James Marshall Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Uprkos tome što je Tadić sa Ajaksom osvojio 600 trofeja, prema Večernjim novostima. 1 8
villiem Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Holandija drugacije racuna sa brojevima i kradu od okeana svake godine deset metara sto naspu. Tadic je vec neko vreme u nemilosti bivsih igraca, ono kako su pricali ili bar kako su mediji prenosili svaki put sam bio iznenadjen kako jos uvek igra tamo. Jedan od najvecih povrataka starih velikana je u njegovoj reziji i samo neka kletva je progurala Thnhem, il kako se pise
renne Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 10 minutes ago, levi said: i Mitrović? Mitar već otišao
renne Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 10 minutes ago, levi said: i Mitrović? Mitar već otišao
johan nagel Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) За Митра ће ми бити баш жао ако оде, некако је изградио име у Енглеској и таман када је у најбољим годинама и треба да се етаблира као проверени премијерлигашки нападач он запали на фудбалску маргину. С друге стране глупо чак и звучи да ми је жао лика који ће да заради десетине милиона евра за пар година пикања лопте. Edited July 14, 2023 by johan nagel 1
Dimitrije Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) Piksi je, dok je igrao u Veroni, proglasen za najgoreg stranca te sezone. Edited July 14, 2023 by Dimitrije
Mr.Mxyzptlk Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 evropskom fudbalu ce drasticno opasti kvalitet ovim odlascima u sa. pogotovo ako se trend nastavi i u narednim godinama
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 19 minutes ago, extragluv said: evropskom fudbalu ce drasticno opasti kvalitet ovim odlascima u sa. pogotovo ako se trend nastavi i u narednim godinama i još će se probudibiti jaz između top tier klubova i boranije, taman da svi jedva dočekaju formiranje super lige
porucnik vasic Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: i još će se probudibiti jaz između top tier klubova i boranije, taman da svi jedva dočekaju formiranje super lige Од тога нема ништа док је енглеза. 1
dragance Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 14 hours ago, renne said: Mitar već otišao Gde ode?? Mislio sam da će mi komšo njegov javiti. Budala je ako ode.
radisa Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Hoće neko kdo nas prenositi tu plastik/fantastik ligu? Ja bih to gledao kao gilty pleasure...
dragance Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 46 minutes ago, radisa said: Hoće neko kdo nas prenositi tu plastik/fantastik ligu? Ja bih to gledao kao gilty pleasure... Nemoj, zažalićeš. Na soc medijima ne možeš da živiš od Sauda koji kao da su tek otkrili fudbal, pa Ronaldo-ovo/Ronaldo-ono. Grupa amatera i jedno zvučno ime.
radisa Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 3 minutes ago, dragance said: Nemoj, zažalićeš. Na soc medijima ne možeš da živiš od Sauda koji kao da su tek otkrili fudbal, pa Ronaldo-ovo/Ronaldo-ono. Grupa amatera i jedno zvučno ime. Ma kontam kad svi ovi odu, sto treba da odu, bice show gledati profi fudbalere i poluamatere u istim timovima...
Lancia Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 1 hour ago, radisa said: Hoće neko kdo nas prenositi tu plastik/fantastik ligu? Ja bih to gledao kao gilty pleasure... Pre bi karling gledao 2
Recommended Posts