Ratamahatta Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Masovic ide i s jednom nogom ako treba Smitrovic takodjer Erak lepi slicice ovaj put Na kraju ce Svetlanin zet igrati centarhalfa 1 Link to comment
Milosh76 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Tesko, posto Piksi nije idiot. Kod onog pateticnog Krstaje je to moglo, kod Piksija tesko. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 i kad objavljujemo spisak? Link to comment
Milosh76 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Najkasnije do 14.11 valjdaSelektor Dragan Stojković saopštiće spisak od 27 igrača u ponedeljak 14. novembra u Staroj Pazovi. Postoje razlozi zbog kojih se čeka poslednji čas.– Nema Piksi neke dileme i neće da bude nekih iznenađenja. Poznat je uglavnom sastav, skockan plan rada i samo se čeka situacija oko povređenih igrača. 3 Link to comment
MiddleClass Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Masovic prije Erakovica? 1 Link to comment
borris_ Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Zar pripreme ne pocinju 14/11? Link to comment
MiddleClass Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Ne znam ni ja, ali vele da je siguran putnik. Link to comment
Ratamahatta Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Mora neki Hoseba Eceberija/Urzaiz da ide, prvi decko Sofije Milosevic je batalio pricu pa su nasli ovog negde Link to comment
Ted Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Mašović je Pazarac, igrao je ovde za Čukarički, pa je otišao u Klub Briž, pa odatle u Bohum, gde i sad igra. igrao je, i to dobro, na ovim poslednjim tekmama u Ligi nacija ili kako se već zove to takmičenje. 1 Link to comment
Meduzalem Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 (edited) 3 hours ago, Ted said: ...u Ligi nacija ili kako se već zove to takmičenje. (htedoh reći, ne drvi... kao prešjednik sVrbije koji ne zna kako se zovu n1 i novaS) Mašović je odigrao bar jednu solidnu utakmicu u LN za repku, čak se iznenadih u najpozitivnijem smeru... Možda, ustvari sigurno nije dovoljno, ali imam puno poverenje u selektora. Da mi je rekao neko pre godinu i po dana da ću napisati ili reći negde, ne bih mu verovao. Što se Mašovića tiče, može i da sedi na klupi pored Eraka. Koga mi to još imamo, da je reprezentativan kalibar na poziciji defanzivca, bolji, i da je mlađi & spretniji od Milunovića? Uzmimo da pucamo na prolazak grupe; biće tu kartona, moguće su povrede, trebaće nam ta mlados', a dečko nije ništa lošiji od... Milunovića. Edited November 9, 2022 by Medusa_trip typo 1 Link to comment
Ted Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 30 minutes ago, Medusa_trip said: (htedoh reći, ne drvi... kao prešjednik sVrbije koji ne zna kako se zovu n1 i novaS) moj zbun je bio autentičan, zato što sam prvo napisao Konferens liga, pa mi nešto nije zvučalo, pa sam se setio da je to zapravo Lepa Brena koju igra Partizan, a da je ovo neka druga liga 1 Link to comment
189- Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 mitrovic navodno propusta prvu utakmicu sa brazilom. Link to comment
Ratamahatta Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Pavkov daje gol @25.00 1 Link to comment
Recommended Posts