February 9, 201114 yr Pa dobro, saznali smo da su Trivunović i Injac apgrejd u odnosu na Petrovića i Milijaša. I da Ljajić može da igra.
February 9, 201114 yr Otkako je Panta ušao, ceo ofanzivni deo se razmrdao. Plus je upisao asistenciju. Za 20tak minuta taman, odmah se vidi ko je od čega napravljen :)S obzirom ko nam je selektor i kakva ekipa je sklopljena, ovo je sasvim solidno izgledalo. Štaviše, ako se Pižonu ne omakne mnogo više menadžerske drvne građe nego što je to bio slučaj sa Radomirom i Antićem, ne verujem da ćemo videti neku veliku promenu u igri. Iz prostog razloga što stvari na terenu neće postavljati on, nego Vidić, Stanković i ekipa.
February 9, 201114 yr Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor.
February 9, 201114 yr Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji Nisam ni ja! Ali vise znam o fudbalu od ovih sto su gledali. Vidim i ti isto! ;)
February 9, 201114 yr Donekle je Pantelar nadomestio nedostatak 1 , tek da ublazi bol i tugu :( srecom, jevrejska zavera nije uspela
February 9, 201114 yr Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor.