February 8, 20241 yr Just now, Mr.Mxyzptlk said: opet siptari... Ne mozes ih izbeci imaju pet reprezentacija ( Svajcarska, Kosovo, Albanija, Crna Gora i Makedonija)
February 8, 20241 yr Занимљиво како нам се стално понављају ривали, Швајцарска ће нам на нос изаћи, с Данцима на Европском па опет у ЛН..
February 8, 20241 yr Šteta samo jedna velika repka, opet nećemo steći iskustvo igranja jakih mečeva, za buduće sp
February 8, 20241 yr bićemo 4-ti........0 do 1 bodova mislim, ako svi budu igrali ozbiljno ovo takmičenje
February 9, 20241 yr On 8. 2. 2024. at 9:23, TS-CS said: da vrate ovu garnituru da to lici na nesto Vraća se ovo i zvanično.
February 9, 20241 yr On 7. 2. 2024. at 19:55, NevenMan said: Samo da se rese one ruzne kokoske i preruzne crvene boje posto znam da Joca Debil Surbatovic cita ovo: vrati stari grb ili napravi nesto moderno jebala vas Nemanjicka heraldika. I ugoedaj se na kosarakse sa tamno plavom Da citiram sam sebe ukinuli kokosku. Nazalost drzi se ruznih crvenih dresova. mogli su makar da uvedu plavu kao rezervnu
February 9, 20241 yr za ovu prvu ce da bude tolika navala da ce prodati 50k karata vise... Edited February 9, 20241 yr by Mr.Mxyzptlk
February 9, 20241 yr 14 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: za ovu prvu ce da bude tolika navala da ce prodati 50k karata vise... Dal si normalan? Jna ne bi napunili...
February 9, 20241 yr 1 hour ago, MiddleClass said: Dal si normalan? Jna ne bi napunili... Možda Piksi bude prvak Evrope, e onda već mogla bi biti navala na karte
February 9, 20241 yr Neko na ppp kaze da vrate stari grb i stare dresove i koje boje i oni sutra vrate sve kako je receno da bude
February 9, 20241 yr 9 minutes ago, villiem said: Neko na ppp kaze da vrate stari grb i stare dresove i koje boje i oni sutra vrate sve kako je receno da bude A mene ako se sete sete…
February 9, 20241 yr ako već čitaju, stavite staru žutu loptu u grb umesto bubamare, jebala vas bubamara Edited February 9, 20241 yr by levi