copkillah Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Ajde? Retko ovakav specimen se pojavi na forumu.And yet here you are. 1 Link to comment
dragance Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 13 minutes ago, copkillah said: And yet here you are. Dodji po jogurt, komplekso Link to comment
roux senyurt Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 lepo je slusati bata djoru, u tancine je objasnio zasto je dzaja najbolji kandidat. saznao sam da je vidic prevarant koji nije izucio skole, ne gleda utakmice slobode iz uzica i ne poznaje sistem u srbiji. engleski treneri i skole ne valjaju nista i niko nema predavace kao srbija. zbog godina bata djora malo sporije misli i govori, ali treba uzeti u obzir da je dzaja mnogo mladji, tri godine. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 12 minutes ago, roux senyurt said: ali treba uzeti u obzir da je dzaja mnogo mladji, tri godine. i kuk je operisao jel to naglasio Link to comment
roux senyurt Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: i kuk je operisao jel to naglasio tek sam na polovini, mozda je ostavio najjace argumente za kraj Link to comment
Bandito Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) Jel to što je Džaja izabran jednoglasno znači da su i delegati koji su javno podržali Vidića glasali "za" i nisu se čak udostojili da budu uzdržani? Ne znam koliko delegata ukupno ima, vest samo kaže da je 78 delegata glasalo "za". EDIT: Sad vidim da sedam delegata nije prisustvovalo sednici. Edited March 14, 2023 by Bandito Link to comment
Malvo Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) Meni je najjače kako su svi oni našli zajednički jezik. Bjeka i Džaja, Džaja i Tole, Tole i Bjeka, Piksi i Džaja, i ko zna koja još poznata i tajna zlokrv postoji. U mračnoj kišnoj noći bi bez problema pregazili jedni druge s leđa, ali sad ih eno zajedno nasmejani i jednoglasni. Edited March 14, 2023 by Malvo Link to comment
goofs Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 1 minute ago, Malvo said: Meni je najjače kako su svi oni našli zajednički jezik. Bjeka i Džaja, Džaja i Tole, Tole i Bjeka, Piksi i Džaja, i ko zna koja još poznata i tajna zlokrv postoji. U mračnoj kišnoi noći bi bez problema pregazili jedni druge s leđa, ali sad ih eno zajedno nasmejani i jednoglasni. Slika i prilika političke scene u Srbiji. Link to comment
roux senyurt Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 1 hour ago, Bandito said: Jel to što je Džaja izabran jednoglasno znači da su i delegati koji su javno podržali Vidića glasali "za" i nisu se čak udostojili da budu uzdržani? Ne znam koliko delegata ukupno ima, vest samo kaže da je 78 delegata glasalo "za". EDIT: Sad vidim da sedam delegata nije prisustvovalo sednici. ne znam da li je poledica glasao za dzajica, nije toliko ni bitno. u dva prethodna glasanja koja su se ticala usvajanja izvestaja rada saveza i finansija, glasao je jedini protiv, a usput im je jebao majku u tri navrata u kojima je govorio na bini, porucujuci dzajicu da mu je ovo najveci poraz u karijeri. Link to comment
harper lee Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 25 minutes ago, roux senyurt said: ne znam da li je poledica glasao za dzajica, nije toliko ni bitno. u dva prethodna glasanja koja su se ticala usvajanja izvestaja rada saveza i finansija, glasao je jedini protiv, a usput im je jebao majku u tri navrata u kojima je govorio na bini, porucujuci dzajicu da mu je ovo najveci poraz u karijeri. Izasao je pre glasanja. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 pa jel to završeno? ništa nije zvanično objavljeno Link to comment
harper lee Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa jel to završeno? ništa nije zvanično objavljeno Mislio sam da bar citas vase grobarske portale. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvanicno-dragan-dzajic-novi-predsednik-fudbalskog-saveza-srbije/445977 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 (edited) 4 minutes ago, harper said: Mislio sam da bar citas vase grobarske portale. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvanicno-dragan-dzajic-novi-predsednik-fudbalskog-saveza-srbije/445977 ne čitam ni jedan portal tj nemam ih na telefonu e nema razloga da se menja Edited March 14, 2023 by kud u maglu Simoviću Link to comment
Recommended Posts