MocaVukotic Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Toldo protiv holandije... I toti panenka, zambrota crveni jos u prvom pol, najboljih 0:0 koje sam ikad gledao 2 1
W.F.C. Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Jovan Stankovic, iz Leskovca ili okoline, Radnicki pa Zvezda, Majorka. Izgradio sportski centar Orion u Mrstanu kod Leskovca, igrali malo drugu ligu i propali negde, fk Moravac
goofs Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 A Abel-Ksavijerov crveni i onaj vrlo ocigledni/kontroverzni penal?
Jesper23 Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 (edited) 2 hours ago, Nikodije said: U sred Elbasana Inače, odigrali su odlične kvalifikacije i ovaj put se regularno plasirali. Silvinjo ih je utego. Ma imali sreće više nego pameti, Poljaci se raspali osvojili samo jedan bod protiv moćne Moldavije. Inače Poljaci bili bolji u Albaniji ali dobili gol sa 35 metara. Odbrana im je korektna, ostalo suvi prosjek. Česi isto tako. Ok, i naša je grupa bila raspad, ali ova je još slabija, a Albance bi lagano dobili, to garantujem. edit: Inače Poljaci ih dobili 21-e lagano, ali Poljaci su baš u padu Leva, Piatek, Milik, Zjelinski, Krihovijak - omatorili, nema novih igrača tog kalibra Edited November 20, 2023 by Jesper23
banksport Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 36 minutes ago, W.F.C. said: Jovan Stankovic, iz Leskovca ili okoline, Radnicki pa Zvezda, Majorka. Izgradio sportski centar Orion u Mrstanu kod Leskovca, igrali malo drugu ligu i propali negde, fk Moravac Jovan Stanković je iz Pirota. Ponikao u Radničkom. 1
*edited by mod Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 (edited) Kad smo kod tih vedeta sa juga, jedan od jačih trenutaka je bio komentator na RTSu koji u zanosu na 1:0 proglašava Bratislava Živkovića za legendu srpskog fudbala... Edited November 20, 2023 by *edited by mod 1
Cane Vukic Prebranac Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 То је одвалио Немања Матић. Он и онај Албијанић су фестивал непријатности. 1
W.F.C. Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 2 hours ago, banksport said: Jovan Stanković je iz Pirota. Ponikao u Radničkom. Tacno, bravo, pomesao sam ga s nekim, mislim da je i kum sa Radetom Manicem.
JohnnyD Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 34 minutes ago, W.F.C. said: Tacno, bravo, pomesao sam ga s nekim, Verovatno sa Goranom Djorovicem
banksport Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 1 hour ago, W.F.C. said: Tacno, bravo, pomesao sam ga s nekim, mislim da je i kum sa Radetom Manicem. Njih dvojica i Bata Mijalković su iz iste generacije Radničkog iz Pirota. Možda i najbolja generacija u poslednjih 50 godina. 1 1
mlatko Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 5 hours ago, goofs said: Na prvi pogled deluje dosta lose, bice jakih grupa na Euru gde ce sve da prsti, ali bice i nekoliko onih slovacka/albanija/skotska/madjarska, ko ce jbno to da gleda. Kako ko? slovaci/albanci/škoti/mađari iliti 5% populacije Evropskog kontinenta kad se izuzmu Rusi. Malolije? Teško bi mnogo veći procenat mogao biti zainteresovan za neke belgije/rumunije/slovenije/srbije makako to nama ekskluzivno izgledalo
JohnnyD Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Nas su Ukrajinci nakantali kao niko u modernoj istoriji, Poljaci su nam bili zajebani uvek, o Svajcarskoj da ne pricamo. Slovence smo dobili, Skotima smo duznici, a i Slovake pa cak i Hrvate da dobijemo, nece biti strasno. Nama je bolje iz cetvrtog sesira da cekamo zreb.
ronin Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Nama je bolje da odustanemo od Njemačke i da puštimo Crnogorce da idu.... 1
MiddleClass Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 10 minutes ago, ronin said: Nama je bolje da odustanemo od Njemačke i da puštimo Crnogorce da idu.... Mi nismo nicija zamjena 1
Recommended Posts