March 31, 201114 yr previse sarkazma?ma hteo sam da quoteujem samo sliku. komentar je ok. Edited March 31, 201114 yr by Boza_zvani_Pub
April 4, 201114 yr Estonski mogu. Ipak je to rasa sa pedigreom.Koja li je to rasa?Estonski podpizdek, pretpostavljam
April 16, 201114 yr Brkić danas i Brkić u repki. Dva različita golmana. Svaki centršut je danas pokupio bez problema.
April 16, 201114 yr Da mu nije bilo Vulicevica primio bi jos jedan gol kroz usi. Obicna kiksara. Nije ni u 10 golmana naseg prvenstva.
May 6, 201114 yr Mladi U19 se kvalifikovali na EP (trener Govedarica). Igrali su protiv Velsa i izgubili 3-2 zatim su dobili Moldaviju (5-0) i Norvesku (3-0). Na zadnjoj utakmici sva tri gola je postigao Nenad Lukic. Odakle je taj?
May 6, 201114 yr Izgleda da je otisao u Bugarskuhttp://www.transfermarkt.co.uk/en/nenad-lukic/profil/spieler_94322.html
May 6, 201114 yr dobra je to generacija.ako djuricic bude igrao na evropskom mislim da mogu da osvoje.i mijailovic iz zvezde bi mogao biti pozvan, iako je mladji godinu dana (nastasic je clan ekipe, iako je 1993. ).cosic je kapiten.
May 6, 201114 yr Moze biti.Ovo me je prevarilo.Pa to i jeste taj Lukic. Presao (otisao) je iz Partizana u Plovdiv
May 6, 201114 yr Ma znam da je isti, nego sam tu prvo proverio gde igra, ali izgleda da oni to bas ne azuriraju. Otud ta greska da je jos u Partiznu.
May 9, 201114 yr Ne da ne azuriraju, nego verovatno nisu menjali od kad su postavili. Odem ja da pogledam ove klince koji igraju U17 turnir, vise od pola ih nema na tom spisku. Isto vazi i za ove U19...
May 9, 201114 yr Izgleda da je otisao u Bugarskuhttp://www.transfermarkt.co.uk/en/nenad-lukic/profil/spieler_94322.htmlDecku ce skociti cena, to je sigurno.Licno, doveo bih ga u Zvezdu u roku od odma'. A sajt je sto napisa Adasevic
May 11, 201114 yr Nedavno je selektor boravio na Kipru kako bi se uverio u formu Miljana Mrdakovića, napadača Apolona. Sada ponovo pakuje kofere...- Vidim da Ranko Despotović igra sjajno u Sekundi, do sada je postigao 16 golova za Đironu. Minulog vikenda je dao tri gola Selti. Želim da ga vidim na delu, ja ili neko od saradnika... E moj Pizone, kakve ti pajsere dovodis u reprezentaciju!