November 20, 20231 yr Toldo protiv holandije... I toti panenka, zambrota crveni jos u prvom pol, najboljih 0:0 koje sam ikad gledao
November 20, 20231 yr Jovan Stankovic, iz Leskovca ili okoline, Radnicki pa Zvezda, Majorka. Izgradio sportski centar Orion u Mrstanu kod Leskovca, igrali malo drugu ligu i propali negde, fk Moravac
November 20, 20231 yr 2 hours ago, Nikodije said: U sred Elbasana Inače, odigrali su odlične kvalifikacije i ovaj put se regularno plasirali. Silvinjo ih je utego. Ma imali sreće više nego pameti, Poljaci se raspali osvojili samo jedan bod protiv moćne Moldavije. Inače Poljaci bili bolji u Albaniji ali dobili gol sa 35 metara. Odbrana im je korektna, ostalo suvi prosjek. Česi isto tako. Ok, i naša je grupa bila raspad, ali ova je još slabija, a Albance bi lagano dobili, to garantujem. edit: Inače Poljaci ih dobili 21-e lagano, ali Poljaci su baš u padu Leva, Piatek, Milik, Zjelinski, Krihovijak - omatorili, nema novih igrača tog kalibra Edited November 20, 20231 yr by Jesper23
November 20, 20231 yr 36 minutes ago, W.F.C. said: Jovan Stankovic, iz Leskovca ili okoline, Radnicki pa Zvezda, Majorka. Izgradio sportski centar Orion u Mrstanu kod Leskovca, igrali malo drugu ligu i propali negde, fk Moravac Jovan Stanković je iz Pirota. Ponikao u Radničkom.
November 20, 20231 yr Kad smo kod tih vedeta sa juga, jedan od jačih trenutaka je bio komentator na RTSu koji u zanosu na 1:0 proglašava Bratislava Živkovića za legendu srpskog fudbala... Edited November 20, 20231 yr by *edited by mod
November 20, 20231 yr 2 hours ago, banksport said: Jovan Stanković je iz Pirota. Ponikao u Radničkom. Tacno, bravo, pomesao sam ga s nekim, mislim da je i kum sa Radetom Manicem.
November 20, 20231 yr 34 minutes ago, W.F.C. said: Tacno, bravo, pomesao sam ga s nekim, Verovatno sa Goranom Djorovicem
November 20, 20231 yr 1 hour ago, W.F.C. said: Tacno, bravo, pomesao sam ga s nekim, mislim da je i kum sa Radetom Manicem. Njih dvojica i Bata Mijalković su iz iste generacije Radničkog iz Pirota. Možda i najbolja generacija u poslednjih 50 godina.
November 20, 20231 yr 5 hours ago, goofs said: Na prvi pogled deluje dosta lose, bice jakih grupa na Euru gde ce sve da prsti, ali bice i nekoliko onih slovacka/albanija/skotska/madjarska, ko ce jbno to da gleda. Kako ko? slovaci/albanci/škoti/mađari iliti 5% populacije Evropskog kontinenta kad se izuzmu Rusi. Malolije? Teško bi mnogo veći procenat mogao biti zainteresovan za neke belgije/rumunije/slovenije/srbije makako to nama ekskluzivno izgledalo
November 20, 20231 yr Nas su Ukrajinci nakantali kao niko u modernoj istoriji, Poljaci su nam bili zajebani uvek, o Svajcarskoj da ne pricamo. Slovence smo dobili, Skotima smo duznici, a i Slovake pa cak i Hrvate da dobijemo, nece biti strasno. Nama je bolje iz cetvrtog sesira da cekamo zreb.
November 20, 20231 yr 10 minutes ago, ronin said: Nama je bolje da odustanemo od Njemačke i da puštimo Crnogorce da idu.... Mi nismo nicija zamjena