Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

A kako Piki iskusno chatuje sa kolegom :)

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Valjda će bude dovoljno da se vratimo među 20 na FIFA listi...

Pa dobro, saznali smo da su Trivunović i Injac apgrejd u odnosu na Petrovića i Milijaša. I da Ljajić može da igra.

Sasvim solidna utakmica.

Otkako je Panta ušao, ceo ofanzivni deo se razmrdao. Plus je upisao asistenciju. Za 20tak minuta taman, odmah se vidi ko je od čega napravljen :)S obzirom ko nam je selektor i kakva ekipa je sklopljena, ovo je sasvim solidno izgledalo. Štaviše, ako se Pižonu ne omakne mnogo više menadžerske drvne građe nego što je to bio slučaj sa Radomirom i Antićem, ne verujem da ćemo videti neku veliku promenu u igri. Iz prostog razloga što stvari na terenu neće postavljati on, nego Vidić, Stanković i ekipa.

Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor. :isuse:

Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji :Hail:

Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji :Hail:
Nisam ni ja! Ali vise znam o fudbalu od ovih sto su gledali. Vidim i ti isto! ;)

Ja gledao, možete misliti u kakvom sam tek ja ushićenju :wub:

Donekle je Pantelar nadomestio nedostatak 1 :ziga: , tek da ublazi bol i tugu :( srecom, jevrejska zavera nije uspela

Ja sam gledao i kazem da je :ziga: bio najbolji!! Pojma nemate!

ja nisam ni gledao a kazem da je :ziga: bio najbolji! ubedljivo!

Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor. :isuse:
angry.gif

Jebo ga Pantelic :isuse:

Sta ti sad Panta kriv??? Namestio covek gol i zicer Ljajicu sta jos treba?