Odd_Job Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Valjda će bude dovoljno da se vratimo među 20 na FIFA listi...
keitel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Pa dobro, saznali smo da su Trivunović i Injac apgrejd u odnosu na Petrovića i Milijaša. I da Ljajić može da igra.
henrik larsson Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Otkako je Panta ušao, ceo ofanzivni deo se razmrdao. Plus je upisao asistenciju. Za 20tak minuta taman, odmah se vidi ko je od čega napravljen :)S obzirom ko nam je selektor i kakva ekipa je sklopljena, ovo je sasvim solidno izgledalo. Štaviše, ako se Pižonu ne omakne mnogo više menadžerske drvne građe nego što je to bio slučaj sa Radomirom i Antićem, ne verujem da ćemo videti neku veliku promenu u igri. Iz prostog razloga što stvari na terenu neće postavljati on, nego Vidić, Stanković i ekipa.
MiddleClass Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor.
Feindouno Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji
MiddleClass Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nisam gledao utakmicu ali znam da je Panta bio najbolji Nisam ni ja! Ali vise znam o fudbalu od ovih sto su gledali. Vidim i ti isto! ;)
henrik larsson Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja gledao, možete misliti u kakvom sam tek ja ushićenju
Mostly harmless Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Donekle je Pantelar nadomestio nedostatak 1 , tek da ublazi bol i tugu :( srecom, jevrejska zavera nije uspela
Moća Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja sam gledao i kazem da je bio najbolji!! Pojma nemate!
hattori Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja nisam ni gledao a kazem da je bio najbolji! ubedljivo!
MILF HUNTER Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jedino Larson zna, a vi ostale pojma nemate. Pantela je jedini koji moze da stane rame uz rame sa Batistutom i Luis Nazaria da Limom... Dzaba ja to vama pricam. Vama je S. Ilic bog fudbala, a Moreira vam je doktor.
Moća Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Sta ti sad Panta kriv??? Namestio covek gol i zicer Ljajicu sta jos treba?
Recommended Posts