johan nagel Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Примити девет голова за 53 минута од било кога је озбиљан подвиг али реално ова генерација је можда и најнеталентованија коју смо имали у последњих ко зна колико. Тешко да ће ико од ових ликова бити сениорски репрезентативац. Голман има неке шансе и моооожда мали Илић јер је конкуренција на штоперу доста танка.
đorđe geprat Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 onom beku sa brojem 22 ne bi dao da dobacuje loptu na teren.
Tresko Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Najveći utisak u ovom porazu je to kakva je nedotupavna seljačina predsednik FSS: Quote Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino", rekao je Džajić za "Sportski žurnal". Dakle, bruka je biti San Marino po džiberčini. Kako uvrediti celu jednu zemlju, makako mala bila. 6 2 1
Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 (edited) još jedan utisak iz čitave ove tragikomedije jeste saznanje da pravilo o bonusima ne znači ništa. i da ga treba ukinuti. to je na nivou kako mali MIkica zamišlja da će da napravi mladu reprezentaciju. staviš u svaki superligaški tim po jednog klinca i eto, šta može da krene po zlu. pa recimo sve. ne daj Bože da se pozabavimo time ko i kako i šta radi sa decom. zašto večito izgledamo kao usporeni film u odnosu na moderne fudbalere. zašto mlado Partizanovo krilo izgleda fizički i tehnički kao nedonošće u odnosu na krilo Nordsjelanda iste uzrasne kategorije. koliko puta smo slušali o našim klincima koji su neviđeni i strašni talenti. a koji posle završe u Novom Pazaru ili drugoj Moldavskoj ligi. ne znam dal se sećate hajpa oko Đerleka. mislim da je Tumbaković (između ostalih) drvio o neviđenom potencijalu i da tako nešto odavno nismo videli, materijalu za top klubove. je ne znam dal taj dečko uopšte i igra fudbal negde. u Partizanu je bio levo smetalo. bitno da se svi živi izređaju na deci. menadžerišu, selektorišu. ko udruženje pedofila, jebeš mi sve. Edited October 14, 2023 by Ted 5 1
Ratamahatta Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Just now, Ted said: staviš u svaki superligaški tim po jednog klinca i eto 1 1
Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 (edited) @goofs klubovi Superlige imaju obavezu da na terenu imaju jednog igrača do 21 godine svih 90 minuta pre toga je bilo dva u prvom poluvremenu Edited October 14, 2023 by Ted 1 1
Shan Jan Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Kakav vam je osecaj za filing za ovu utakmicu? Jel vredi da se gleda i nervira ili ne? 1
villiem Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 (edited) Ocekujem pobedu, nista manje. Madjarska vecaras? Edited October 14, 2023 by villiem 1
roux senyurt Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 40 minutes ago, Shan Jan said: Kakav vam je osecaj za filing za ovu utakmicu? Jel vredi da se gleda i nervira ili ne? imam osecaj da ce biti nereseno, nesto bljutavo.
Ted Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 44 minutes ago, Shan Jan said: Kakav vam je osecaj za filing za ovu utakmicu? Jel vredi da se gleda i nervira ili ne? imam osećaj da ću da gledam The Strain, season 2.......pre par dana sam stao na epizodi 5 i ubiše me obaveze. većeras se otvara prilika da dovršim sezonu 1 1
Moća Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Gubimo lagano.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Recommended Posts