November 23, 20231 yr Ja mogu da zamislim da nekome Žile bude najslabija karika tima (siguran sam ipak da nisu mnogi u pitanju), ali menjati ga sa faking Simićem je preveselo. Dva igrača koja imaju iste mane (fizika i slabija odbrana), a kvaliteti su jednom na evropskom nivou, a drugom na JSL nivou.
November 23, 20231 yr Just now, Profesionalac said: Ja mogu da zamislim da nekome Žile bude najslabija karika tima (siguran sam ipak da nisu mnogi u pitanju), ali menjati ga sa faking Simićem je preveselo. Dva igrača koja imaju iste mane (fizika i slabija odbrana), a kvaliteti su jednom na evropskom nivou, a drugom na JSL nivou. Najjače da nam je Žile najslabija karika i da to nije odbrana.
November 23, 20231 yr Nikada ne bih krenuo sa Mitrovicem i Valhovicem u 11, zapravo najbliže što bi imalo smisla, a da je ova formacija je upravo sastav iz Lisabona. Možda ne Maksimović, ali Mitrović sa klupe - DA. Vlahović je igrao (čini mi se ceo meč) ozbiljan presing što ni Mitrović (pre Saudijske Arabije nije mogao), a pogotovo ne sada. Ipak, ispostavlja se da od igrača najslabija karika Milenković.
November 23, 20231 yr Ma gde je Zile problem, upalilo je u Lisabonu kad je pokidao tekmu i to Pikse sad fura do iznemoglosti S ovakvom postavom (Kostic/Zivkovic) moras da imas DLC i DRC koji pokrivaju masivan prostor i trce kao konji, a mi poludesno imamo sporaca od 2 metra preko kog smo primili vecinu golova na SP. Nije ni on kriv kao takav (kao ni Zile), da se razumemo, jednostavno ne moze da odgovori zahtevima te pozicije u takvoj igri, mozda njega staviti da igra centralnog, a neko pokretljiviji poludesno. Erakovic je igrao poludesno u Zvezdi u paketu s Dragovicem i Degenekom, izgledalo je ok, a i nivo fudbala na kom je to igrao je pristojan (Liga Evrope). + Moras da imas dvojicu defanzivnih veznih koji oru teren non-stop i hapse nicije™ lopte i sprecavaju ona jebena dodavanja na 35 metara od naseg gola, to kad vidim znam da ga primamo za max 5 minuta. To kapiram mogu da igraju Gudelj i Maksimovic/Ilic. Uzmi loptu nekako i za maksimalno sekund i po dodaj nekom ko s njom zna sta bi Umesto SMS nek igra Djuricic tog drugog ofanzivnog veznog, on i Mitro ce na leto imati bar jos 5 kila vise nego sad zbog one zajebancije tamo gde su otisli Tadic da stedi znoj i ceka da mu se doturi lopta, a Vlaho i Djuricic da igraju presing na tudje branice. Mitro na klupu i da ulazi u 55-60' umesto najumornijeg koji nije Tadic Mozda ovako? Sve je to teorija i na papiru™ nije najjace, ali bi sistem™ mozda bio stabilniji i bolje funkcionisao, kad vec nemamo modernog™ desnog beka VMS Erakovic Milenkovic Pavlovic Gudelj Maksimovic Zivkovic Kostic Tadic Djuricic Vlahovic I ovog puta ako moze da ne igraju zasluzni i povredjeni, pa da posle mora da se pravda sta bi narod reko da sam ih ostavio na klupi. Ko ih jebe, ostavi ih na klupi, nema juce
November 23, 20231 yr Живковић јесте проблем у смислу да офанзивно не доприноси колико би морао с обзиром на све недостатке у дефанзиви. Такође сама идеја да левоноги играч игра десног винг-бека а у шпицу имаш тешкаша којег треба да бомбардујеш центаршутевима мени нема превише смисла. По мом скромном мишљењу Лазовић је и даље најбоље решење иако је и то чиста импровизација јер то није његова природна позиција. Више пута помињани Гајић такође мора да буде у конкуренцији, ако ништа зарад неке тактичке разноврсности. Тај недостатак икаквог плана Б је такође један од већих