Ratamahatta Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 (edited) 7 minutes ago, bebaguza said: Nije bas tako.:) Jeste malo lutao, ali nije kriv ni za jedan od 4, a sacuvao jedno 2-3. https://youtu.be/TvN3atq9Xpg?si=E7mS36-v7MjghLsT Pa ovo kako je primio drugi i cetvrti mogao je Vujadin mene da zove na turnir, toliko da zasmetam umem i ja Godinama nije branio nigde, a cementiran. Kocic je bar bio nadrkan, celav i branio redovno, a ne ovaj lipicaner Priseti se i Smucara™ Nizozemske Edited November 19, 2023 by Ratamahatta
Glass Joe Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Kralj je "briljirao" protiv narandžastih, inače golmanov posao je i da komanduje odbranom i da tera igrače da na vreme izlaze u blok
mackenzie Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Just now, Glass Joe said: Kralj je "briljirao" protiv narandžastih, inače golmanov posao je i da komanduje odbranom i da tera igrače da na vreme izlaze u blok Kad je dobar goloman dobra je i ekipa
Popular Post shimpu Posted November 19, 2023 Popular Post Posted November 19, 2023 4 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Уопште се не сјећам ко је Милорад Кораћ јбт. Bio je treci golman reprezentacije kad smo se prosli put plasirali. Kako se ne secas, pa nije to bilo tako davno 10
Ted Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 (edited) 6 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Уопште се не сјећам ко је Милорад Кораћ јбт. iskreno, ni ja. piše u tekstu da je uleteo u poslednji trenutak, kao zamena za Kocića, koji je polomio prst na nozi u kupatilu. pa je Kralj bio prvi golman, a Korać uleteo na spisak. Edited November 19, 2023 by Ted 1
ubibobi Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 15 minutes ago, Tsai said: Padaju nam u grupi albanija i svajcarska Još rvati i toeto
Cane Vukic Prebranac Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Драган Стојковић селектор = Тоза Веселиновић селектор http://www.yugopapir.com/2016/06/ep-1984-jugoslovenska-fudbalska-sramota.html
*edited by mod Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Jadno je bilo ovo slavlje, još bi smešnije bilo da je ostalo 1-2 Zato sad zasluženo u zadnji šešir gde nam je očigledno i mesto 1
ducca Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 9 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Уопште се не сјећам ко је Милорад Кораћ јбт. Korać bio u Bečeju sredinom devedesetih, oni tad igrali relativno ok u tim ranim SRJ ligama. Posle mislim bio i u onom Obiliću. Žreb je 02.12. neko je pitao. 1
MiddleClass Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 17 minutes ago, ronin said: Apsolutno...Prava definicija...Jebena SNS reprezentacija.. Jel vise ili manje od kosarkaske? Pitam za druga
ronin Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Jel vise ili manje od kosarkaske? Pitam za druga Više jebem mu sve..
Babu Bhatt Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Da, čuo sam da je 2.12. izvlačenje. A kad liga nacija igra playoff?
MiddleClass Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Just now, Babu Bhatt said: Da, čuo sam da je 2.12. izvlačenje. A kad liga nacija igra playoff? U martu
Ratamahatta Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 (edited) U Obilicu su se smenjivali na golu Korac i Lukic, neki od njih dvojice je pokojni, uvek sam ih mesao zaboravio sam koji je koji Isto kao sto sam mesao Kuzmana Babeua, Zivojina Juskica i Grozdica jer su bili celavi i krjali protivnicke noge sve u 16. Grozdic je bio u slicicama za EP, ali nije isao na turnir Kralj na tom EP prima sad me vise mrzi da brojim koliko golova tako sto stoji u mestu ili se baca u pogresnu stranu Nikad pre ni kasnije u zivotu nisam video ovakav prvi gol, on zalizani smeker sto reklamira pivo u koznjaku ide nogama u svom petercu Drugi gol - krece prekasno i umesto da panterskim skokom sa svojih 2 metra otkine glave svima, on stoji i bleji Treci gol - bacio se kad je lopta vec usla, kao onomad u NS kad je bomba srusila most pa te onda pustili sirenu, opet iz peterca Cetvrti gol - stoji zalepljen za stativu, ovaj bi i kurcom uspeo da dobaci loptu u 7 metara praznog gola Peti gol - to bi Kocic odbranio Sesti gol - on ode u kontra stranu posle suta koji nije ni pokusao da brani Idem jos da vidim Mijatovu precku, omerasikovanje i kad je Mufasa umro Edited November 19, 2023 by Ratamahatta 2
Recommended Posts