October 17, 20231 yr 1 minute ago, Ted said: platićemo celu prugu do Budimpešte, umesto samo do granice Svidja mi se kako razmisljas, preduzetnicki duh level pro
October 17, 20231 yr 11 minutes ago, Guuundogan said: Pobedili, izgubili… nema puno razlike u sustini, msm sta kog djavola posle… meni je to najjace ode piksi, dodje ko? Sta da igramo? ko da igra? Za početak da ne igramo sa 3 pozadi i da šutnemo Gudelja iz repke. Protiv Madjara nisam ni gledao, a večeras slikom sam na Vembliju. Kad god sam prebacio na repku delovalo je kao da gledam Treću ligu zapad. Jedina svetla tačka, pored Mitrove Kvarežme™ su zvižduci publike na poluvremenu.
October 17, 20231 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Jedina svetla tačka, pored Mitrove Kvarežme™ su zvižduci publike na poluvremenu. Pantele™
October 17, 20231 yr 1 minute ago, Profesionalac said: Ko uputi koristan centaršut ćelava mu keva ma kakvi....ko je još dobio Javor centaršutevima
October 17, 20231 yr @John Coltrane Ma jasno, nego… mislim da smo do sada apsolutno sve gledali od nasih fudbalskih reprezentativaca… i na klupi… nema sta nije bilo. meni segacenje jedino zdravo sto ostaje na temu nas i fudbala Edited October 17, 20231 yr by Guuundogan
October 17, 20231 yr Baš su regresovali SMS i Mitar, nisam očekivao da će ovako brzo to da se desi. Tadija isto, stigle ga godine
October 17, 20231 yr Reklo bi se da ima to veze i sa tim sto su praktično u arapskoj penziji sva trojica