Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1025

• Cash

985

55 minutes ago, Lord Stef said:

Meni ovo ok, super ideja. Sad realizacija, jbg, ljudi su fudbaleri, nisu glumci, uradili su kol'ko mogu. 

+1. Ok je skroz video. Čak ima i nekog šarma u tome što je malo kičast. 

ok ideja da se napravi promotivni/motivacioni video. nisam strucan da pisem o kvalitetu izvedbe, a o stilu, podseca me na logo air serbia.

ovo iznad je nesto sto se meni svidje.

4 minutes ago, Lancia said:

Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga.

Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna?

1 minute ago, aram said:

Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna?

Ostaje samo da protivniku pre utakmice urucimo kandilo umesto zastavice. Moze i neko jaje od orla.

• Haha 2
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

93793B50-F071-415E-8FFB-BB1BD4F56D86.thumb.jpeg.0d8c9abf186471656da26b5e2e058c26.jpeg

Jbt ostadoše ova 4 žigosanih kao sinonim nesportskog življenja, a ja kako slušam ove podkaste bivših sportista, malo ko da ne prepričava kako je pušio pio

• +1 1
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

zna @Caligula 100%

Hvala, ali Kaligula nas ne voli više, ignoriše nas :cry:

Mada, aj' da probam.

@Caligula prekini zavet ćutanja, pretty please, šilji na pm koja agencija je radila ovaj spot, ili napiši ovde.

2 hours ago, aram said:

Bolje mene da su stavili u spot, ja sam lepša 'tica od ora, a i taman bi bilo kul da fudbaleri trče pored mene, nema šanse da bi me stigli. :D :D

Ideja nije toliko ni loša, koliko je realizacija očaj.

Za Mitro's on fire i mamu nemam reči koji treš, soooo ''Ljubinka sine, ide tata u rat''.

Pa onda Marširala kralja Petra garda kao muzička podloga. To je fudbal, a ne rat, helou, 21. vek.

A tek činjenica što ovo pravi kladionica, a ne FSS, sa potpisom bez blama na kraju ''zvanični beting partner''.

• +1 2