kud u maglu Simoviću Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 evo ideje za nišlije, napravite ovu zastavu i okačite preko puta hotela u kom su smešteni spreman sam da podržim projekat finansijski 2 1
Constantin Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 On 13. 11. 2023. at 14:40, W.F.C. said: Reprezentacija od petka do nedelje u nasem gradu, treninzi dole. Mi imamo hotel i aerodrom, oni imaju stadion. Ne lipsi magarce do zelene trave. Do zadnjeg trenutka se verovatno nece znati ishod zalbe na kaznu zabrane za odraslu publiku ili samo deca. Ovi popisuju decu po skolama i klubovima u okrugu za prisustvo na stadionu u nedelju. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/reprezentacije/euro/uefa-popustila-sa-bugarima-pun-zapad-i-deca-do-14-godina/
pantelia Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) Kaznjeni jer su organizovali prijateljsku sa nama koji smo kaznjeni Spoiler bile neke sulude kise u Briselu, pa premestili utakmicu na manji stadion, verovatno nisu stigli da izorganizuju karte edit: ulete Constantin Edited November 15, 2023 by pantelia 2
roux senyurt Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 ovo me podseca na onu utakmicu protiv belgijanaca od pre par godina kad smo izgubili 3-1. mi jalovo napadamo a oni daju golove iz kontre
JohnnyD Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) Pogledao nas sastav, i reko koji k... igramo sa drugom ekipom, a onda vidim Belgijance i shvatim da oni igraju sa trecom. Edited November 15, 2023 by JohnnyD
Ayatollah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Ovo je bila jedna od najbesmislenijih utakmica koje sam gledao ikada. Tačno se nikome nije igralo.
JohnnyD Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 18 minutes ago, Ayatollah said: Ovo je bila jedna od najbesmislenijih utakmica koje sam gledao ikada. Tačno se nikome nije igralo. Jeste Kosticu
Ted Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 prijateljske utakmice treba zakonom zabraniti.....mogu samo klubovi i to u pripremnom periodu. ne sećam se ni jedne prijateljske utakmice koje je bila vredna gledanja. samo neprijateljske, odnosno takmičarske da se igraju
JohnnyD Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 U drugom poluvremenu kada su usli Tadic, Mitrovic, Kostic... znaci najbitniji igraci, smo imali precku i stativu, jedan sumnjiv potencijalno nedosudjen penal, i ocitu gresku sudije kada je prekinuo nasu obecavajucu akciju zbog nepostojeceg ofsajda, jer nije bilo VAR-a. Mislim da je posed lopte u drugom poluvremenu bio negde 80:20 za nase, ali smo iz poseda takodje stvarali i dobre akcije. Belgijanci se jesu povukli i cekali kontru da nas dokusure, ali ne zaboravimo da smo igrali protiv 5. rangirane ekipe na svetu. Ako budem gledao ovo iz drugog poluvremena, takvu povezanost i zelju reprezentacije, protiv Bugara i na evropskom, ja zadovoljan.
W.F.C. Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Jeste dobro ali problem je sto nemaju snage za odigrati ceo mec tako, a jacima ce biti dovoljno i pola sata nase slabije igre da nas dobijaju. Svi igraju kontre protiv nas.
Recommended Posts