harper lee Posted September 5 Posted September 5 1 minute ago, JohnnyD said: Sa Spancima samo ovako moze i da se igra, 1 na 1 blizu, i sirova trka da se fizicki nametnes da pokusas da im sprecis kreativnost. A to trenutno mozemo, jer nam je izuzetno mlada ekipa na terenu, i solidno brza. Samo da duh Gacinovica ne udje u nekog od nasih i da im predamo loptu za neku polu kontru jer smo tu bili klimavi u prvom. Ivan Ilic mi je najkriticniji po tom osnovu. Ovo kao da je isuvise brzo za njega i bas se lose snalazi. Ono sto je mnogo bolje u odnosu na prethodne sastave je sto Nedeljkovic i Birmancevic opasno peglaju odbranu ispred Erakovica i Pavlovica, dva najbolja spanska napadaca koji igraju po krilima za sada nisu uradili nista. 1
Popular Post Ratamahatta Posted September 5 Popular Post Posted September 5 Jan Karlo Simic zvuci kao vlasnik neke berbernice za pse 16
napadaj Posted September 5 Posted September 5 Ovi nesrećnici su iz saveza su mogli da skinu onaj odvratni transparent na ogradi istoka
Ros Posted September 5 Posted September 5 31 minutes ago, Milosh76 said: Crni Jovicu... Ovo bi Serif dao ne bi 1 1
Milošica Posted September 5 Posted September 5 Zašto se uvek iznenadim kako govna stalno razgovaraju sa sudijama.
Ted Posted September 5 Posted September 5 (edited) 3 minutes ago, Ratamahatta said: Jan Karlo Simic zvuci kao vlasnik neke berbernice za pse meni zvuči kao kad su oni stari FM, posle većeg broja sezona, generisali igrače nasumice, kombinacijom svih mogućih imena i prezimena tako je bio Hose Stojiljković, Obrad Klutombe itsl Edited September 5 by Ted 1 2
Ratamahatta Posted September 5 Posted September 5 (edited) Jovic sporije ustaje nego Vranjkovic na koncertu Just now, Ted said: meni zvuči kao kad su oni stari FM, posle većeg broja sezona, generisali igrače nasumice, kombinacijom svih mogućih imena i prezimena tako je bio Hose Stojiljković, Obrad Klutombe itsl Meni se jednom pojavio regen Vazelinho u Palmeirasu Edited September 5 by Ratamahatta 1
Valk Posted September 5 Posted September 5 Kad sam kupovala online karte za utakmicu (muž odveo starije dete), jedva sam našla dva spojena mesta na zapadu i to onaj sektor malo bočno. Delovalo je da je sve rasprodato ili "rasprodato". Sad mi baš jadno ovako praznjikavo. Moj sin mučeni ode u Mitro dresu a njegov drugar u Tadićevom, niko im nije javio da su bivši.
harper lee Posted September 5 Posted September 5 Sad treba izdrzati pet minuta Pavlovicevih sezonskih budalesanja.
Ted Posted September 5 Posted September 5 2 minutes ago, Valkyrie said: Moj sin mučeni ode u Mitro dresu a njegov drugar u Tadićevom, niko im nije javio da su bivši. stavi im traku oko glave i kosu na oči......Birma je in, ova dvojica su pase 1
harper lee Posted September 5 Posted September 5 Kako god da se zavrsi utakmica ova ekipa ima muda. 2
villiem Posted September 5 Posted September 5 Na areni kao da su pustili tonski snimak neke druge utakmice, bilijar recimo
Recommended Posts