JohnnyD Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) 4 hours ago, Profesionalac said: Nije im Savo selektor, nego Barbarez Shvataš li da Englezima nije igralo prvih 5 navalnih opcija: Kejn, Belingem, Saka, Foden, Rajs? Znam, zato sam i napisao "da je bio Murinjo umesto Save" misleci na baraz sa Ukrajinom. Belingem je prilicno umoran od LS, a i tamo nije blistao. Foden je od nabrojanih najopasniji ako mu dodje dan, tu ce Piksi morati nesto da smisli, za sve ostale postoji resenje. Edited June 4, 2024 by JohnnyD
Mr.Mxyzptlk Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 dzabe i murinjo kad nemas cime da igras. foden je odlican, slazem se. mozda jedini igrac iz celog pl-a da valja. fiudbalercina
papapavle Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 2 hours ago, JohnnyD said: tu ce Piksi morati nesto da smisli 1 4
nahbar Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 On 28. 5. 2024. at 22:32, SNARC said: Sve cool..ali bilo je i nekih mrsavih 1:1 u Beogradu, bese na JNA u kisnoj i smornoj noci, kad je nama trebala pobeda..pa Vidicev penal promasen u Sloveniji,, Zapravo, u muskom reprezentativnom sportu ne vidim gde bismo mi bili dominantni u odnosu na Sloveniju.. 3x3
JohnnyD Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) Jermenija stisla Sloveniju kao Mancester Siti Sefild Junajted Edited June 4, 2024 by JohnnyD
Nikodije Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Just now, MiddleClass said: 8 sekundi smo izdrzali Čist penal 1
Ayatollah Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Jel' mi to igramo sa 4 štopera pozadi, tj. 3 štopera + Gudelj. Piksi inovator...
Recommended Posts