October 17, 20231 yr 2 minutes ago, bradilko said: zasto je bugarska toliko slaba? vidim slicno je i sa rumunima za pocetak krstajic im je selektor
October 17, 20231 yr Na terenu smo se radovali kao da je sve gotovo, upisali smo bod bez igre. Verovatno zato sto je svima u grupi jasno koliko su Bugari slabi
October 17, 20231 yr Selektor djetića je čestitao Srbiji plasman na EP u izjavi posle meča, toliko o tome.
October 17, 20231 yr 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Mrem! kaže mi muž ovi Jafini primili pare da ispadnu iz lige ali Jafa ne zna za to hoće mučenik da postigne gol za ekipu a ekipa neverue.
October 17, 20231 yr 26 minutes ago, Valkyrie said: Mrem! kaže mi muž ovi Jafini primili pare da ispadnu iz lige ali Jafa ne zna za to hoće mučenik da postigne gol za ekipu a ekipa neverue. Ja se sećam ovoga. Vidi na 3:43 kako lik koji puca penal trza ramenom da pokaže golmanu gde će da puca.
October 18, 20231 yr 7 hours ago, Ted said: Leskovac. jel to onaj stadion gde se podloga raspala posle dve utakmice? dal su oni normalni, jebo ih Leskovac!!!! igrajte tamo gde je teren normalan i može da se igra fudbal Uz današnje cene goriva čudi me da im nismo ponudili Pirot ili Dimitrovgrad. Ćuti, dobar je Leskovac…
October 18, 20231 yr ako neko čuva 0-0 protiv Bugarske na svome terenu treba mu administrativnim putem zabraniti da igra EP
October 18, 20231 yr 10 hours ago, bradilko said: zasto je bugarska toliko slaba? vidim slicno je i sa rumunima Očajna je Rumunija. Prva u grupi.