October 16, 20231 yr Ovo je najidiotskiji penal koji sam video u poslednjih 10 godina. Koliko je glup dečko ovaj Lazetić. Edited October 16, 20231 yr by Ayatollah
October 16, 20231 yr Koji je ovom Lazetiću, sudija mu oprosti sada drugi žuti. EDIT: Dobro se setio trener da ga izvede Edited October 16, 20231 yr by Ayatollah
October 16, 20231 yr Iscupasmo pobedu uz obilje valjanja, simuliranja i glupo dobijenih zutih kartona (svi zbog nediscipline a ne zbog faulova).
October 16, 20231 yr 2 hours ago, booyaka said: 4 hours ago, Lord Stef said: Sale osvajao medalje na sva tri velika takmicenja, stoga nidje veze Nikad zlato Ti si, drzim, svestan da se prica o Djordjevicu i Piksiju?
October 16, 20231 yr Kad se već skrenulo u digresiju da priča bude potpuna. A naravno da ne može nijedan sportista/trener iz bilo kog drugog sporta da se upoređuje sa fudbalerom/trenerom.
October 17, 20231 yr jel moze neko mozda da mi snimi izvodjenja himni ? mali brat od ujaka ce da bude jedan od klinaca na terenu sa fudbalerima, ja cu da probam screen capture ali mi secka net nesto i baguje eon pa nece biti kako treba
October 17, 20231 yr Konačno balansiran sastav Piksi izveo. Nema ovde Crna Gora šta da traži. Može i gadno da bude po njih.