ronin Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Retko smo odvratna ekipa...Ali imamo srce lava da se u ovakvoj grupi ne plasiramo na EURO...Veliki rispekt. 2
roux senyurt Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 "Nije smak sveta. Po meni neočekivan poraz. Mislim da ga nismo zaslužili, ali moramo da ga prihvatimo", rekao je Piksi. to je to. zivotna filozofija koju treba usvojiti. svidja mi se kako se kod nas preuzima odgovornost. totalno drugaciji koncept nego u drugim zemljama sveta. kod nas se odgovornost preuzima, ali posledice ne. to ne treba, dovoljna je samo odgovornost.
dragance Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Piksi je glup ko kurac, i vreme je da se nadje neki pravi selektor - koji ne postoji za ovu reprezentaciju. 1
roux senyurt Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 (edited) dok se ne rascisti ova ekipa u fudbalskom savezu bice ovako Edited September 7, 2023 by roux senyurt 1
Mil@n Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 30 minutes ago, roux senyurt said: dok se ne rascisti ova ekipa u fudbalskom savezu bice ovako To nije jasno samo najvećim glupanima na ovom svetu. 1
JohnnyD Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 (edited) Rambo je rekao da se "dijalog uvek odvija na nivou glupljeg", pa tako se i nasa igra odvija na nivou najgoreg igraca. Sta da ocekujemo dok nam je organizator Sergej, koga boli kurac da zivi, a ne da igra fudbal? Edited September 7, 2023 by JohnnyD 1
Ted Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 SRBIJA (3-4-2-1): V. Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Babić – Živković, Gudelj, Ilić, Mladenović – Tadić, S.Milinković-Savić – Mitrović.
johan nagel Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Има ваљда оно неко срање кроз лигу нација што смо обезбедили али не треба размишљати о томе, био би скандал да у овој групи не будемо у прва два. Занимљиво да Пикси против мучених Литванаца излази с овом ‘дефанзивнијом’ варијантом док против Ђарми изгибосмо уз сви у напад тактику. 2
Mr.Mxyzptlk Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 skandali su nasa mera... na kraju cemo se klati sa cg za drugo mesto
Shan Jan Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Koliko me smara da gledam ovu tekmu nakon basketa to nije normalno. Ako opet budu vuvuzele iskljucujem odmah. 2 1
Dimitrije Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Sta to treba Erakovic da uradi da bi bio medju prvih 11? Bolji je od svih stopera u reprezentaciji.
Ted Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 mi ako planiramo ovako, ajmo ajde svi u napad, da idemo na EP, onda je zaista bolje da ne idemo
Recommended Posts