September 7, 20231 yr 9-ka Madjara je najgori igrac kojeg sam ja ikad video da je krocio na teren edit: izvinjavam se, ipak ulazi Jovic Edited September 7, 20231 yr by JohnnyD
September 7, 20231 yr Just now, JohnnyD said: 9-ka Madjara je najgori igrac kojeg sam ja ikad video da je krocio na teren Ma ovo nas Mađari troluju, nema drugog objašnjenja. Ili to ili je neki Orbanov zet dobio od tasta ostvarenje životnog sna.
September 7, 20231 yr Prve dve smo bili dobri i skupili bodove, u Bugarskoj i veceras smo losi, mozda opustanje zbog lake grupe ali mora pobeda u Litvi ako misle da odu na prvenstvo. Ceo tim van forme i bez neke ideje i zelje.
September 7, 20231 yr 2 minutes ago, JohnnyD said: 9-ka Madjara je najgori igrac kojeg sam ja ikad video da je krocio na teren Svakako najdeblji od Pece Kodza naovamo
September 7, 20231 yr Какав меч јбт, какав пакао. Од игре, резултата, Пиксијевих измена, ове деце и вувузела јебених, цео пакет.
September 7, 20231 yr Just now, johan nagel said: Какав меч јбт, какав пакао. Од игре, резултата, Пиксијевих измена, ове деце и вувузела јебених, цео пакет. Throwback na one otužne utakmice što smo igrali prije 10ak godina