zmanic Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 58 minutes ago, Ptica trkacica said: koja agencija je radila ovo? MoZZart je sponzorisao i košarkaše ?
Willow Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 55 minutes ago, Lord Stef said: Meni ovo ok, super ideja. Sad realizacija, jbg, ljudi su fudbaleri, nisu glumci, uradili su kol'ko mogu. +1. Ok je skroz video. Čak ima i nekog šarma u tome što je malo kičast.
Popular Post *edited by mod Posted September 17, 2022 Popular Post Posted September 17, 2022 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a dobra je i ona sa kataiem 2 19
levi Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 rezervni beli dres jedina svetla tačka ove radikalske kampanje. jedino u njega nisu umešali prste Đuka i Danilo i ta ekipa
roux senyurt Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 ok ideja da se napravi promotivni/motivacioni video. nisam strucan da pisem o kvalitetu izvedbe, a o stilu, podseca me na logo air serbia. ovo iznad je nesto sto se meni svidje.
Lancia Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 6 minutes ago, Meazza said: Ovo je gore i od dresova. Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga. 5
aram Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 4 minutes ago, Lancia said: Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga. Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna?
Lancia Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 minute ago, aram said: Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna? Ostaje samo da protivniku pre utakmice urucimo kandilo umesto zastavice. Moze i neko jaje od orla. 2
Filozof manijak Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 hour ago, Lancia said: Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga. Kad se budemo vratili korenima starostavnim, napravićemo uspeh u sportu.
Mindaugas Žukauskas Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Jbt ostadoše ova 4 žigosanih kao sinonim nesportskog življenja, a ja kako slušam ove podkaste bivših sportista, malo ko da ne prepričava kako je pušio pio 1
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 kako ono kažu, nije lopov ko ukrade nego koga uhvate
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: zna @Caligula 100% Hvala, ali Kaligula nas ne voli više, ignoriše nas Mada, aj' da probam. @Caligula prekini zavet ćutanja, pretty please, šilji na pm koja agencija je radila ovaj spot, ili napiši ovde.
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 2 hours ago, aram said: Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna? Bolje mene da su stavili u spot, ja sam lepša 'tica od ora, a i taman bi bilo kul da fudbaleri trče pored mene, nema šanse da bi me stigli. Ideja nije toliko ni loša, koliko je realizacija očaj. Za Mitro's on fire i mamu nemam reči koji treš, soooo ''Ljubinka sine, ide tata u rat''. Pa onda Marširala kralja Petra garda kao muzička podloga. To je fudbal, a ne rat, helou, 21. vek. A tek činjenica što ovo pravi kladionica, a ne FSS, sa potpisom bez blama na kraju ''zvanični beting partner''. 2
Recommended Posts