Milosh76 Posted September 5 Share Posted September 5 3 minutes ago, *edited by mod said: Ako ne izgubimo od Danske, ima da bude slomljenih daljinskih u Saudijskoj Arabiji... Oce boli ih Q... Link to comment
Constantin Posted September 5 Share Posted September 5 8 minutes ago, Kreator said: Bravo momci! Svaka čast. Srčano, hrabro, koliko znate, znate. Šteta za onaj promašaj Jovića. Čestitke momci! I ne mogu, a da ne čestitam na Piksi.... 4 Link to comment
Ratamahatta Posted September 5 Share Posted September 5 (edited) Mi rezultatski mozda nismo izgubili utakmicu, ali nismo porazeni Vicesampioni smo mlecnog puta u prijateljskim, veseli se srpski rode Remi od istorijskog znacaja, u rangu onog na Gazimestanu. Koksi Stojkovic vadi pimpek i njime ponosito vitla u smeru Surbatovica i Tanjge U revansu tamo Belic nekom krje noge kao Duljaj 2005. kad nisu hteli da izbace dok je neko od nasih lezao. Mada ni fudbalske bitke nisu iskljucene Edited September 5 by Ratamahatta Link to comment
harper lee Posted September 5 Share Posted September 5 2 minutes ago, ducca said: Dosta momaka je odigralo sjajno, Birma, Rajko, Bleki, itd…ali Pavlović večeras za 10, iskreno se ne sećam bolje partije odbrambenog igrača za reprezentaciju poslednjih 20 godina, ako ne i više. Cela odbrana je igrala kao sat. Bilo je gresaka ali toliko smo mnogo vremena proveli pozadi i bili pod pritiskom da je tih gresaka bilo jako malo u odnosu na to kako se razvijala utakmica. Jedina bas krupna greska je bila ona Simiceva ali ostatak je i on odigrao odlicno. 2 Link to comment
Valk Posted September 5 Share Posted September 5 4 minutes ago, *edited by mod said: Ako ne izgubimo od Danske, ima da bude slomljenih daljinskih u Saudijskoj Arabiji... Turskoj ^ 1 Link to comment
johan nagel Posted September 5 Share Posted September 5 3 minutes ago, harper lee said: Sa Vlahovicem i jednim krstenim igracem pakerom ovo bi bila sasvim dobra reprezentacija. Ovako, svaka cast na borbenosti i disciplini ali ova ekipa nema ekstra kvalitet napred ni na jednoj poziciji. Самарџић је најближи пакеру што ћемо добити јбг. Проблем је што сви прижељкују 4-2-3-1 формацију а ми немамо крила за то уопште, Живковић и Бирманчевић и то је то. С обзиром на играчки кадар којим располажемо реално нам и даље формација са три позади највише лежи. Једино што би сада могли да имамо нормалног винг бека у виду Недељковића а лево јбг крпљење Терзић / Бирманчевић. 1 Link to comment
Milosh76 Posted September 5 Share Posted September 5 Kad je pristup dobar, rezultat se pamti. A protiv Spanaca ne moze drugacije osim bunkera. Danci ce pokazati da li je ovo slucajnost ili su SP i EP nasa realnost. 1 Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 5 Popular Post Share Posted September 5 (edited) 2 minutes ago, Ratamahatta said: Mi rezultatski mozda nismo izgubili utakmicu, ali nismo porazeni Vicesampioni smo mlecnog puta u prijateljskim, veseli se srpski rode Remi od istorijskog znacaja, u rangu onog na Gazimestanu Koksi Stojkovic vadi pimpek i njime ponosito vitla u smeru Surbatovica i Tanjge biće zanimljiv afterparty u pazovi posle par vinjaka ima da zove tadića i da mu dahće u slušalicu Edited September 5 by kud u maglu Simoviću 13 Link to comment
Milošica Posted September 5 Share Posted September 5 Just now, kud u maglu Simoviću said: biće zanimljiv afterparty u pazovi posle par vinjaka ima da zove tadića i da mi dahće u slušalicu Sve je to ok 3 Link to comment
Ratamahatta Posted September 5 Share Posted September 5 Luka Jovic naprosto nije zasluzio da jede isto pecenje i hvata pevaljku za sise s ostalima Plaketa, sat i tutanj 1 1 Link to comment
Ted Posted September 5 Share Posted September 5 Danci sise, prve dve kući.....tako može i moja baba Link to comment
Kreator Posted September 5 Share Posted September 5 6 minutes ago, Constantin said: I ne mogu, a da ne čestitam na Piksi.... Duguješ mi to razjašnjenje oko veštačkih sisa. Neka postavka igre 4 - 4 - 2 ? Link to comment
harper lee Posted September 5 Share Posted September 5 4 minutes ago, johan nagel said: Самарџић је најближи пакеру што ћемо добити јбг. Проблем је што сви прижељкују 4-2-3-1 формацију а ми немамо крила за то уопште, Живковић и Бирманчевић и то је то. С обзиром на играчки кадар којим располажемо реално нам и даље формација са три позади највише лежи. Једино што би сада могли да имамо нормалног винг бека у виду Недељковића а лево јбг крпљење Терзић / Бирманчевић. Birmancevic je sasvim OK igrac, on je jos uvek dosta mlad. Za neku formaciju 3-4-3 ili 3-5-2 mene malo vise brine ta trojka napred koja treba da iskreira sanse za gol. 1 Link to comment
Constantin Posted September 5 Share Posted September 5 2 minutes ago, Kreator said: Duguješ mi to razjašnjenje oko veštačkih sisa. Neka postavka igre 4 - 4 - 2 ? Ne...4-2-3-1 1 Link to comment
samo_opusteno Posted September 5 Share Posted September 5 Dobrih 55 minuta, ovo posle raspad sistema. Krpi, stizi, zatvaraj, izbijaj...a 2 pasa ne mozemo da povezemo. Valjda je to realna razlika u kvalitetu ali boli koliko cesto ne smemo, koliko panicimo sa loptom. Jasno je da ne pripadamo fudbalskom vrhu i da sa ovakvom igrom i mentalitetom ni ova ekipa na prvenstvima nece nista uraditi, bez obzira ko je bude vodio. 1 Link to comment
Recommended Posts