July 14, 20231 yr Uprkos tome što je Tadić sa Ajaksom osvojio 600 trofeja, prema Večernjim novostima.
July 14, 20231 yr Holandija drugacije racuna sa brojevima i kradu od okeana svake godine deset metara sto naspu. Tadic je vec neko vreme u nemilosti bivsih igraca, ono kako su pricali ili bar kako su mediji prenosili svaki put sam bio iznenadjen kako jos uvek igra tamo. Jedan od najvecih povrataka starih velikana je u njegovoj reziji i samo neka kletva je progurala Thnhem, il kako se pise
July 14, 20231 yr За Митра ће ми бити баш жао ако оде, некако је изградио име у Енглеској и таман када је у најбољим годинама и треба да се етаблира као проверени премијерлигашки нападач он запали на фудбалску маргину. С друге стране глупо чак и звучи да ми је жао лика који ће да заради десетине милиона евра за пар година пикања лопте. Edited July 14, 20231 yr by johan nagel
July 14, 20231 yr Piksi je, dok je igrao u Veroni, proglasen za najgoreg stranca te sezone. Edited July 14, 20231 yr by Dimitrije
July 14, 20231 yr evropskom fudbalu ce drasticno opasti kvalitet ovim odlascima u sa. pogotovo ako se trend nastavi i u narednim godinama
July 14, 20231 yr 19 minutes ago, extragluv said: evropskom fudbalu ce drasticno opasti kvalitet ovim odlascima u sa. pogotovo ako se trend nastavi i u narednim godinama i još će se probudibiti jaz između top tier klubova i boranije, taman da svi jedva dočekaju formiranje super lige
July 15, 20231 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: i još će se probudibiti jaz između top tier klubova i boranije, taman da svi jedva dočekaju formiranje super lige Од тога нема ништа док је енглеза.
July 15, 20231 yr 14 hours ago, renne said: Mitar već otišao Gde ode?? Mislio sam da će mi komšo njegov javiti. Budala je ako ode.
July 15, 20231 yr Hoće neko kdo nas prenositi tu plastik/fantastik ligu? Ja bih to gledao kao gilty pleasure...
July 15, 20231 yr 46 minutes ago, radisa said: Hoće neko kdo nas prenositi tu plastik/fantastik ligu? Ja bih to gledao kao gilty pleasure... Nemoj, zažalićeš. Na soc medijima ne možeš da živiš od Sauda koji kao da su tek otkrili fudbal, pa Ronaldo-ovo/Ronaldo-ono. Grupa amatera i jedno zvučno ime.
July 15, 20231 yr 3 minutes ago, dragance said: Nemoj, zažalićeš. Na soc medijima ne možeš da živiš od Sauda koji kao da su tek otkrili fudbal, pa Ronaldo-ovo/Ronaldo-ono. Grupa amatera i jedno zvučno ime. Ma kontam kad svi ovi odu, sto treba da odu, bice show gledati profi fudbalere i poluamatere u istim timovima...
July 15, 20231 yr 1 hour ago, radisa said: Hoće neko kdo nas prenositi tu plastik/fantastik ligu? Ja bih to gledao kao gilty pleasure... Pre bi karling gledao