jorma shparga Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Nas 6-7 trenera i 3-4 ljubavnice ovo kao na kladionici - " evo 100 dindzi na 3-4 ljubavnice ( prvo poluvreme ) "
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) Samo ne znam sta Radetu znaci ono "kad je Piksi pobegao iz Srbije" - jel onda i Rade pobegao dok je igrao fudbal u inostranstvu? Vidi se da se bas uvredio sto je Piksi rekao "Ko je to?", ali je i Piksi to uradio verovatno jer je ispizdeo zbog komentara. Cirkus. Edited December 7, 2023 by JohnnyD
Nikodije Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 jedva cekam da piksi nesto zajebe u odnosu na vlast, pa da ispliva snimak sa dojrana 4
Nikodije Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Just now, JohnnyD said: Samo ne znam sta Radetu znaci ono "kad je Piksi pobegao iz Srbije" - jel onda i Rade pobegao dok je igrao fudbal u inostranstvu? Vidi se da se bas uvredio sto je Piksi rekao "Ko je to?". pa nije to nesitina, piksi je bio u brojnim problemima svojevremeno u srbiji, jeste pobegao.
assignment Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 5 minutes ago, Nikodije said: pa nije to nesitina, piksi je bio u brojnim problemima svojevremeno u srbiji, jeste pobegao. Da, zbog "navijaca" i kasikare u Nisu....
Nikodije Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 1 minute ago, assignment said: Da, zbog "navijaca" i kasikare u Nisu.... da, jbt, bacili su mu bombu u pasi poljani, zaboravio sam na to 1
Ratamahatta Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Piksi dobija po tamburi k'o Dacic ovih dana
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 19 minutes ago, Ratamahatta said: Piksi dobija po tamburi k'o Dacic ovih dana Sta znam, ja da sam rekao za nekog da ga ne poznajem, i da je taj neko posle otisao na tv da kaze: "Kako me bre ne poznajes, secam se da si pre 20 godina imao sampon na levom oku a desno ti je ckiljilo, i peskir preko kite, i pitao si me Bogdane, jel ima tople vode?!", to bi vise govorilo o tome da je Rade bio i jos uvek je pod utiskom Piksija, nego obrnuto. Piksi se cak mozda i nije setio u momentu ko je u pitanju. 2
Mil@n Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 3 minutes ago, JohnnyD said: Piksi se cak mozda i nije setio u momentu ko je u pitanju. Haha sigurno, pogotovu pošto je ovaj bio konsultant na SP na RTS i pljuje ih godinama.
Nikodije Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) piksi je postao praaavi radikal, a glavna radikalska fora je da kao ne znaju tog ko je protiv njih. "onaj, kako se zvase, bogdanic, niko ne zna ko je on" Edited December 7, 2023 by Nikodije 4
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Just now, Mil@n said: Haha sigurno, pogotovu pošto je ovaj bio konsultant na SP na RTS i pljuje ih godinama. Ne kazem da se Piksi posle nije suzdrzao da kaze da zna o kome je rec, jer je nemoguce zaobici Radeta u medijima, storijima, rilovima.. ovih meseci, i Piksi je sigurno naleteo na nesto od toga. Ali kazem da kada je rekao cuveno: "Ko je to"?, moguce da se u momentu nije setio samo na osnovu imena i prezimena. Cak sta vise, ja sam siguran da fudbaleri i strucni stab nisu stigli da gledaju nista od RTS-a pre i posle utakmica u Kataru, zbog pripreme, karantina, konferencija i svega sto sledi pre i posle utakmica, a to se nigde nije repriziralo.
Mil@n Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 2 minutes ago, JohnnyD said: Ne kazem da se Piksi posle nije suzdrzao da kaze da zna o kome je rec, jer je nemoguce zaobici Radeta u medijima, storijima, rilovima.. ovih meseci, i Piksi je sigurno naleteo na nesto od toga. Ali kazem da kada je rekao cuveno: "Ko je to"?, moguce da se u momentu nije setio samo na osnovu imena i prezimena. Cak sta vise, ja sam siguran da fudbaleri i strucni stab nisu stigli da gledaju nista od RTS-a pre i posle utakmica u Kataru, zbog pripreme, karantina, konferencija i svega sto sledi pre i posle utakmica, a to se nigde nije repriziralo. Ja mislim da on sve zna, i to mnogo bolje nego ti i ja...
Recommended Posts