levi Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 nije uopšte toliko komplikovano, samo treba 1 ozbiljan taktički pismen trener. nema ni Argentina vrhunske igrače na svakoj poziciji, a kamoli Maroko i Hrvatska, niti bilo ko od njih ima izvikane top klupske trenere neki fanatik kao Paunović ili Miloe bi sa ovom reprezentacijom dolazio rutinski do 1/4 finala prvenstava na produžetke i penale, a odatle dalje u zavisnoszti od bracketa 5 Link to comment
borris_ Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) Zasto Paunovic nije dobio sansu da trenira seniorsku reprezentaciju? Edited December 28, 2022 by borris_ Link to comment
goofs Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Neko možda kao ćelavi Muslin? Šteta što on neće više da bude selektor. Oh, wait Link to comment
Glass Joe Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Nisam ja ni rekao da je mateus bio neki trenerski mag, nego da je zasluzan za uspeh, doneo je u Partizan taj svapski mentalitet i disciplinu, ulio je igračima veru i sampouzdanje da mogu da se nose i sa najboljim evropskim ekipama Link to comment
dragance Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 ala su se nosili do mojega. 1 1 Link to comment
Glass Joe Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Dobijes Njukasl u gostima, 0-0 i 0-1 sa galaktikosima uz ravnopravnu igru i kolosalnu sansu Ilića, nereseno i minimalan poraz sa budućim prvakom Evrope, nereseno sa osvajačem kupa Uefa? 1 Link to comment
goofs Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 ne znam sto mu uopste odgovaras, neka zivi u svojoj zabludi. 1 Link to comment
kipo Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Kasiljas odbranio kukom bese. Meni je najtrenutak Mateusove trenerstine kada je uveo Troboka nezagrjanog da sutira slobodnjak Link to comment
dragance Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Sve naseekipe, a tu ukljucujem i moj tim, nemaju sta da traze u LS grupnim fazama. Sve te "kolosalne sanse" i "minimalni porazi" su isto sranje kao i sa reprezentacijom. Mafiju zabole kurac za rezultate jer je njima glavni cilj "oho-ho, evo nama parica" od ucestvovanja u grupnim fazama. Link to comment
Glass Joe Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 1 minute ago, dragance said: Sve naseekipe, a tu ukljucujem i moj tim, nemaju sta da traze u LS grupnim fazama. Sve te "kolosalne sanse" i "minimalni porazi" su isto sranje kao i sa reprezentacijom. Mafiju zabole kurac za rezultate jer je njima glavni cilj "oho-ho, evo nama parica" od ucestvovanja u grupnim fazama. Koliko mi se cini i osvajanje nekih bodova u toj grupnoj fazi donosi neke parice toj nekoj mafiji Link to comment
dragance Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Koliko bodova je osvojeno u te dve grupne faze koje ste igrali? Link to comment
Milošica Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) 2 hours ago, borris_ said: Zasto Paunovic nije dobio sansu da trenira seniorsku reprezentaciju? Paunović je fenomenalan izbor, najbolji mogući, ali mislim da čovek prosto ne želi u tu priču. Lepo mu je preko koeana. Edited December 28, 2022 by Milošica Link to comment
Glass Joe Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 24 minutes ago, dragance said: Koliko bodova je osvojeno u te dve grupne faze koje ste igrali? nisam ti ja wikipedija, mislim 3 nerešena i šta s tim? rekao sam nosili se ravnopravno, nisam rekao da su pobedjivali najjace evropske ekipe Link to comment
gone fishing Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 36 minutes ago, Milošica said: Paunović je fenomenalan izbor, najbolji mogući, ali mislim da čovek prosto ne želi u tu priču. Lepo mu je preko koeana. da baš je fenomenalan u 3 od 4 sezone sa vatrogascima iz čikaga je zauzeo zadnje mesto na tabele jake mls lige - u engleskoj drugoj ligi je ostvario učinak od 29 pobeda, 18 nerešenih i 36 poraza u 1,5 sezoni koliko ih je trenirao - mit o njemu je napravio propali talent šaponjić golom u 92 min 1/8 finala u20 sp 2015 protivu mađara, da je ta lopta otišla preko gola niko danas ne bi ozbiljno ni pominjao pauna kao rešenje za selektora.... Link to comment
*edited by mod Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 11 minutes ago, gone fishing said: da baš je fenomenalan u 3 od 4 sezone sa vatrogascima iz čikaga je zauzeo zadnje mesto na tabele jake mls lige - u engleskoj drugoj ligi je ostvario učinak od 29 pobeda, 18 nerešenih i 36 poraza u 1,5 sezoni koliko ih je trenirao - mit o njemu je napravio propali talent šaponjić golom u 92 min 1/8 finala u20 sp 2015 protivu mađara, da je ta lopta otišla preko gola niko danas ne bi ozbiljno ni pominjao pauna kao rešenje za selektora.... Za razliku od Dalića, selektora Maroka i većine ostalih koji su tu došli nakon fenomenalnih rezultata na klupskom nivou. Naravno da Piksi treba da ostane. Kada to više ne bude slučaj Paun je sasvim legitimna opcija. 4 Link to comment
Recommended Posts