JohnnyD Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) 4 hours ago, Profesionalac said: Nije im Savo selektor, nego Barbarez Shvataš li da Englezima nije igralo prvih 5 navalnih opcija: Kejn, Belingem, Saka, Foden, Rajs? Znam, zato sam i napisao "da je bio Murinjo umesto Save" misleci na baraz sa Ukrajinom. Belingem je prilicno umoran od LS, a i tamo nije blistao. Foden je od nabrojanih najopasniji ako mu dodje dan, tu ce Piksi morati nesto da smisli, za sve ostale postoji resenje. Edited June 4 by JohnnyD Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted June 4 Share Posted June 4 dzabe i murinjo kad nemas cime da igras. foden je odlican, slazem se. mozda jedini igrac iz celog pl-a da valja. fiudbalercina Link to comment
papapavle Posted June 4 Share Posted June 4 2 hours ago, JohnnyD said: tu ce Piksi morati nesto da smisli 1 4 Link to comment
nahbar Posted June 4 Share Posted June 4 On 28. 5. 2024. at 22:32, SNARC said: Sve cool..ali bilo je i nekih mrsavih 1:1 u Beogradu, bese na JNA u kisnoj i smornoj noci, kad je nama trebala pobeda..pa Vidicev penal promasen u Sloveniji,, Zapravo, u muskom reprezentativnom sportu ne vidim gde bismo mi bili dominantni u odnosu na Sloveniju.. 3x3 Link to comment
JohnnyD Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) Jermenija stisla Sloveniju kao Mancester Siti Sefild Junajted Edited June 4 by JohnnyD Link to comment
Nikodije Posted June 4 Share Posted June 4 Just now, MiddleClass said: 8 sekundi smo izdrzali Čist penal 1 Link to comment
MiddleClass Posted June 4 Share Posted June 4 Just now, napadaj said: Ko prenosi? Arena i rts Link to comment
Ayatollah Posted June 4 Share Posted June 4 Jel' mi to igramo sa 4 štopera pozadi, tj. 3 štopera + Gudelj. Piksi inovator... Link to comment
Recommended Posts