harper lee Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: problem je što na svetskim prvenstvima jaaaako malo ima slabih timova Pa dobro, njima necemo da dajemo na bazi kurca vec cemo malo da se potrudimo. Ubitacni smo napred, samo je znak pitanja ova Mitrova povreda. Cak ni forma iz klubova nije neko merilo, ovi nasi svi igraju kao posednuti kad dodju kod Piksija. Vlahovic koji dosta dugo nije igrao veceras je izgledao odlicno. Steta je sto nam je pao jebeni Brazil u grupi od svih ekipa, imaju napred dosta brzanaca koji znaju da igraju s loptom i imacemo problema da zatvorimo. Odbrana nam je bas teska i krupna, mozda uopste ne bi bilo lose da probamo protiv Brazila sa Gudeljom ovo sto smo igrali danas u drugom poluvremenu. Napred smo stvarno zajebani kao kratko cebe, igramo sa sest igraca koji u svakom trenutku mogu da izmisle gol ili asistenciju gde god da se nalaze na polovini protivnika. Samo se nadam da cemo proci grupu, imam utisak da u utakmici na ispadanje mozemo da igramo protiv svakog i da pobedimo. 3 Link to comment
SNARC Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Svaka nasa tema..oba tima daju gol. 1 Link to comment
simple red white Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Svakoj reprezentaciji će ovaj napad da da par golova ali je pitanje koliko ćemo za to vreme priiti golova. Link to comment
April Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Bar su ih lepo obukli ovog puta. Nema onih sabanskih majica i kosulja, itd.1974. oblačio nas je Rikard Gumzej. Kod Miljana uvek bilo gospodski. Link to comment
goofs Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ako ovo ne motiviše ove naše da zapnu iz petinih žila, ne znam šta će 3 5 Link to comment
mlatko Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Iz jednog almanaha, malo ukrivo... ali ako nekog interesujeNe mogu da stavim u spoiler iz TT, može mod ako treba...Timska slika iz Rusije činimse...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 zalutao duca krivudavim kokainskim stazama 1 1 Link to comment
Ratamahatta Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 (edited) Quote Petar Strugar kao Nemanja Vidic Nenad Jezdic kao Ognjen Koroman Boban Marjanovic kao Nikola Zigic Milos Timotijevic kao Dragoslav Jevric Raka Milenkovic kao Predrag Djordjevic Rene Bitorajac kao Igor Duljaj Slaven Doslo kao Sasa Ilic Milan Maric kao Ivan Ergic Zeljko Joksimovic kao Dejan Stankovic Vojin Cetkovic kao Zvezdan Terzic Andjelka Prpic kao Dusan Basta Nikola Rakocevic kao Danijel Ljuboja Milos Bikovic kao Mateja Kezman Sergej Trifunovic kao Milan Dudic Tihomir Stanic kao Ilija Petkovic Branislav Lecic kao Plavi Stevanovic Nikola Kojo kao Gojko Andrijasevic Miki Manojlovic kao Nedeljko Kovinjalo Viktor Savic kao Savo Milosevic Slavko Stimac kao Dragan Stojkovic Gordan Kicic kao Mladen Krstajic Vuk Kostic kao Dusan Petkovic Dragan Petrovic Pele kao Boris Tadic Boda Ninkovic kao Vojislav Kostunica Goran Susljik kao Zarko Zecevic Goran Sultanovic kao Dragan Dzajic * Benicio del Toro Edited November 29, 2022 by Plajvi 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 1 hour ago, Plajvi said: * Benicio del Toro može i onaj spud iz trainspotinga 1 Link to comment
Ratamahatta Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Quote "Nisam bio pekar, pa da me je Ilija slučajno poveo. Igrao sam standardno u svim klubovima, dobijao najviše ocene u Nemačkoj, Rusiji i Japanu. Kada sam se borio za titulu prvaka Japana s Jokohamom, tada je Piksi bio peti-šesti s Nagojom. Deset dana sam dominirao u Austriji na pripremama pre puta u Nemačku", rekao je svojevremeno Dušan Petković i dodao: "Znao sam da neću da igram, znao sam da se sprema teren da se ćaletu i meni stavi etiketa glavnih krivaca što me je pozvao. Odlučio sam da napustim reprezentaciju posle četiri-pet dana, samo sam čekao trenutak da svima dokažem da sam mnogo bolji od velike većine. Da mogu da im zapušim usta i odem". 3 Link to comment
Mil@n Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Just now, Plajvi said: Sve je dobro smislio osim što nam je zapušavao usta kokainom. 4 Link to comment
*edited by mod Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Ne ide mu nikako u vreme SP. Mada možda bi trčali kao navijeni da je ostao tada u tih 23 1 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 jel mlađatm još u bugarskoj Link to comment
Recommended Posts