steins Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 (edited) bila i slika ulaznice u nekim našim novinama. Oni su se nаšli nа tribinаmа uprkos zаbrаni UEFA, štаmpаnoj čаk i nа ulаznicаmа, dа "pristаlicаmа Srbije nije dozvoljen ulаz nа stаdion"! Novosti Edited March 30, 2011 by steins
nbg4ever Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ma, daaaaj. Pa to je [bata trlaja]idiotizam, rasizam, kretenizam[/bata trlaja]Kako identifikuju "pristalice"?
assück Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 šta je sledeće? srpski fudbaleri ne smeju da se pojave na stadionu? ajde da sue napravili neko sranje pa i da kažeš da treba da nas izbace jer smo idioti onako genetski, ovo je već smejurija.
mandingo Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jbt, ja sam mislio da se sprdate. Kakve su ovo gluposti, majko mila. Jel' UEFA ili estonska kuca fudbala™ odobrila ovu genijalnu akciju ili je lokalna policija preuzela stvar u svoje ruke?
nemoderisani Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Sta ce uopste posten Srbin na "Le Kok Areni"?
James Marshall Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A šta ako sam pošteni navijač rep. Estonije pa mi na poluvremenu dođe muka od moje reprezentacije i naprasno odlučim da podržim evropske BrazilceTM, lepršave Orlove? Ako se išlo preko saveza i tih "povlastica" onda priča ima smisla, ovako, ispada da te kažnjavaju ne čak ni za verbalni već za misleći delikt (ako je delikt navijati za nekog). Diskriminacija na osnovu emocija. UEFA. A da ih proglasiš rasistima, šovinistima, diskriminatorima ilištaveć i tražiš zaštitu od Suda u Strazburu odmah bi izbacili Savez zbog "upliva politike" <_<
borris_ Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Sprdali su se i srpski navijaci sa fudbalskim navijanjem godinama.
harper lee Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A jel' mogu psi na stadion?Estonski mogu. Ipak je to rasa sa pedigreom.
assück Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Sprdali su se i srpski navijaci sa fudbalskim navijanjem godinama.ah, da. onda je ovo u estoniji ok.
Recommended Posts