June 4, 20241 yr 4 hours ago, Profesionalac said: Nije im Savo selektor, nego Barbarez Shvataš li da Englezima nije igralo prvih 5 navalnih opcija: Kejn, Belingem, Saka, Foden, Rajs? Znam, zato sam i napisao "da je bio Murinjo umesto Save" misleci na baraz sa Ukrajinom. Belingem je prilicno umoran od LS, a i tamo nije blistao. Foden je od nabrojanih najopasniji ako mu dodje dan, tu ce Piksi morati nesto da smisli, za sve ostale postoji resenje. Edited June 4, 20241 yr by JohnnyD
June 4, 20241 yr dzabe i murinjo kad nemas cime da igras. foden je odlican, slazem se. mozda jedini igrac iz celog pl-a da valja. fiudbalercina
June 4, 20241 yr On 28. 5. 2024. at 22:32, SNARC said: Sve cool..ali bilo je i nekih mrsavih 1:1 u Beogradu, bese na JNA u kisnoj i smornoj noci, kad je nama trebala pobeda..pa Vidicev penal promasen u Sloveniji,, Zapravo, u muskom reprezentativnom sportu ne vidim gde bismo mi bili dominantni u odnosu na Sloveniju.. 3x3
June 4, 20241 yr Jermenija stisla Sloveniju kao Mancester Siti Sefild Junajted Edited June 4, 20241 yr by JohnnyD