MocaVukotic Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 bravo bambi, lepo igramo, mali đavo komanduje...
ΟΛΥ Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 (edited) deluje kao da smo za dve klase jaci od izraelacadeluje kao da su izraelci govno, sto i jesu <_< opet mrdja ole Edited February 9, 2011 by ΟΛΥ
mobio Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mladi pobedili Izrael 1-0, a "matori" su upravo poceli. Komentator je naravno Tastin Osmeh :isuse:Ono sto sam uspeo da pohvatam igraju Jorgancevic, Kolarov, Ivanovic, Subotic, Milijas, Petrovic, Krasic, Tosic, Ljajic i Mrdja.Igra fino mali Ljaja... Dobro ovo izgleda da cuknem u drvo
samo_opusteno Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Sampioni sveta u prijateljskim utakmicama! Stvarno ne znam kako smo mi izgubili od Estonije kuci, imamo kvalitet i greota je da ne odemo na EP.
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 bravo bambi, lepo igramo, mali đavo komanduje...mali djavo, tosic, krasic, stankovic...zajeban vezni red.
Calavera Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Sto me podseti, sto nije Matic pozvan na ovu tekmu?
tsva Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ljajic je digao nivo igre ove ekipe na neki drugi nivostvarno je super
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 deluje kao da su izraelci govno, sto i jesu <_< opet mrdja ole zar nisu oni uvek bili tvrd orah na domacem terenu?
tsva Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Sto me podseti, sto nije Matic pozvan na ovu tekmu?ne moze od Injca i Race da dodje na red
Calavera Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 JorgacevicKolarovVidicSuboticIvanovicStankovic Milijas / Kuzma / KacarLjajicLane / TosicKrasicZiga
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 da se ja pitam pozvao bih djuricica pre matica. cenim da je duplo talentovaniji.
MiddleClass Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Panta na klupi... nisam lud da gledam dok ne udje...
Recommended Posts