November 19, 20231 yr Празан стадион > дечја граја и вувузеле Немања Матић пакао за уши, једини гори лик од Страјнића. Овај на Арени је још и океј с обзиром на конкурента му.
November 19, 20231 yr Just now, johan nagel said: Празан стадион > дечја граја и вувузеле Немања Матић пакао за уши, једини гори лик од Страјнића. Овај на Арени је још и океј с обзиром на конкурента му. Ovaj Matic je pijan ko dupe. Ne kontrolise se ni malo. Kakvi potezi ljudi moji - Tadic mulja loptu medj trojicom Bugara
November 19, 20231 yr a kumsu smeta gojko, jebiga. ovaj lik se garant tripuje da ga čuje precednik koji je na stadionu pa se zato i loži ko mandril Edited November 19, 20231 yr by Eleniko
November 19, 20231 yr Nije mi jasno kako je nacija koja je proizvela Stoickova, Balakova, Kostadinova, Leckova, Mihailova, Ivanova, Sirakova, Borimirova, Kisiseva, Berbatova, Petrove spala na to da joj u prvih 11 igra covek iz... Krumovgrada!
November 19, 20231 yr 2 minutes ago, beeva said: Jel znaci nesto na zrebu prvo drugo mjesto? Ако будемо први онда смо други шешир на европском а ако будемо други онда смо трећи. Утисак је да није нека драстична разлика јер ће у трећем бити Холандија и Италија изгледа
November 19, 20231 yr Da je to lozenje pravo, pa ajde. Iritantno fejk. Edited November 19, 20231 yr by radnik
November 19, 20231 yr Just now, Ratamahatta said: Nije mi jasno kako je nacija koja je proizvela Stoickova, Balakova, Kostadinova, Leckova, Mihailova, Ivanova, Sirakova, Borimirova, Kisiseva, Berbatova, Petrove spala na to da joj u prvih 11 igra covek iz... Krumovgrada! Strašna bela kuga tamo vlada. Samo anti-fudbaleri tamo prave decu.
November 19, 20231 yr pritom kad se uzbudi glas mu poprimi utisak da se napinje na wc šolji da protera sadržaj debelog creva na svetlo dana
November 19, 20231 yr 2 minutes ago, radnik said: Da je to lozenje pravo, pa ajde. Iritantno fejk. Menscini da je to pre svega lozenje na dnevnice koje ce se uzeti na leto
November 19, 20231 yr Madjari mudro; treci sesir mnogo jaci od drugog; pa pustaju mucene crnogorce da pobede.
November 19, 20231 yr Komentariše on i Zvezdu tako. Nema sumnje da je ložana, a uvek može nešto uz to.