September 7, 20231 yr Jel moze Bahar u slobodnom vremenu da preuzme i srpsku reprezentaciju. Piksi je totalno izgubio kompas.
September 7, 20231 yr nepostojanje levog beka video se taj problem odavno i treći i ... ćemo primiti sa leve strane ako ovaj sa klupe ne reaguje
September 7, 20231 yr Mi to i dalje ocemo sa trojicom pozadi? A po boku Kostic i Radonjic Pajbt 😂 Katar nije bio dovoljan
September 7, 20231 yr Mnogo volim ovaj napadacki fudbal piksijev ali cim igramo sa nekim ko se ne brani to je lutrija koji ce tim da da vise golova.
September 7, 20231 yr 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Valjda ce publika da zivne malo i digne nase momke.. Ovo vuvuzujanje ko kad janpi zakuntas pa ti cele noci traumaticno zuji glava
September 7, 20231 yr Au još laseri u lice igrača. Nisam ni primetio iz prve... I deca su nam kompletni kreteni i seljoberi, nažalost. Edited September 7, 20231 yr by Medusa_trip
September 7, 20231 yr Pikse je izveo ono 11 svojih omiljenih, sa najboljim ocjenama na FIFA, to što su kompatibilni kao dupe i oko, što od sistema nema ni S, ko još igra na sistem, mi smo evropski Brazilci, mi ćemo to na vic i na improvizaciju, na herc.
September 7, 20231 yr pomislio sam da je Piksi izveo Partizanovu odbranu lepo je znati da ima i gora odbrana od naše.....eno je u reprezentaciji