Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Just now, Babu Bhatt said: Krstajic bi uskoro mogao biti slobodan možda Bahar 1
Mr.Mxyzptlk Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Ovaj potpis razotkriva funkcionalno nepismenog coveka. dok faca govori drugacije 4
roux senyurt Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 1 minute ago, Dimitrije said: Pa gde ce siromah? On nije trener, on je motivator. ako ima mesta u profesionalnom fudbalu za krstajica, naci ce se i za piksetu 1
elementary Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Madjari ništa specijalno ,imali sreće sto su igrali protiv ovakve odbrane . Inače neverovatno koliko vuku naše igrače prilikom skoka ,kad smo dali gol i par puta oko gola se obesili o nas dres
JohnnyD Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Sve sto smo napravili, ide preko krila. Sredina ne postoji, sreca pa su i oni bulja. Nas problem je SMS koji kao treba da povezuje redove, a ne radi nista. Vise Pavlovic povezuje redove od njega. Gudelj je neprimetan, takodje, nema ga nigde, imao je jedan dodir sa loptom. 1
Dimitrije Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Eksperiment Gavinovic - Terzic nije uspeo. Ne odrices se dvojcu najboljih igraca, Tadica i Kostica u kriticnoj utakmici da bi isprobao dvojcu sa kojima nisi do sada igrao.
Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 ljudi, da vam kažem ja nešto ko god iz ove grupe da ode na EP neće odatle da nosi lepe uspomene 6 1
elementary Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 A sa svetskog inače nosimo lepe uspomene 😂, isti djavo ,plasiramo se odigramo te tri utakmice ,uzmemo jedan bod i idemo kući . 1 2
Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 lakše mi da pratim EP/SP kad nema nas.....izostaje stres a ostaje samo užitak 1
Mr.Mxyzptlk Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 ali se nadamo da ce biti deugacije. bar je lepo dok traje
Dimitrije Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Piksi ima neku ideju da se Mitrovic vraca duboko i prima loptu oko centra, a Mitrovic je igrac koji je van protivnickog kaznenog prostora totalno beskorisan. Za to vreme, SMS kaska po terenu kao paradna kobila bez ikakve namere i cilja. 6
Dimitrije Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 2 minutes ago, Ted said: lakše mi da pratim EP/SP kad nema nas.....izostaje stres a ostaje samo užitak Pa te se utakmice igraju zbog reprezentacija da nacija ima za koga da navija. Bar je tako u ostatku sveta koji se ne zove Srbija.
roux senyurt Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 previsoka je cena navijanja za nasu fudbalsku reprezentaciju
Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Just now, Dimitrije said: Pa te se utakmice igraju zbog reprezentacija da nacija ima za koga da navija. Bar je tako u ostatku sveta koji se ne zove Srbija. ja sam, Boga mi, uživao u prethodnom svetskom prvenstu. a to svakako nije bilo zbog naših igara. šta više, da sam bio lišen toga uživao bih još više. naprosto volim da gledam SP u fudbalu, uvek sam voleo. za mene je to takmičenje bez konkurencije, kada govorimo o sportu. i nije vezano za to da li učestvujemo ili ne. 3
Recommended Posts