March 27, 20232 yr Dajte neki linak da vam ziva decahttps://livetv.sx/rs/Sent from my MI 6 using Tapatalk
March 27, 20232 yr Jel ima neki crnogorski igrac koga bi voleli da igra za nas? Ja jedino znam ove bivse Partizanovce, Jovetic je vec mator, a i imamo dobre napadace. I Savic je isto mator..
March 27, 20232 yr 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel ima neki crnogorski igrac koga bi voleli da igra za nas? Ja jedino znam ove bivse Partizanovce, Jovetic je vec mator, a i imamo dobre napadace. I Savic je isto mator.. Savić i Jovetić bez sumnje, bez obzira na godine. Čak je Savić valjda i dalje startni štoper Atletika. E da, i Marušić je dobar igrač. Dugogodišnji starter u Laciju. Edited March 27, 20232 yr by Milošica
March 27, 20232 yr Jel ovaj Aleksandar plaćen po izgovorenoj reči ? Neko mu reko da dobro za optimizaciju ...Sent from my MI 6 using Tapatalk
March 27, 20232 yr Савић је класа за све наше штопере. Јоветића су повреде баш унередиле иако је и даље мајстор. Марушић генерално добар играч, нама би значио јер ту баш немамо играча (мада код њих игра лево данас). Остатак екипе им је танак баш. Буда и Шћека исто доктори