Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kompjuterska simulacija

Otvara nam se polufinale takoreci, Portugalci stare musterije

Meni je obrana Srbije i protiv Švedske izgledala neuigrano i traljavo u dosta navrata, samo što je Švedska nedovoljno dobra i konkretna ekipa da to kazni, iako su puno puta s lakoćom dolazili u zadnju trećinu.

Prema naprijed prilično kilavo i sporo, dobra realizacija je to zamaskirala. 

Linije uz to dosta nepovezane, sa nerijetko golemim kraterima između. 

Sad gledam neku analizu, kaze minimalni porazi od Engleske i Danske i pobeda nad Slovenijom dva razlike donose prolaz dalje 97%. Varijanta sa 3 boda i nula gol razlikom. 

Od Antica 2010. samo na jednom takmicenju smo dobacili do 3 boda, SP 2018.

Edited by W.F.C.

to su luzerske projekcije, idemo na 7 bodova

+1

jebeš provlačenje sa 3 boda iz grupe, čemu to, da bi odigrali još jedan meč više na prvenstvu?

- da nas neko u 1/8 finala unakazi kao hol 2000....

bas tako

pritom nismo primili gol na ep 24 godine

vidim da englezi imaju dosta problema sa igracima, bolesni, umorni... treba to iskoristiti na startu i uzeti bodove. 

18 minutes ago, W.F.C. said:

da je živ miladin, rekao bi da na svakom drugom dobacujemo 3pts

50% ucinak

:Jova:

8 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

bas tako

pritom nismo primili gol na ep 24 godine

vidim da englezi imaju dosta problema sa igracima, bolesni, umorni... treba to iskoristiti na startu i uzeti bodove. 

pa sad drugoplasirani iz naše grupe ide na prvoplasiranog iz grupe a i završava takmičenje u 1/8 finala, jer će to 99% biti švabe, tako da ako želimo da ostavimo dobar utisak i uđemo makar u 1/4 finale moramo dobiti najjaču englesku u ovom veku :happy:

Edited by gone fishing

svabe nisu nista spec. 

50 minutes ago, gone fishing said:

jebeš provlačenje sa 3 boda iz grupe, čemu to, da bi odigrali još jedan meč više na prvenstvu?

Portugal kaze "Cao"

19 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

svabe nisu nista spec. 

nisu, ali imaju džamala musijalu koji sam može da igra protiv svih naših 5 u piksetovoj odbrani

On 10. 6. 2024. at 20:29, Babu Bhatt said:

Meni je obrana Srbije i protiv Švedske izgledala neuigrano i traljavo u dosta navrata, samo što je Švedska nedovoljno dobra i konkretna ekipa da to kazni

Zamisli, ta ista Svedska je plasirana iznad nas na FIFA rang listi, pa smo ih pobedili 3:0. Ok je, mrzimo Piksija jer je pajtos sa Vucicem, al daj malo realnosti u komentarisanju, sta je vise Srbija mogla da uradi na tom mecu od pobede od 3:0 nad na papiru jacim protivnikom? Da im skinemo gace i naguzimo ih na sred stadiona?

1 hour ago, W.F.C. said:

Sad gledam neku analizu, kaze minimalni porazi od Engleske i Danske i pobeda nad Slovenijom dva razlike donose prolaz dalje 97%. Varijanta sa 3 boda i nula gol razlikom. 

Kad se krene ovako, bez kurca u svatove..to samo moze dobro da ispadne. 

Nadam se da ta analiza nikako nije stigla do nasih.

Mada, iskreno me bole djoka..koristim priliku da budem medju prijateljima i cirkam nesto solidno dok satro navijam

34 minutes ago, Eleniko said:

nisu, ali imaju džamala musijalu koji sam može da igra protiv svih naših 5 u piksetovoj odbrani

kad bi dzamala bila ronaldinho

Ја се надам да је стигло до наших (мозгова) да је сваки гол екстремно битан те да ће да наступају у складу са тим. Рецимо пораз од 2 или 3 : 0 против Енглеске није иста ствар.