Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Retko smo odvratna ekipa...Ali imamo srce lava da se u ovakvoj grupi ne plasiramo na EURO...Veliki rispekt.

• +1 2
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

"Nije smak sveta. Po meni neočekivan poraz. Mislim da ga nismo zaslužili, ali moramo da ga prihvatimo", rekao je Piksi. 

to je to. zivotna filozofija koju treba usvojiti. svidja mi se kako se kod nas preuzima odgovornost. totalno drugaciji koncept nego u drugim zemljama sveta. kod nas se odgovornost preuzima, ali posledice ne. to ne treba, dovoljna je samo odgovornost.

Posted

Piksi je glup ko kurac, i vreme je da se nadje neki pravi selektor - koji ne postoji za ovu reprezentaciju.

• +1 1
Posted (edited)

dok se ne rascisti ova ekipa u fudbalskom savezu bice ovako

Edited by roux senyurt
  • +1 1
Posted
30 minutes ago, roux senyurt said:

dok se ne rascisti ova ekipa u fudbalskom savezu bice ovako

To nije jasno samo najvećim glupanima na ovom svetu. 

• +1 1
Posted (edited)

Rambo je rekao da se "dijalog uvek odvija na nivou glupljeg", pa tako se i nasa igra odvija na nivou najgoreg igraca. Sta da ocekujemo dok nam je organizator Sergej, koga boli kurac da zivi, a ne da igra fudbal?

Edited by JohnnyD
  • +1 1
Posted

SRBIJA (3-4-2-1): V. Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Babić – Živković, Gudelj, Ilić, Mladenović – Tadić, S.Milinković-Savić – Mitrović.

Posted

Има ваљда оно неко срање кроз лигу нација што смо обезбедили али не треба размишљати о томе, био би скандал да у овој групи не будемо у прва два.

Занимљиво да Пикси против мучених Литванаца излази с овом ‘дефанзивнијом’ варијантом док против Ђарми изгибосмо уз сви у напад тактику.

• +1 2
Posted

skandali su nasa mera... na kraju cemo se klati sa cg za drugo mesto

Posted

Koliko me smara da gledam ovu tekmu nakon basketa to nije normalno. Ako opet budu vuvuzele iskljucujem odmah.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Sta to treba Erakovic da uradi da bi bio medju prvih 11?  Bolji je od svih stopera u reprezentaciji.

Posted

mi ako planiramo ovako, ajmo ajde svi u napad, da idemo na EP, onda je zaista bolje da ne idemo