Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Od zvezde prelaznog roka™ tesko da moze biti gori.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Kako su se fino prosetali Raca i Milijas dok je lopta prolazila pored njih :isuse: Kad udje Panta bice jos neki gol, Mrdja je smehotresan veceras.

Posted

na matića se svršava zbog onih tekmi u mladoj repki od ko zna kad. od tada ga nema nigde. chelsea, vitesse, benfica, kurac, nije odigrao ni 10 tekmi zadnje dve godine.jebem ti ovu trubu sa tribina, samo čekam da počne neki holivudski spektakl sa charlton hestonom...

Posted

Ja sam cuo da je bas dobar u Vitesseu, a Wiki kaze da ima 19 tekmi tamo.

Posted

meni matic nikada nije delovao kao veliki talenat. stvarno mi nije jasno sta su videli celzijevi skauti. doduse, gledao sam ga samo nekoliko puta.

Posted

Mene zanima šta bi od onog pravila, tj. da li bi se i 1 Radomir i 1 Antić držali onog pravila da se ne zovu igrači koji nisu prvotimci u svojim ekipama. A mi i dalje gledamo 1 Raću, ne znam stvarno ko stoji iza njega, Beko, Mišković, BoTa, templari, MMF, ruski oligarsi...

Posted
meni matic nikada nije delovao kao veliki talenat. stvarno mi nije jasno sta su videli celzijevi skauti. doduse, gledao sam ga samo nekoliko puta.
meni je bio odličan u mladoj, ali čim sam video da ide u chelsea sa 19-20 godina slutio sam da nema tu leba. nešto nisam siguran ni da mu je benfica dobar izbor.
Posted

I sta kazete "dve klase bolji". Malo su se Izraelci otvorili i mi vise nemamo srednji red. Na srecu oni ne znaju bog zna sta, inace bi vec bilo 1-1.Milijas i Raca :isuse:

Posted
na matića se svršava zbog onih tekmi u mladoj repki od ko zna kad. od tada ga nema nigde. chelsea, vitesse, benfica, kurac, nije odigrao ni 10 tekmi zadnje dve godine.jebem ti ovu trubu sa tribina, samo čekam da počne neki holivudski spektakl sa charlton hestonom...
To nije tacno, u Viteseu igra redovno i solidno.
Posted
Mene zanima šta bi od onog pravila, tj. da li bi se i 1 Radomir i 1 Antić držali onog pravila da se ne zovu igrači koji nisu prvotimci u svojim ekipama. A mi i dalje gledamo 1 Raću, ne znam stvarno ko stoji iza njega, Beko, Mišković, BoTa, templari, MMF, ruski oligarsi...
Antara ga je zvao i dok je u Partizanu bio rezervista na 10 utakmica zaredom.
Posted
Milijas i Raca :isuse:
ne zna se koji je goriSreca pa Subotic igra odlicno
Posted

I dalje se ne menjaju stare navike, posle gola odustanemo od igre.

Posted (edited)
To nije tacno, u Viteseu igra redovno i solidno.
dobro, pardoniram. no, eno ga sad u portugalu, videćemo na šta će to da izađe. Edited by MocaVukotic
Posted

Nije da sam očekivao half tajm šou Super Boula, ali dokle više sa ovim pedofilskim elegijama Miroslava IlićaJoj za šta se nama uvećavaju računi za struju :isuse: