Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1025

• Cash

985

Čini mi se da nam je ova naša postavka 3-5-2 donela poraz i remi na ovom SP. Nekako kao da vezni igrači nisu želeli da odigraju odbranu i ostavljali su ona tri jadnika u zadnjoj liniji sa VMS na vetrometini. Sve u svemu, zaslužen poraz i šamar, nauk Stojkoviću (ako je pameti) i teraj dalje.

Mi nemamo bekove, imamo priucena krila koja igraju "spoljne" igrace.

Nama igraju j Kostic i Tadic i SMS i Vlahovic i Mitrovic. Niko od njih ne igra odbranu kako bi trebalo. Kad se doda i Zivkovic, jasno je sto nam se odbrana raspada po bokovima i na sredini terena.

To na SP ne prolazi cak ni kod Brazila, Spanije i Francuske.

• +1 4
4 hours ago, goofs said:

Pa igracemo sad A diviziju Lige nacija, tu ce nam dolaziti jake reprezentacije, pa cemo videti. I to ce biti solidan pokazatelj moze li se ovako igrati, ako krenu svi da nas besomucno trpaju znaci ne moze. Van toga ne postoje neki termini za prijateljske.

I pored ovog "debakla" kako ce ga oslovljavati u danima koji dolaze, mi imamo dobru postavku za sledeca takmicenja, solidan tim i bazu da gradimo dalje, cak i sa misterom na klupi. Neko pametan bi izvukao dobre zakljucke iz ovoga i iskoristio ih da se poboljsa, mi verovatno necemo.

Prenosim post ovde, da vidimo kako dalje.

Moje prvo pitanje, imamo li makar u najavi zamenu za Tadica? On i dalje moze da jednim potezom resi utakmicu, ali ne moze vise da bude nosilac, jer je sve sporiji. Za njega je previse da igra celu utakmicu u visokom ritmu.

Ovaj Ilic koga sam prvi put video protiv Brazila, on je zadnji vezni? Tu nam je bas guzva, Gudelj, Lukic, Maksimovic, Grujic (njega nisam mnogo gledao).. Ne znam kako igra SMS u Laciju, ovo u reprezentaciji je generalno lose i neubedljivo.

Krila? Kostic, Radonjic, Zivkovic. To je pretanko. Jos neko u najavi?

Bekovi? Anyone?

• +1 1

За Тадића баш тих карактеристика немамо али има онај неки клинац Самарџић из Удинезеа који игра на сличној позицији и који обећава али се још ломи да ли ће да игра за Немачку где је рођен ваљда или за Србију.

Илић је више централни везни, озбиљан таленат, он би могао да нам носи везни ред у наредним годинама ако настави овако да се развија.

Смс бриљира у Лацију, већ пар година је (по)најбољи везни играч серије А.

На ‘винг бековима’ немамо боље од овога, посебно је десна страна критична.

Бекова нема ни у најави. Ако би Терзић из Фиорентине успео да напредује и устали се у првој постави он би могао да буде некакво решење на левом беку. Десно је баш трагедија и не видим да ће се нешто променити у скорије време.

• +1 1

Иде нам на руку највише то што он пре свега још увек није достигао ниво да буде репрезентативац Немачке.

Тако да капирам да је ближи нама јер ће га Пикси вероватно звати већ сад од марта а Швабе вероватно неће, њима још увек игра за у21.

Edited by johan nagel
  • +1 1

Па капирам да му је Немачка голуб на грани а ми врабац у руци штоб се рекло. Њихов позив може и да не дочека а ми му опет нудимо озбиљан репрезентативни фудбал сад и одма’. Наравно ту је и тај неки емотивни фактор, како се он осећа.. Име Лазар Самарџић наговештава једно а опет рођен је и одрастао у Немачкој тако да ко зна.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Prenosim post ovde, da vidimo kako dalje.

Moje prvo pitanje, imamo li makar u najavi zamenu za Tadica? On i dalje moze da jednim potezom resi utakmicu, ali ne moze vise da bude nosilac, jer je sve sporiji. Za njega je previse da igra celu utakmicu u visokom ritmu.

Ovaj Ilic koga sam prvi put video protiv Brazila, on je zadnji vezni? Tu nam je bas guzva, Gudelj, Lukic, Maksimovic, Grujic (njega nisam mnogo gledao).. Ne znam kako igra SMS u Laciju, ovo u reprezentaciji je generalno lose i neubedljivo.

Krila? Kostic, Radonjic, Zivkovic. To je pretanko. Jos neko u najavi?

Bekovi? Anyone?

SMS je najbolja zamena za Tadica koju imamo, on na poluspica i dva tikvana ispred, bar dok se ne pojavi neki novi klinac.

• +1 1

Ne trebaju tikvanii vec dobri igraci iza SMS.  Lukic i Ilic bi bili dobar izbor.  No, prioritet je strucni stab.  Piksi je primarno motivator.  Ne moze da ima na klupi diletante koji nikada nista nisu po stigli u seniorskom fudbalu.  On je prijatelj Vengera.  Neka zatrazi od FSS da najme Vengera kao konsultanta ili ko-selektora.  Ili nekog drugog fudbalski pismenog trenera.  Kao sto je bio pokojni Kosanovic.

Edited by Dimitrije
  • +1 1

Кад смо код несуђених репрезентативаца колико би нам само значио Марушић да је неко из савеза својевремено имао слуха да га позове на време или да он није похрлио брже боље да игра за Цг, како год. Баш такав тип играча нам треба. Ова опција са Живковићем ту је баш чудна, покушавам да се сетим екипе којој десног винг бека игра левоноги играч (па још крило) и тешко ми иде.

• +1 3
  • Haha 2

Kada imamo bekove, nemamo metronome i napadace. 

Kada imamo napadace, nemamo bekove i metronome. 

Ali uvek imamo selektora koji se pogubi. 

• +1 1
4 minutes ago, Pokojni Zvonce said:

Kada imamo bekove, nemamo metronome i napadace. 

Kada imamo napadace, nemamo bekove i metronome. 

Ali uvek imamo selektora koji se pogubi. 

Meni Antara cak i na SP dobija prelaznu ocenu, bez obzira na dva poraza.

Edited by Milošica