Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Valjda će bude dovoljno da se vratimo među 20 na FIFA listi...

Posted

Pa dobro, saznali smo da su Trivunović i Injac apgrejd u odnosu na Petrovića i Milijaša. I da Ljajić može da igra.

Posted

Otkako je Panta ušao, ceo ofanzivni deo se razmrdao. Plus je upisao asistenciju. Za 20tak minuta taman, odmah se vidi ko je od čega napravljen :)S obzirom ko nam je selektor i kakva ekipa je sklopljena, ovo je sasvim solidno izgledalo. Štaviše, ako se Pižonu ne omakne mnogo više menadžerske drvne građe nego što je to bio slučaj sa Radomirom i Antićem, ne verujem da ćemo videti neku veliku promenu u igri. Iz prostog razloga što stvari na terenu neće postavljati on, nego Vidić, Stanković i ekipa.

Posted

Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor. :isuse:

Posted

Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji :Hail:

Posted
Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji :Hail:
Nisam ni ja! Ali vise znam o fudbalu od ovih sto su gledali. Vidim i ti isto! ;)
Posted

Ja gledao, možete misliti u kakvom sam tek ja ushićenju :wub:

Posted

Donekle je Pantelar nadomestio nedostatak 1 :ziga: , tek da ublazi bol i tugu :( srecom, jevrejska zavera nije uspela

Posted

Ja sam gledao i kazem da je :ziga: bio najbolji!! Pojma nemate!

Posted

ja nisam ni gledao a kazem da je :ziga: bio najbolji! ubedljivo!

Posted
Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor. :isuse:
angry.gif
Posted

Sta ti sad Panta kriv??? Namestio covek gol i zicer Ljajicu sta jos treba?