Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Bila je ona priča za Vidaru da je nameštao Antaru u JAR, otud ono pomračenje uma protiv Nemaca. Bilo kako bilo, sa druge strane su daleko veća govna. 

Ima tacno nula logike da Vidic namesta Antaru

kao što i u celokupnom srpskom fudbalu ima nula logike

a za džaja vs vidić me tačno zabole. ikebane će biti obojica, samo džajka od plastičnog cveća, a nemanja neki aranžman od sveže rezanog. u fss-u nije dovoljna promena već za početak dekriminalizacija, pa tek onda dubinska strukturna promena, i ta promena treba da dođe iz republičkog tužilaštva, a od strane specijalnog tužioca isključivo za tu namenu proglašenog, pa onda mup, a tek posle svega togana red dolaze promene u staroj pazovi

do tada je sve šminkanje leša

Ne znam da li da placem ili da se smejem.

Dzajic jeste radio svasta i mutan je, ali je i stariji covek i legenda srpskog fudbala. Zao mi ga je. Covek ce ili riknuti ili zbog bolesti morati da se povuce za maks sest meseci ako pobedi.

Sta, bre, on da vodi, sve i da ima najbolje namere i najstrucniji je. Tuzno je gledati ovaj intervju, cikica koji treba da cuva unuke i hrani golubove.

I eto nam potpredsednika, onog naprednjaka, za predsednika.

Političke volje da se sredi stanje u fudbalu nije bilo ni nakon 5 oktobra, iluzorno je očekivati da je bude sad ili uskoro, tako da daj sta das, bolje ista nego nista

svidja mi se dzajicev plan za unapredjenje srpskog fudbala. svidja mi se i njegova energija. ima iskustvo, a jos mu nije ni osamdeseta. recit je, milina ga je slusati. 

Listah biografiju Duleta Savića, dok je Džajić nabrajao gradove iz kojih mu je slao razglednice, i zanima me kako to da je ostao na samo 12 nastupa za reprezentaciju, pogotovo što je debitovao već sa 19 godina?

6 hours ago, Hele said:

Ne znam da li da placem ili da se smejem.

Dzajic jeste radio svasta i mutan je, ali je i stariji covek i legenda srpskog fudbala. Zao mi ga je. Covek ce ili riknuti ili zbog bolesti morati da se povuce za maks sest meseci ako pobedi.

Sta, bre, on da vodi, sve i da ima najbolje namere i najstrucniji je. Tuzno je gledati ovaj intervju, cikica koji treba da cuva unuke i hrani golubove.

I eto nam potpredsednika, onog naprednjaka, za predsednika.

Čuj žao mi ga je, ne zna da kaže neću, idem u vikendicu da kuliram kao bog dok ne riknem? Što se mene tiče, Džaja može da se infarktira na prvoj sednici FSS-a. Matora smrdljiva konjina, nema pametnija posla nego sa 80 godina da bude predsednik nečega, osoba koja mora da vodi, da vuče, da bude najaktivnija i najagilnija. 

Ne mogu da opišem koliko mi se gadi čovek i želim mu sve najgore.

2 hours ago, SmudgeYorkshire said:

Listah biografiju Duleta Savića, dok je Džajić nabrajao gradove iz kojih mu je slao razglednice, i zanima me kako to da je ostao na samo 12 nastupa za reprezentaciju, pogotovo što je debitovao već sa 19 godina?

Bilo je dobrih spiceva u Jugoslaviji u to vreme Halilhodzic, nesto stariji Bajevic, Filipovic, ali glavni golgeter bio je Safet Susic iako nije bio spic.

jel imamo mi nekog igrača u ovih 16 timova što su u ligi šampiona?

Grujic i Ristic

Ibra ;)

Бајчетић :whistle:

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

rade apsolviraotm

https://vm.tiktok.com/ZMYa4JDrV/

Otkrio je i nešto zanimljivo- tašta Ilije Stolice je rođena sestra Petra Škundrića, pa je po toj sps liniji dobijao poslove u Voši kod Bajatog i u Partizanu kod Vučele