Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Šta misliš dal bi deknuli Brazila u finalu WC1994 da nije bila sankcija?

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Da da...3:1 bi dobili...Mijativić, Dubajić i Savo za nas...  Dunga za Brazil

• 2 weeks later...

Prvo pojacanje za Srbiju, Gudelj se povredio i moguce da propusta evropsko

teško da povreda igrača ključne pozicije u timu može da donese nešto dobro

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

teško da povreda igrača ključne pozicije u timu može da donese nešto dobro

Posto me vuces za jezik, ajde - Gudelj je solidan igrac, samo budala moze da opovrgne nesto tako posto godinama igra u jednoj od najjacih liga, i to igra standardno, i dobro. Medjutim, reprezentacija je druga prica. On spada u onaj deo "lenjih" igraca u grupi sa Jovicem i Sergejem, koji su u reprezentaciji bleda senka, i to vide kao promociju za novu tetovazu, druzenje na splavu, a usput i da se odigra malo "lopte". To ne mora niko da potvrdi ili opovrgne - to se vidi na terenu i kroz godine ucinka u reprezentaciji. Bljesak, pa jedno veliko nista sledecih 5 utakmica, i tako u krug. Najnoviji razvoj situacije sa tasta Cecom i Anastasijom, koje su u centru paznje medija, i koje bi mediji pratili i u Nemackoj, ne bi nista dobro doneli reprezentaciji.

Da sumiram - Gudelj je dobar i zahvalan igrac za klub, za reprezentaciju prosek, i zamenjiv nekim "gladnijim" igracem, koji moze da donese neki napredak.

Edited by JohnnyD

Šta igra on u Pstaciji? Zar nije on bio neki solidni ometač protivničkog (a nekad i sopsrvenog) napadačkog reda?

Gudelj? Ta neznalica je 5 trenera Sevilje direktno smjenila. Betis treba bistu da mu napravi :fantom:

Edited by MiddleClass

13 hours ago, MiddleClass said:

Gudelj? Srpski zet

Jebo bih mu taštu.

Spoiler

Not!

17 minutes ago, Filozof manijak said:

Jebo bih mu taštu.

Hide contents

Not!

mislim da bi najebao.

Znam da bih, kao i nesrećni Petar Kapisoda 

• 3 weeks later...

Platili im neki da ga ne puste, šta je on umislio? Da je jači od sudbine?

Edited by mlatko