Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

56 minutes ago, MocaVukotic said:

Koliko je jadan rts, sveopste slavlje po naredjenju, jedino rade sme da kaze da smo truba. Prava mala sns reprezentacija

Jedini glas opozicije na rts-u.

Ne znam kako ga do sad nisu zabranili

Ja ne vidim kako cemo da izadjemo iz grupe.  Nasi pocetni uspesi i pobede zasnivali su se na ultra ofanzivnoj postavci i izuzetnoj formi Tadica, Mitrovica i Kostica.  Ta postavka je provaljena a forma kljucnih igraca je znacajno pala.  Piksi nije strucnjak koji ume da svoju postavku igre promeni i ucini je raznovrsnom.  Kljucni igraci su ili na zalasku karijere ili vise ne igraju u jakim ligama.  Novih kvalitetnih igraca nema na vidiku (pogledaj o samo igre i rezultate mladjih selekcija).

12 minutes ago, Ayatollah said:

Kako ti je uspevalo da pomešaš Babeua od 190 cm, sa Grozdićem od 168 cm?? Hajde Juškić, on je bio 175cm, ali Grozdić i Babeu...plus Babeu nije bio ni ćelav koliko me pamćenje služi (barem ne skroz).

Btw, kad smo kod pokojnika, Siniša i Bunja sa tog poslednjeg spiska više nisu među nama, eto koliko smo davno bili...

Lepo, imao sam ~10 godina i rekli su mi da su u Obilicu zlikovci i od svih njih ova trojica su mi izgledali najzlijije jer su bili celavi 

Edited by Ratamahatta

11 minutes ago, Dimitrije said:

Ja ne vidim kako cemo da izadjemo iz grupe.  Nasi pocetni uspesi i pobede zasnivali su se na ultra ofanzivnoj postavci i izuzetnoj formi Tadica, Mitrovica i Kostica.  Ta postavka je provaljena a forma kljucnih igraca je znacajno pala.  Piksi nije strucnjak koji ume da svoju postavku igre promeni i ucini je raznovrsnom.  Kljucni igraci su ili na zalasku karijere ili vise ne igraju u jakim ligama.  Novih kvalitetnih igraca nema na vidiku (pogledaj o samo igre i rezultate mladjih selekcija).

Što bi uopšte izlazili iz grupe?! To nije naš stil...A i pride smo među tri najgore ekipe na EURU.

Edited by ronin

1 minute ago, ronin said:

Što bi uopšte izlazili iz grupe?! To nije naš stil...A i pride smo među tri najgore ekipe na EURU.

Jbt bicemo evropski prvaci :ohmy:

32 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

nema toga na ep, svi igraju oprezno. 

mnogi su ocekivali debakl protiv brazila pa su nas jedva dobili. nisu repke uigrani timovi pa da tovare sve redom po 7-0

Uf...Jedva čekam Evropsko, nadam se da će Englezi ili tako neka odvratna reprezentacija uzeti da pune do 9 po uzoru na U21 :fantom:

Baš sada više nego ikad ranije timovi i reprezentacije igraju da pune do kraja . Brazil koji spominješ je najlažnija reprezentacija u poslednjih 30 godina... 

@Midgeta!!!Samo jednom promašio procenu! Dosta više s tim terorom!:fur:

Edited by ronin

Velika stvar. Sramotno smo došli do cilja. Možda je bilo zapisano da ćemo protiv svakog rivala imati isti skor, po 2e pobede vs Litvanija i Crna Gora, po X sa Tutama i po poraz vs Ungari. 

Ako smo još i ispali iz šešira br. 3, mi smo u mode-u samouništenja. Kada smo se već plasirali iz nikada bednije grupe, aj' barem nešto epsko da se ukaki. 

Ova reprezentacija ima samo jednog kompletnog, vrhunskog igrača i taj igrač počinje sa klupe u 60om i nekom minutu. Treba se zapitati šta i kako ubuduće. 

Edited by Pokojni Zvonce

Posle nekoliko godina Zivojin Juskic je resurfaceovao u TIP Novostima sredinom 2000-tih, igrao je regionaligu (treca svapska) zaboravio sam koji klub

Imao je savete tipa: Cikler i Janker su se popickali s Hicfeldom i po kazni su u Bajernovim Amaterima (17. na tabeli), neka vase citaoce tabela ne zavara i neka se ne zalecu, tu tipujem iznenadjenje

Svajnfurt - Bajern Am. X2

Nema šta da se (samo)uništi. Na SP Tu i tamo odemo i ništa nikad ne uradimo. Na Euro nikad ne odemo a i sad smo otišli sa po dve pobede nad Litvanijom i Crnom Gorom. Grupa je takva bila da bi prošli dalje i sa još 3 boda manje.

Objektivno gledano ponovili smo naše klasične Euro kvalifikacije gde kiksnemo protiv nekog tima u nivou Bugarske, i onda maksimalno uzmemo X iz dvomeča sa ekipom koja je rang Mađarske i naravno otrese nas pobednik grupe.

Jedina razlika je ta što sad nismo imali tu neku alu za nosioca grupe pa smo se mi provukli dalje.

Ciganski, ovaj naprednjački savez. 

1 hour ago, *edited by mod said:

Pa recimo da je igrom slučaja treći bio najoptimalniji. Izbegava se par jakih repki a daje priliku da upadne i neki slabiji tim iz četvrtog šešira. A ako nešto nisu menjali valjda i 4 najbolje trećeplasirane idu dalje.

jasno je meni to na teorijskom nivou, samo nekako mi se čini da bi teško prošli grupu sve da nam ture 3 iz četvrtog šešira.

Fudbal se igra na kontinuitet, neobjasnjivo smo pali posle Lisabona.

Video sam delimicno kzs, kako neki lik krece sa konstatacijom da smo za vreme tekme prelazili iz sesira u sesir, jel neko cuo odgovor? 

Imali smo srece da grupa nije zategnuta.

Ovo uefa mafija kao da krece sa ucestvovanjem vecine reprezentacija, jednom, na euru

2 hours ago, ronin said:

Apsolutno...Prava definicija...Jebena SNS reprezentacija..

:puke:

Do danas, nikad to ne bih pomislio...!  🙄

Govna ona najgora na svetu, kao i godinama tj decenijama unazad. Ne znam ko normalan može da prati mečeve mafijaškog udruženja FSS i da se nešto cima oko toga. 

Ja bih to prosirio i na neke nase kkove i fkove no to se ovde ne prasta