проблема, наше опције се своде на то да ли почињу Митровић и Влаховић заједно или не и то је то отприлике. Мислим да у овој репрезентацији такође има места и за нпр Здјелара пре рецимо Рачића/Грујића јер нам је такав профил играча преко потребан. Неко ко је на тактички високом нивоу и ради масу прљавог посла на средини, плус може да покрије две дефицитарне позиције јер у последње време чешће игра штопера (у формацији с три позади) у Цска-а. Такође мислим и да би Илић и посебно Самарџић требало да добију већу улогу у односу на Лукића и Саудијског СмС-а. Наравно ништа од тога нећемо видети до првенства јер и нема много луфта за промене а и Пикси је прилично тврдоглав лик рекло би се. Но у лиги нација би већ морао много више да комбинује и експериментише (ако уопште остане селектор). Edited November 23, 20231 yr by johan nagel
November 23, 20231 yr On 21. 11. 2023. at 17:47, JohnnyD said: Zamisli, radovali se sto su prosli na evropsko prvenstvo, ej?! I oni Italijani sinoc, isto se radovali. A mozda je i to normalno u svakom sportu, kad posle dve godine ciklusa, odricanja, znoja i velike zelje, postignes konacno taj cilj, dodje ti da zaplaces od srece, ili da se, u ovom slucaju radujes kao malo dete? Dajte ljudi malo ozbiljnosti, ako imate nesto protiv Piksija pisite malo strucnije, oko taktike i sta se da promeniti do pocetka prvenstva, a ne da pisete gluposti. Ne znam zasto pri kvotu mog upisa pominjes Piksija, nidje veze. A za strucno pisanje si me nasmejao, hvala ti.
November 23, 20231 yr Ovo je jedna od nasih najboljih utakmica poslednjih godina, uz onu pobedu u Portugalu. Piksi je poceo sa Mitrovicem i Vlahovicem napred, Kostic/Zivkovic standardno, a u vezi su igrali Ilic, Lukic i Tadic. Veljkovic je igrao desnog beka, levog Pavlovic, a centralnog Stefan Mitrovic. To je slicno onome sto sam napisao, sa tim da je ovo bas bilo ofanzivno od strane Piksija, pa sam rekao Gudelj umesto Ilica u nekoj varijanti. Bilo je izmena kasnije, ali nebitnih, jer je ova postava izgurala konacnih 2:0. To je po meni recept - sa tim da se Milenkovic namece kao resenje umesto Stefana Mitrovica centralno, ili da se rotiraju on i Veljkovic. Ilic je bio bas problematican protiv Crne Gore, i nije konstantan, tako da je to upitno, iako i nemamo mnogo srecnija resenja.
November 24, 20231 yr https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-dragan-stojkovic-nisam-slep-nisam-bahat-ali-igraci-su-mi-rekli-ovo-mozes-ti-i-niko-drugi/467584 @Dimitrije I ostali da prestanu hejtovati exyu goata
November 25, 20231 yr To je najveći problem što ima ego ex goat-a, a i posao mu olakšan sa ovakvim novinarima.
November 26, 20231 yr Nadam se da je Piksi gledao meč Atletiko - Majorka. Više nego pristojna partija Mateja Nastasića. Nemali broj puta je vrhunski počistio loptu pre Morate, Grizmana, Kokea...
November 30, 20231 yr Krv ti jebem 8 meleona! Dodamo meleon i uzmemo Anćelotija, Murinjo radi za 6 miliona u Romi. Da li su ti ljudi uopšte normalni. Doduše za čitav stručni štab, ali sam siguran da 80% tog novca završi kod Pikseta. edit; Mislim da bi BIjelsu uspjeli uzeti za manje od 2 miliona, pa ti uporedi Bijelsu i Piksija. Bielsa samo dobio Brazil i Argentinu (u gostima). Edited November 30, 20231 yr by Jesper23
November 30, 20231 yr Bolje exyu goat za 8 miliona i dva ucesca na velikim takmicenjima no da 8 godina imamo Radovana Curcica ili Krstajica koji ce nam uzeti po milion godisnje ili manje nenbitno