Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

bila i slika ulaznice u nekim našim novinama.

Oni su se nаšli nа tribinаmа uprkos zаbrаni UEFA, štаmpаnoj čаk i nа ulаznicаmа, dа "pristаlicаmа Srbije nije dozvoljen ulаz nа stаdion"!
Novosti Edited by steins
  • Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ma, daaaaj. Pa to je [bata trlaja]idiotizam, rasizam, kretenizam[/bata trlaja]Kako identifikuju "pristalice"?

Posted

šta je sledeće? srpski fudbaleri ne smeju da se pojave na stadionu? ajde da sue napravili neko sranje pa i da kažeš da treba da nas izbace jer smo idioti onako genetski, ovo je već smejurija.

Posted

Jbt, ja sam mislio da se sprdate. :isuse: Kakve su ovo gluposti, majko mila. Jel' UEFA ili estonska kuca fudbala™ odobrila ovu genijalnu akciju ili je lokalna policija preuzela stvar u svoje ruke?

Posted

Sta ce uopste posten Srbin na "Le Kok Areni"?

Posted

A šta ako sam pošteni navijač rep. Estonije pa mi na poluvremenu dođe muka od moje reprezentacije i naprasno odlučim da podržim evropske BrazilceTM, lepršave Orlove? Ako se išlo preko saveza i tih "povlastica" onda priča ima smisla, ovako, ispada da te kažnjavaju ne čak ni za verbalni već za misleći delikt (ako je delikt navijati za nekog). Diskriminacija na osnovu emocija. UEFA. :fantom: A da ih proglasiš rasistima, šovinistima, diskriminatorima ilištaveć i tražiš zaštitu od Suda u Strazburu odmah bi izbacili Savez zbog "upliva politike" <_<

Posted

pa nek nas izbace. ovo je ponižavanje i sprdanje

Posted

Sprdali su se i srpski navijaci sa fudbalskim navijanjem godinama.

Posted
A jel' mogu psi na stadion?
Estonski mogu. Ipak je to rasa sa pedigreom.
Posted
Sprdali su se i srpski navijaci sa fudbalskim navijanjem godinama.
ah, da. onda je ovo u estoniji ok.
Posted
nodogsallowed
:blink::isuse:angry.gif ja ne mogu da verujem.
Posted

previse sarkazma?