kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 1:1 poluvreme, tadić iz slobodnjaka za nas oni iz penala stefana mitrovića otužno Link to comment
Lo Zingaro Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Najveci utisak su Vulin design dresovi. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Just now, Poludziber said: Najveci utisak su Vulin design dresovi. srećom vulina video nisam, ali jesam dresove što mu dođe na isto Link to comment
Lo Zingaro Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: srećom vulina video nisam, ali jesam dresove što mu dođe na isto Nije ni bio Vulin, samo dres sa mega policijskom znackom prozvan Vulin design 4 Link to comment
roux senyurt Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 sto ja ne volim ovog smitrovica baksuza. igramo u drugoj brzini, svi cuvaju noge osim pavlovica. 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 3 minutes ago, Poludziber said: Nije ni bio Vulin, samo dres sa mega policijskom znackom prozvan Vulin design očajna nam je oprema o_č_a_j_n_a 3 Link to comment
roux senyurt Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 dresovi izgledaju kao da su kupljeni na pijaci u amanu, sto i nije tako lose, idu dobro sa navijanjem bahrejnske publike. 1 Link to comment
harper lee Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) Kakva steta sto je Jovic tolika budalcina. Ono kad vrecu fudbalskog talenta potrosis na seljacinu. Edited November 18, 2022 by harper 2 1 Link to comment
SNARC Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Just now, harper said: Kakva steta sto je Jovic tolika budalcina. Ono kad vrecu fudbalskog talenta potrosis na seljacinu. Eto ga u Zvezdi pre 2025. Link to comment
Olimpijac Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Opaaala :). lepo lepo Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 šuster mattm Link to comment
harper lee Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 51 minutes ago, SNARC said: Eto ga u Zvezdi pre 2025. Previse je on dobar za to, uvek ce biti jakih klubova koji ce pomisliti da mogu da ga nateraju da ozbiljno shvati fudbal kao sto je to uspelo treneru Ajntrahta. Mnogo smo nezgodni u ovoj kombinaciji sa dva napadaca, imam utisak da slabijim timovima mozemo da damo gol na bazi kurca kad god nam se cefne. 3 Link to comment
San Epifanio Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 55 minutes ago, harper said: ... Mnogo smo nezgodni u ovoj kombinaciji sa dva napadaca, imam utisak da slabijim timovima mozemo da damo gol na bazi kurca kad god nam se cefne. Slazem se. Bas sam zadovoljan kako igramo u poslednje vreme. Mozemo svakome da damo gol. Posto smo defanzivno tanki, vise ne padam u depresiju kad primimo gol jer znam da su sanse realne da i mi damo gol i da se vratimo u mec. Jedna smo od zanimljivijih reprezentacija na prvenstvu. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 problem je što na svetskim prvenstvima jaaaako malo ima slabih timova Link to comment
Recommended Posts