dragance Posted June 13 Share Posted June 13 Tipicna srpska posla: unapred gledamo kako sa dve izgubljene i jednu nereseno da prodjemo grupe. A drugde se kenja kako komsije redovno sere pa zavrse u dva finala SP i jednom na trecem mestu. Pa jebo te - igrajte svaku na pobedu. Makar pre utakmice da budu u takvom majndsetu. 6 Link to comment
kralj Posted June 13 Share Posted June 13 2 minutes ago, dragance said: Tipicna srpska posla: unapred gledamo kako sa dve izgubljene i jednu nereseno da prodjemo grupe. A drugde se kenja kako komsije redovno sere pa zavrse u dva finala SP i jednom na trecem mestu. Pa jebo te - igrajte svaku na pobedu. Makar pre utakmice da budu u takvom majndsetu. Igraće, Piksi je car neargumentovanog optimizma. Link to comment
johan nagel Posted June 13 Share Posted June 13 Што рече човек горе видети под Португал који је са три бода прошао групу и на крају освојио еп. Штета што им се то не важи јер су имали само три бода у групи. Важно је мислити о свему и бити максимално сконцентрисан. Ако се отвори шанса да узмемо девет бодова сјајно, ако прођемо са три на неку гол разлику исто супер. 3 Link to comment
Dimitrije Posted June 13 Share Posted June 13 1 hour ago, dragance said: Tipicna srpska posla: unapred gledamo kako sa dve izgubljene i jednu nereseno da prodjemo grupe. A drugde se kenja kako komsije redovno sere pa zavrse u dva finala SP i jednom na trecem mestu. Pa jebo te - igrajte svaku na pobedu. Makar pre utakmice da budu u takvom majndsetu. Pa mogu Hrvati da igraju svaku na pobedu kada u veznom redu imaju Modrica, Kovacica i Brozovica. Ne da to (samo) mi nemamo, nego retko ko ima takve majstore. Link to comment
dragance Posted June 13 Share Posted June 13 Osim Modrića i Joška Gvardiola imamo približno iste talente, samo što se naši ne trude da ojačaju/napreduju, nego uvek nazaduju kako sazrevaju. Imamo gomilu omladinskih svetskih prvaka; ko je od njih napredovao u ozbiljnu igračinu (a mogli su)? 1 Link to comment
nahbar Posted June 13 Share Posted June 13 On 8. 6. 2024. at 18:39, Nikodije said: "Rajković dodaje ka Vlahoviću" Hehe Direktan fudbal Link to comment
JohnnyD Posted June 13 Share Posted June 13 1 hour ago, dragance said: Dva poraza i jedno nerešeno ≠ 3 poena Nakon pustanja treceg dalje, i prosirenja broja ucesnika. UEFA bi trebalo i da daje 1 bod za izgubljenu, da i ovi sto gube imaju sansu za prolazak dalje Link to comment
Babu Bhatt Posted June 13 Share Posted June 13 6 hours ago, JohnnyD said: Zamisli, ta ista Svedska je plasirana iznad nas na FIFA rang listi, pa smo ih pobedili 3:0. Ok je, mrzimo Piksija jer je pajtos sa Vucicem, al daj malo realnosti u komentarisanju, sta je vise Srbija mogla da uradi na tom mecu od pobede od 3:0 nad na papiru jacim protivnikom? Da im skinemo gace i naguzimo ih na sred stadiona? Pa ništa ja nisam rekao kontra pobjede. Za istu svaka cast. Samo sam komentirao da je unatoč ta tri gola, obrana prilično loša i neuigrana i da protiv ekipa ranga iznad Švedske može biti prilično gadno. Link to comment
Dimitrije Posted June 13 Share Posted June 13 3 hours ago, dragance said: Osim Modrića i Joška Gvardiola imamo približno iste talente, samo što se naši ne trude da ojačaju/napreduju, nego uvek nazaduju kako sazrevaju. Imamo gomilu omladinskih svetskih prvaka; ko je od njih napredovao u ozbiljnu igračinu (a mogli su)? Mislio sam na vezni red. Tu su superiorni i neprikosnoveni. Secam se kada su u Kataru izbacili Brazil, posle izjednacenja njihov vezni red je uzeo loptu i nije je ispustao. Brazilici su trckarali oko njih bezuspesno i totalno isfrustrirano. U nasem veznom redu imamo samo Gudelja, koji je razarac a ne kreator, i Ilica koji ima potencijal i ozbiljno obecava. S druge strane, Maksa, Lukic, Mijailovic i ne znam ko jos igra su niza kategorija. Kada stavi SMS-a u vezu, covek se izgubi, jer em je spor, em je slab u igri bez lopte, em mu radne navike nisu na visini. 1 Link to comment
