harper lee Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Gde ne naturalizovasmo onog Hvanga, bas nam fali jedan takav igrac.
Popular Post Ratamahatta Posted September 5, 2024 Popular Post Posted September 5, 2024 (edited) S druge strane, Kosta Nedeljkovic ima ime kao da je ubio 15 svabova nozem za margarin i marmeladu 1944. Edited September 5, 2024 by Ratamahatta 1 9
John Coltrane Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 11 minutes ago, Ted said: Jan Karlo umesto Erakovića Jan Karlo umesto Strahinje - živeće ovaj narod
napadaj Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 6 minutes ago, Valkyrie said: Kad sam kupovala online karte za utakmicu (muž odveo starije dete), jedva sam našla dva spojena mesta na zapadu i to onaj sektor malo bočno. Delovalo je da je sve rasprodato ili "rasprodato". Sad mi baš jadno ovako praznjikavo. Moj sin mučeni ode u Mitro dresu a njegov drugar u Tadićevom, niko im nije javio da su bivši. A lol, numerisana mesta na srpskim stadionima 1
Ratamahatta Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Bice zajebano tu pred kraj kad udje Urzaiz
Valk Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 3 minutes ago, napadaj said: A lol, numerisana mesta na srpskim stadionima Otišlo mi dete prvi put na stadion, pusti me da dramim na miru. Što su bezveze ovi španski žuti dresovi.. 2 1
JohnnyD Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Svaki veliki trener u istoriji fudbala je imao takmicenje koje mu najvise odgovara - Vitorio Pozzo svetsko prvenstvo, Anceloti ligu sampiona, Ferguson domace prvenstvo, a Piksi Ligu nacija 4
Ted Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 evo ga i Belić.....padaju kvote na crveni karton 2
Ratamahatta Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Treba posle da udje Branezac umesto Lukica, da poveze malo
Recommended Posts