Mil@n Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nedavno je selektor boravio na Kipru kako bi se uverio E moj Pizone, kakve ti pajsere dovodis u reprezentaciju!Da ne poveoruješ kakva ćemo još iznenađenja dočekati od našeg Pižona, majstora trenerskog zanata...
Yoshihatsu Kawaguchi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 (edited) Čudi me da ne zove Kaluđerovića.Više nego što bi me čudilo da ga pozove :lol:Al mi zaista nemamo napadača.Ili Kleversona lepo da pozove da mu onaj pasoš ne zvrji bezveze. Edited May 13, 2011 by Yoshihatsu Kawaguchi
DR. KUMALO Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 gledal ko spektakl iz stare pazove? tolstoj gosti blatera i platinija. tu je cela svita : ssmarkovic, lakovic, mali palma jovic iz pazove.. nece ga ovi majci nas izbacivati iz takmicenja posle vecerasnje gozbe.
henrik larsson Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Pogledao vesti i kratku reportažu, i moram istaći i podvući da sam zadovoljan činjenicom da su zadrigla krimi goveda iz UEFA i FIFA zadovoljna delanjem zadriglih krimi goveda iz FSS, te da će se kriminalne delatnosti i dalje uspešno obavljati dvosmerno, na obostrano zadovoljstvo i u obostranom interesu.
amare Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Strahota!Klasicno dokazivanje moci, - sad kuca fudbala kosta 15 Milki Evrica :o Talovi na kvadrat + bahacenje. Mada, s obzirom da plasman i u baraz visi o koncu...ima nade da mu vidimo ledja.
pacey defender Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Najbolje što država može da uradi je da ukine finansiranje FSS. Dakle, da doslovno dela u skladu sa instrukcijama FIFA i UEFA o nemešanju politike u sport. Nula dinara u budžetu za 2012.
amare Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kada ne bi bili u ozbiljnim kombinacijama to bi se i dalo izvesti. Ovako...
pacey defender Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kada ne bi bili u ozbiljnim kombinacijama to bi se i dalo izvesti. Ovako...ma znam. ja to dajem sebi oduška...
Recommended Posts