Ted Posted June 4 Share Posted June 4 1 minute ago, Pantelija jr said: Gledam u kafani, pa je tv na pola kilometra… ko je ono prvo opuco glavom? Ono u stativu? Spajić Link to comment
Jesper23 Posted June 4 Share Posted June 4 Samo da nam je skrpiti bar malo odbramu, ovo je bas tuzno. Ne kontam toliko forsiranje Veljkovica Link to comment
ubibobi Posted June 4 Share Posted June 4 2 minutes ago, Pantelija jr said: Gledam u kafani, pa je tv na pola kilometra… ko je ono prvo opuco glavom? Ono u stativu? Onaj odbitak iz te blizine je bilo nemoguće da ne završi u golu, pogodio je takav ugao kao da se svojski potrudio da promaši Link to comment
Dimitrije Posted June 4 Share Posted June 4 16 minutes ago, ubibobi said: E to nam treba dok pratimo A tim Ha, ha, ha. Zeza me spell-checker na tabletu. Moram da predjem na leptop. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted June 4 Share Posted June 4 Čak su i reklame nikad gore i neinventivnije. Potpuni fijasko nas očekuje Link to comment
Dimitrije Posted June 4 Share Posted June 4 Austrija ima ubitacnu tranziciju. Brzi su, igraju jednostavno i ostro. Sve sto nama ne odgovara. Sabrali smo se posle drugog gola i od tada zaigrali bolje. Dve sanse, gol smo zabili, a Austrija nije usla u sansu od drugog gola. Srednji red nam je bas los. Spori, lose dodaju, kada pokusamo da krenemo u tranziciju (Zivkovic), niko to ne isprati. Dobro je sto smo krenuli u preskakanje sredine posle drugog gola. Bolje smo zaigrali. Ko je onaj nas lipicaner sa brojem 20 na majci? Nasa sedmica se mnogo trosi a nema neki ucinak. On je centarfor, treba da bude pretnja njima a ne nama kada izgubi loptu kada je okrenut ledjima protivnickom golu. Link to comment
Popular Post MeanM@ Posted June 4 Popular Post Share Posted June 4 9 minutes ago, Dimitrije said: Sve sto nama ne odgovara. Nas u fudbalu poslednjih par decenija jebe ta sitnica da nam ne odgovara igra protivnika 10 Link to comment
bradilko Posted June 4 Share Posted June 4 cemu se mi nadamo na evropskom. pa isto igramo kao na svetskom tj veze nemamo 1 Link to comment
JohnnyD Posted June 4 Share Posted June 4 Pomislio sam da je Austrija dobra ekipa, ali oni samo napaljeni, a foliranti, pogotovu ono Vime. Mi smo proigrali cim je Maksimovic izasao. Link to comment
Guuundogan Posted June 4 Share Posted June 4 E sad su gotovi… procitao ih je mister i sa ove dve izmene i Kosticem od 85og, odigracemo dosta bolje u drugom poluvremenu. ps. Primili smo golove iz nasih gresaka Link to comment
Recommended Posts