nahbar Posted June 20 Share Posted June 20 On 13. 6. 2024. at 17:35, JohnnyD said: Nakon pustanja treceg dalje, i prosirenja broja ucesnika. UEFA bi trebalo i da daje 1 bod za izgubljenu, da i ovi sto gube imaju sansu za prolazak dalje Danas bismo pljuvali po tome Link to comment
Pokojni Zvonce Posted June 21 Share Posted June 21 (edited) Remi sa Dancima nas šalje u 1/8 finala, pod uslovom: 1. Mađarska - Škotska X 2. da Španci dobiju Albaniju, a da Hrvatska ne dobije Italiju u poslednjem kolu. 3. Uslov svih uslova. Engleska - Slovenija (pobeda ENG sa minimum dva razlike) ili minimalan poraz Slovenije, uz naš remi sa barem dva data gola više od datih golova Slovenije u duelu sa Engleskom. Imali bismo, pre našeg termina odigrane i utakmice grupe D, ali pobedom Austrije nad Poljskom, za nas scenario sa X-om ne igra. Isti je slučaj i sa E grupom, dok je u F grupi sve otvoreno i igrao bi nam za početak remi Gruzije i Češke. Ali čekati, sa samo dva boda 24h kasnije utakmice, da li prolazimo - mislim da je to težak SF scenario. Nada umire poslednja da će se Piksi otrezniti i uvideti da nemamo šta da tražimo sa dva napadača od početka meča. Rajković Tri pozadi Lukić - SMS - Ilić Živković Mladenović Tadić Mitrović Nije moj sastav, već Piksijevi miljenici u manje tragičnoj formaciji. Iako, sam pobornik ideje da bi i za nas i za same Mitrovića i Tadića bilo bolje da krenu sa klupe ili da se ne skidaju uopšte. Stoga sam i naveo pre mesec i po da bi nam Mitrovićev izostanak bio jedan od većih pojačanja. Sanak pusti: Rajković Tri pozadi Lukić - SMS - Ilić Živković Mladenović Samardžić Vlahović Nadam se da se Piksi seća da nas je ova Danska razmontirala pre dve godine u prijateljskoj 0:3. Mislim da je i tada počeo sa dva napadača i da smo bili konkurenti prvih 15 minuta. Ipak, Danci su u padu od tada. Možemo ako prvo sebe pobedimo. Edited June 21 by Pokojni Zvonce 2 1 Link to comment
Popular Post harper lee Posted June 21 Popular Post Share Posted June 21 Uhvatio sam sebe da je fudbalska reprezentacija jedini tim iz Srbije za koju me nije nesto preterano briga. Jebem majku svima tokom utakmice, radujem se kad pobedimo i nerviram kad izduvamo, ali na mene porazi i ispadanja nimalo ne uticu i kako se utakmica zavrsi hladan sam kao spricer. Poraze kosarkasa tesko prezivljavam danima, Novaka sam prestao da gledam uzivo jos 2016. kad je kompletirao Grand Slam kako bih sebi produzio zivot, do Zvezde mi je stalo u svim sportovima, prema fudbalerima Srbije sam prilicno ravnodusan. I kad mi slucajno dodje da se nalozim, odgledam utakmicu kao sto je bila ova protiv Slovenije, primetim da smo mi jedina ekipa na ovom prvenstvu koja je primila gol jer dva igraca nisu htela da potrce i prodje me ocas posla. Jebem mu mater, dodjes na EP posle 24 godine, igras utakmicu koja ti maltene obezbedjuje prolaz ako je dobijes i ti na 0:0 neces da potrcis da bi pokusao da sprecis da primis gol. Pri cemu se ne zoves Mesi, Ronaldo, Mbape ili nesto slicno, zoves se Mijat Gacinovic i Sergej Milinkovic-Savic. I ja sad treba da sedim kuci, da se nerviram i razmisljam o tome sta je potrebno da uradimo protiv Danske, iako znam da necemo uraditi nista jer opet neko nece da potrci jer je zvezda i to mu nije posao a drugi neka trce, neko jer ulazi sa klupe, neko jer mu onaj drugi nije dodao loptu, neko jer ga jednostavno zabole jer u reprezentaciji ne prima platu pa zasto da se cima. Cemu? Iz nase grupe treba da idu Englezi i Danci jer su kvalitetniji i Slovenci jer posteno igraju, daju sve od sebe i preko granice kvaliteta koji imaju. Zao mi je nekih nasih momaka koji ginu i za sebe i za druge ali sta da im radim, ako nisu pretukli Gacinovica na tusiranju posle utakmice sami su krivi sto se druze sa debilima. Kao tim mi jednostavno ne zasluzujemo nikakav uspeh jer ne radimo zajedno da bismo ga postigli. Uvek nam je nesto drugo vaznije od toga, pocev od toga ko je najspremniji i treba da igra od pocetka pa sve do toga ko je ciju zenu jebavao pre 10 godina. Takve ekipe ne bivaju nagradjene jer nemaju zbog cega da budu. 10 Link to comment
Recommended Posts