Cela odbrana je igrala kao sat. Bilo je gresaka ali toliko smo mnogo vremena proveli pozadi i bili pod pritiskom da je tih gresaka bilo jako malo u odnosu na to kako se razvijala utakmica. Jedina bas krupna greska je bila ona Simiceva ali ostatak je i on odigrao odlicno.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, *edited by mod said:

Ako ne izgubimo od Danske, ima da bude slomljenih daljinskih u Saudijskoj Arabiji... Turskoj

^

• +1 1
Posted
3 minutes ago, harper lee said:

Sa Vlahovicem i jednim krstenim igracem pakerom ovo bi bila sasvim dobra reprezentacija. Ovako, svaka cast na borbenosti i disciplini ali ova ekipa nema ekstra kvalitet napred ni na jednoj poziciji.

Самарџић је најближи пакеру што ћемо добити јбг. Проблем је што сви прижељкују 4-2-3-1 формацију а ми немамо крила за то уопште, Живковић и Бирманчевић и то је то.

С обзиром на играчки кадар којим располажемо реално нам и даље формација са три позади највише лежи. Једино што би сада могли да имамо нормалног винг бека у виду Недељковића а лево јбг крпљење Терзић / Бирманчевић.

• +1 1
Posted

Kad je pristup dobar, rezultat se pamti. A protiv Spanaca ne moze drugacije osim bunkera.

Danci ce pokazati da li je ovo slucajnost ili su SP i EP nasa realnost.

• +1 1
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

biće zanimljiv afterparty u pazovi posle par vinjaka

ima da zove tadića i da mi dahće u slušalicu

Sve je to ok

• Haha 3
Posted

Luka Jovic naprosto nije zasluzio da jede isto pecenje i hvata pevaljku za sise s ostalima 

Plaketa, sat i tutanj 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Danci sise, prve dve kući.....tako može i moja baba

Posted
6 minutes ago, Constantin said:

I ne mogu, a da ne čestitam na Piksi....:clap:

Duguješ mi to razjašnjenje oko veštačkih sisa.

Neka postavka igre 4 - 4 - 2 ?

Posted
4 minutes ago, johan nagel said:

Самарџић је најближи пакеру што ћемо добити јбг. Проблем је што сви прижељкују 4-2-3-1 формацију а ми немамо крила за то уопште, Живковић и Бирманчевић и то је то.

С обзиром на играчки кадар којим располажемо реално нам и даље формација са три позади највише лежи. Једино што би сада могли да имамо нормалног винг бека у виду Недељковића а лево јбг крпљење Терзић / Бирманчевић.

Birmancevic je sasvim OK igrac, on je jos uvek dosta mlad. Za neku formaciju 3-4-3 ili 3-5-2 mene malo vise brine ta trojka napred koja treba da iskreira sanse za gol.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Kreator said:

Duguješ mi to razjašnjenje oko veštačkih sisa.

Neka postavka igre 4 - 4 - 2 ?

Ne...4-2-3-1

• Hvala 1
Posted

Dobrih 55 minuta, ovo posle raspad sistema. Krpi, stizi, zatvaraj, izbijaj...a 2 pasa ne mozemo da povezemo. Valjda je to realna razlika u kvalitetu ali boli koliko cesto ne smemo, koliko panicimo sa loptom. 

Jasno je da ne pripadamo fudbalskom vrhu i da sa ovakvom igrom i mentalitetom ni ova ekipa na prvenstvima nece nista uraditi, bez obzira ko je bude vodio. 

• +1 1