March 22, 201114 yr u severnoj koreji pobiju familiju svim igracima koji ne placu dok se intonira himna, pa im tek onda trkeljisu racune. e, to je drzava.
March 22, 201114 yr Naravno. Daj da vidimo kako je to regulisano kod njih.spanci pozovu mladjeg rokvica da odradi™ zenu/devojku pa da vidis kako poske rado idu u vojnike -_-
March 23, 201114 yr ko ostade za sada?jorgacevicivanovic - rajkovic - subotic - obradovicpetrovickrasic - milijas - tosicljajicpantelinjojebemtisunce!tipujem da sledeći otpada Ivanović. u tom slučaju, iako je reč o igraču koji nije odlučio koju poziciju igra, odmah reći Putinu da kaže Abramoviču da uzme malo da trkeljiše s njegovim isplatama u klubu. molim lepo.
March 23, 201114 yr U petak od 20:30 časova na stadionu Crvene zvezde, na osnovu svega viđenog, istrčaće sledeća postava u formaciji 4-2-3-1: Jorgačević - Ivanović, Biševac, Subotić, Kolarov - Stanković, Milijaš - Krasić, Ljajić, Tošić - Pantelić.Ocekivan tim.
March 23, 201114 yr milan tarot prognozirahttp://www.zurnal.rs/2011/03/23/milan-tarot-platini-izbacuje-italiju-i-salje-srbiju-na-ep/index.html
March 23, 201114 yr Feindouno tarot prognozira: necemo dati gol, mozemo da se udaramo u dupe od srece ako bude 0-0.
March 25, 201114 yr Jorgacevic povredjen,Brkic na golu.Ovo postaje sprdnja.A kao nije sprdnja od prvog Pizonovog dana na selektorskom mestu?Ovo je sve sprdnja odavno.
March 25, 201114 yr zasto je sprdnja sto se jedan golamn povredio a drugi brani?i sta je sprdnja sto Brkic brani?
March 25, 201114 yr Ciljao sam na broj povredjenih igraca(Jorgacevic,Vidic,Mrdja,Zigic,Rajkovic,plus dva "izdajnika"),a ne striktno na Brkica.Ne secam se da je ikada bila ovakva situacija. Edited March 25, 201114 yr by Tastatura
March 25, 201114 yr Ciljao sam na broj povredjenih igraca(Jorgacevic,Vidic,Mrdja,Zigic,Rajkovic,plus dva "izdajnika),a ne striktno na Brkica.Ne secam se da je ikada bila ovakva situacija.Mozda ih je Pizon opteretio treminzima™.
March 25, 201114 yr postoji li tema za mlade reprezentativne selekcije :D ?ja sam izgleda slep i ne mogu da nadjem :)inace vodimo protiv U21 Bugara 2-1 u Indjijioba gola dao Lazovic Edited March 25, 201114 yr by Далибор
March 25, 201114 yr postoji li tema za mlade reprezentativne selekcije :D ?Postojala je dok je admini nisu poslali u kantu.