Mr.Mxyzptlk Posted June 4 Share Posted June 4 ovo je vlahovic usrao. mnogo mi ide na penis ovo njegovi valjanje, bukvalno mu niko ne daje faulove za to, ali lik ne odustaje Link to comment
Guuundogan Posted June 4 Share Posted June 4 4 minutes ago, Ayatollah said: Jel' mi to igramo sa 4 štopera pozadi, tj. 3 štopera + Gudelj. Piksi inovator... zbog cvrstine u odbrani. 6 Link to comment
booyaka Posted June 4 Share Posted June 4 Došli smo do najopasnijeg rezultata već posle deset minuta. 1 Link to comment
San Epifanio Posted June 4 Share Posted June 4 Dajte malo pozitive. Ne znaju Austrijanci da je 2:0 najopasniji rezultat. Link to comment
Miljenko Posted June 4 Share Posted June 4 Cist faul je bio. Jos ce nasi da se pokoskaju, ako se nastavi ovako. Link to comment
Guuundogan Posted June 4 Share Posted June 4 Momci daju i dace sve od sebe za dobar rezultat Link to comment
johan nagel Posted June 4 Share Posted June 4 Бар ћемо опет бити атракција, 5:1, 3:3, 4:2 резултати и то Link to comment
MeanM@ Posted June 4 Share Posted June 4 Sad sam se ukljucio. Piksi i dalje sa trojicom pozadi? Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted June 4 Share Posted June 4 Pravi nam decu ovaj Baumgartner koji je skočio sa 39 kilometara visine i Griliš koji se nije snašao u reprezentaciji Engleske 1 Link to comment
Ayatollah Posted June 4 Share Posted June 4 Just now, MeanM@ said: Sad sam se ukljucio. Piksi i dalje sa trojicom pozadi? Četiri štopera u liniji, Piksijeve taktičke bravure... Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted June 4 Share Posted June 4 pixi bi mogao da proba da igra sa dva pozadi, bar da letimo napred ako nista Link to comment
Arkadija Posted June 4 Share Posted June 4 1 minute ago, Ayatollah said: Četiri štopera u liniji, Piksijeve taktičke bravure... To mu se najviše zameralo posle Katara, da je odbrana šuplja. Evo, zakrpio je. Link to comment
Recommended Posts