dragance Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Kakvo je djubre Koroman, a daje mu se medijska paznja redovno u nekim tabloidima... 2 1
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 4 minutes ago, bebaguza said: E ako Ognjen Koroman kaze, onda ok. Jos Djani Curcic da okleveta Pikseta, pa da donosimo sud. 1
Ratamahatta Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) 26 minutes ago, JohnnyD said: Sta znam, ja da sam rekao za nekog da ga ne poznajem, i da je taj neko posle otisao na tv da kaze: "Kako me bre ne poznajes, secam se da si pre 20 godina imao sampon na levom oku a desno ti je ckiljilo, i peskir preko kite, i pitao si me Bogdane, jel ima tople vode?!", to bi vise govorilo o tome da je Rade bio i jos uvek je pod utiskom Piksija, nego obrnuto. Piksi se cak mozda i nije setio u momentu ko je u pitanju. Otkad je isao da otvara fabriku guma navijam za bilo koga ko ga kritikuje A polivali ste me govnima kad sam ga ismevao za onaj intervju kad je pricao da bi uzo zlatnu loptu da se poklopilo 48 stvari koje nisu Edited December 7, 2023 by Ratamahatta 1
Nikodije Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Dobio nagradu fss za najboljeg trenera godine 1
omiljeni Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 14 minutes ago, Ratamahatta said: Otkad je isao da otvara fabriku guma navijam za bilo koga ko ga kritikuje A polivali ste me govnima kad sam ga ismevao za onaj intervju kad je pricao da bi uzo zlatnu loptu da se poklopilo 48 stvari koje nisu Piksi to rekao? Daj link boktidava Meni on bolji od Modrića! 1
Milošica Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 10 minutes ago, Nikodije said: Dobio nagradu fss za najboljeg trenera godine Realno Duljaj je trebalo
Nikodije Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Realno Duljaj je trebalo Verovatno mu je bio u konkurenciji samo onaj nesrećnik što je primio 9 od mladih Engleza 1
papapavle Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 36 minutes ago, JohnnyD said: E ako Ognjen Koroman kaze, onda ok. Jos Djani Curcic da okleveta Pikseta, pa da donosimo sud. Dozvolite, Ognjen Koromam.
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) Nego sve ovo namece jedan mnogo tuzniji zakljucak - prvo smo oterali Antica kada je krenuo da pravi dobru generaciju, onda smo oterali Muslina da bi doveli Krstajica, sada cemo do evropskog da slusamo medijska prepucavanja i svadje Piksija i Radeta, Vidica i Piksija, Matica i Zvezde i Partizana... A kada ode Piksi, onda cemo iznova da pravimo nove svadje. Bez obzira ko je u pravu, mi smo jedna bolesna zemlja, a sa stanovista fudbala tesko bolesna, i kriminal je tu decenijama toliko uzeo primat da je svaki gol, svaka pobeda i svaka kvalifikacija za nas ravna cudu. Glupo je kriviti samo sadasnju vlast, jer je tako bilo uvek. Edited December 7, 2023 by JohnnyD 3
Ratamahatta Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 18 minutes ago, omiljeni said: Piksi to rekao? Daj link boktidava Meni on bolji od Modrića! https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/piksi-da-nije-bilo-povreda-osvojio-bih-zlatnu-loptu-budalastine-da-sergej-i-tadic-ne-mogu-zajedno/404943 Da Konobar, Rade i Vidoje nisu kenjali, osvojio bi Pikse EP
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 ono što mi greje nadu oko dojranatm je da rade kad nanjuši da nešto ima prolaz u puku onda to ne pušta ko terijer ima da gazi pikseta do nagoje, a sve samo zbog “ko je bre taj rade bogdanović”
Sandens Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 vidim da opet idemo u lepoj i bajnoj atmosferi na prvenstvo. jbn standard. ne izgleda mi da je jedan piksi bas najveci problem domaceg fudbala, a on ga najvise najdrlja. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 problem domaćeg fudbala nije ni u piksetu, ni u staroj pazovi već u kriminalizovanoj državi 2
pantelia Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 37 minutes ago, Sundance Kid said: vidim da opet idemo u lepoj i bajnoj atmosferi na prvenstvo. jbn standard. ne izgleda mi da je jedan piksi bas najveci problem domaceg fudbala, a on ga najvise najdrlja. Nije ovo nista, tek ce da se zagovna tamo negde u maju, ovo ce da se zaboravi do tada.
Recommended Posts