Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
Just now, Babu Bhatt said:

Krstajic bi uskoro mogao biti slobodan :)

možda Bahar 

• +1 1
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Ovaj potpis razotkriva funkcionalno nepismenog coveka.

dok faca govori drugacije

• Haha 4
Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Pa gde ce siromah?  On nije trener, on je motivator.

ako ima mesta u profesionalnom fudbalu za krstajica, naci ce se i za piksetu

• +1 1
Posted

Madjari ništa specijalno ,imali sreće sto su igrali protiv ovakve odbrane . Inače neverovatno koliko vuku naše igrače prilikom skoka ,kad smo dali gol i par puta  oko gola  se  obesili o nas dres :) 

Posted

Sve sto smo napravili, ide preko krila. Sredina ne postoji, sreca pa su i oni bulja. Nas problem je SMS koji kao treba da povezuje redove, a ne radi nista. Vise Pavlovic povezuje redove od njega. Gudelj je neprimetan, takodje, nema ga nigde, imao je jedan dodir sa loptom. 

• +1 1
Posted

Eksperiment Gavinovic - Terzic nije uspeo.  Ne odrices se dvojcu najboljih igraca, Tadica i Kostica u kriticnoj utakmici da bi isprobao dvojcu sa kojima nisi do sada igrao.

Posted

ljudi, da vam kažem ja nešto

ko god iz ove grupe da ode na EP neće odatle da nosi lepe uspomene

• +1 6
  • -1 1
Posted

A sa svetskog inače nosimo lepe uspomene  😂, isti djavo ,plasiramo se odigramo te tri utakmice ,uzmemo jedan bod i idemo kući .

• +1 1
  • Haha 2
Posted

lakše mi da pratim EP/SP kad nema nas.....izostaje stres a ostaje samo užitak 

• +1 1
Posted

ali se nadamo da ce biti deugacije. bar je lepo dok traje

Posted

Piksi ima neku ideju da se Mitrovic vraca duboko i prima loptu oko centra, a Mitrovic je igrac koji je van protivnickog kaznenog prostora totalno beskorisan.  Za to vreme, SMS kaska po terenu kao paradna kobila bez ikakve namere i cilja. 

• +1 6
Posted
2 minutes ago, Ted said:

lakše mi da pratim EP/SP kad nema nas.....izostaje stres a ostaje samo užitak 

Pa te se utakmice igraju zbog reprezentacija da nacija ima za koga da navija.  Bar je tako u ostatku sveta koji se ne zove Srbija.

Posted

previsoka je cena navijanja za nasu fudbalsku reprezentaciju

Posted
Just now, Dimitrije said:

Pa te se utakmice igraju zbog reprezentacija da nacija ima za koga da navija.  Bar je tako u ostatku sveta koji se ne zove Srbija.

ja sam, Boga mi, uživao u prethodnom svetskom prvenstu. a to svakako nije bilo zbog naših igara. šta više, da sam bio lišen toga uživao bih još više.

naprosto volim da gledam SP u fudbalu, uvek sam voleo. za mene je to takmičenje bez konkurencije, kada govorimo o sportu. i nije vezano za to da li učestvujemo ili ne.

• +1 3