harper lee Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 1 minute ago, JohnnyD said: Sa Spancima samo ovako moze i da se igra, 1 na 1 blizu, i sirova trka da se fizicki nametnes da pokusas da im sprecis kreativnost. A to trenutno mozemo, jer nam je izuzetno mlada ekipa na terenu, i solidno brza. Samo da duh Gacinovica ne udje u nekog od nasih i da im predamo loptu za neku polu kontru jer smo tu bili klimavi u prvom. Ivan Ilic mi je najkriticniji po tom osnovu. Ovo kao da je isuvise brzo za njega i bas se lose snalazi. Ono sto je mnogo bolje u odnosu na prethodne sastave je sto Nedeljkovic i Birmancevic opasno peglaju odbranu ispred Erakovica i Pavlovica, dva najbolja spanska napadaca koji igraju po krilima za sada nisu uradili nista. 1
Popular Post Ratamahatta Posted September 5, 2024 Popular Post Posted September 5, 2024 Jan Karlo Simic zvuci kao vlasnik neke berbernice za pse 16
napadaj Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Ovi nesrećnici su iz saveza su mogli da skinu onaj odvratni transparent na ogradi istoka
Ros Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 31 minutes ago, Milosh76 said: Crni Jovicu... Ovo bi Serif dao ne bi 1 1
Milošica Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Zašto se uvek iznenadim kako govna stalno razgovaraju sa sudijama.
Ted Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 (edited) 3 minutes ago, Ratamahatta said: Jan Karlo Simic zvuci kao vlasnik neke berbernice za pse meni zvuči kao kad su oni stari FM, posle većeg broja sezona, generisali igrače nasumice, kombinacijom svih mogućih imena i prezimena tako je bio Hose Stojiljković, Obrad Klutombe itsl Edited September 5, 2024 by Ted 1 2
Ratamahatta Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 (edited) Jovic sporije ustaje nego Vranjkovic na koncertu Just now, Ted said: meni zvuči kao kad su oni stari FM, posle većeg broja sezona, generisali igrače nasumice, kombinacijom svih mogućih imena i prezimena tako je bio Hose Stojiljković, Obrad Klutombe itsl Meni se jednom pojavio regen Vazelinho u Palmeirasu Edited September 5, 2024 by Ratamahatta 1
Valk Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Kad sam kupovala online karte za utakmicu (muž odveo starije dete), jedva sam našla dva spojena mesta na zapadu i to onaj sektor malo bočno. Delovalo je da je sve rasprodato ili "rasprodato". Sad mi baš jadno ovako praznjikavo. Moj sin mučeni ode u Mitro dresu a njegov drugar u Tadićevom, niko im nije javio da su bivši.
harper lee Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Sad treba izdrzati pet minuta Pavlovicevih sezonskih budalesanja.
Ted Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 2 minutes ago, Valkyrie said: Moj sin mučeni ode u Mitro dresu a njegov drugar u Tadićevom, niko im nije javio da su bivši. stavi im traku oko glave i kosu na oči......Birma je in, ova dvojica su pase 1
harper lee Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Kako god da se zavrsi utakmica ova ekipa ima muda. 2
villiem Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 Na areni kao da su pustili tonski snimak neke druge utakmice, bilijar recimo
Recommended Posts