Ratamahatta Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 https://www.maxbetsport.rs/rade-bogdanovic-piksi-odgovor-484643/?fbclid=IwAR3KIt4ZAed4DjQi9tbySHN7V2E9NlKYyHRbfnKNxEuoMPHcLtz-E4lFgLc 3
gone fishing Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Ovo stvarno nije u redu, da ovako baca rovca, da sada piksetova žena lupa glavu da li je jedna od ljubavnica bila njegova
dragance Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 6 minutes ago, gone fishing said: Ovo stvarno nije u redu, da ovako baca rovca, da sada piksetova žena lupa glavu da li je jedna od ljubavnica bila njegova Jes, baš će Sneža da se uzruja zbog toga. 2
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 E moj Rade... sta se desi u Makedoniji, ostaje u Makedoniji. 2 1
Milošica Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 (edited) Rade uopšte nije naivan lik, vrlo namazana njuška i ko ga gleda samo preko emisija može steći pogrešan učinak. Hajde ovo sa ljubavnicama nije bilo potrebno, iako je draganče u pravu. Edited December 7, 2023 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 nije ni sneža sedela skrštenih nogu 7
Constantin Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Quote ....pa smo otišli u Makedoniju. Nas 6-7 trenera i 3-4 ljubavnice. Bili smo dole na tom jezeru i tada je u hotel došao Dragan Stojković Piksi. Bio je smješten na drugom spratu, preko puta moje sobe. Pa sad...ne piše da je Sneži nabijao rogove...
JohnnyD Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Quote Nas 6-7 trenera i 3-4 ljubavnice Mene vise interesuje koja to tri trenera su gejevi, novi skandal u najavi
Milošica Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 7 minutes ago, dragance said: Možda je pao grupnjak? Pomoćni trener
assignment Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 2 hours ago, Milošica said: Rade uopšte nije naivan lik, vrlo namazana njuška i ko ga gleda samo preko emisija može steći pogrešan učinak. Hajde ovo sa ljubavnicama nije bilo potrebno, iako je draganče u pravu. Meni je ljakse da neko ko je ostvario sta? Pa nije nista, ali je nasao hleb kao "ekspert" da kritikuje i pljuje. To bas nije normalno i ne ide tako. Na nemackoj TV su ljudi kao Kan ili Svajni experti, znaci svetski prvaci koji su bili na najvisem i klupskom i reprezentativnom nivou i njihove reci imaju tezinu... Ali ovo? Nije cudo sto je Pikso rekao "Ko je taj Bogdanovic" - A ovo ljakse krece sa ko su mu mama i tata 3
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 stavio sam +1 na post al bi mi bila mrtva trka između piksija i radatm kad bi mogla nekako da se izmetri ljaksometrija
Milošica Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 @kud u maglu Simoviću Koga bi za selektora? Jokana? 1
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 đanija ćurčića, mislim da bi se idealno uklopio može i recko, savršeno me ne interesuje reprezentativni fudbal ”sve izgubili da bog da” 1
Recommended Posts