zmanic Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 58 minutes ago, Ptica trkacica said: koja agencija je radila ovo? MoZZart je sponzorisao i košarkaše ? Link to comment
Willow Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 55 minutes ago, Lord Stef said: Meni ovo ok, super ideja. Sad realizacija, jbg, ljudi su fudbaleri, nisu glumci, uradili su kol'ko mogu. +1. Ok je skroz video. Čak ima i nekog šarma u tome što je malo kičast. Link to comment
Meazza Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Ovo je gore i od dresova. 3 1 Link to comment
Popular Post *edited by mod Posted September 17, 2022 Popular Post Share Posted September 17, 2022 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a dobra je i ona sa kataiem 2 19 Link to comment
levi Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 rezervni beli dres jedina svetla tačka ove radikalske kampanje. jedino u njega nisu umešali prste Đuka i Danilo i ta ekipa Link to comment
roux senyurt Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 ok ideja da se napravi promotivni/motivacioni video. nisam strucan da pisem o kvalitetu izvedbe, a o stilu, podseca me na logo air serbia. ovo iznad je nesto sto se meni svidje. Link to comment
Lancia Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 6 minutes ago, Meazza said: Ovo je gore i od dresova. Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga. 5 Link to comment
aram Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 4 minutes ago, Lancia said: Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga. Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna? Link to comment
Lancia Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 1 minute ago, aram said: Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna? Ostaje samo da protivniku pre utakmice urucimo kandilo umesto zastavice. Moze i neko jaje od orla. 2 Link to comment
Filozof manijak Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 1 hour ago, Lancia said: Pravoslavna patetika, nema sanse da se odlepimo od toga. Kad se budemo vratili korenima starostavnim, napravićemo uspeh u sportu. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Jbt ostadoše ova 4 žigosanih kao sinonim nesportskog življenja, a ja kako slušam ove podkaste bivših sportista, malo ko da ne prepričava kako je pušio pio 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 kako ono kažu, nije lopov ko ukrade nego koga uhvate Link to comment
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: zna @Caligula 100% Hvala, ali Kaligula nas ne voli više, ignoriše nas Mada, aj' da probam. @Caligula prekini zavet ćutanja, pretty please, šilji na pm koja agencija je radila ovaj spot, ili napiši ovde. Link to comment
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 2 hours ago, aram said: Eeee, a Pikse mudri učitelj kung-fua sa planine koji razgovara sa ticama, a momke će da nauči ono ko Uma Turman u Kill Bill-u što zna? Bolje mene da su stavili u spot, ja sam lepša 'tica od ora, a i taman bi bilo kul da fudbaleri trče pored mene, nema šanse da bi me stigli. Ideja nije toliko ni loša, koliko je realizacija očaj. Za Mitro's on fire i mamu nemam reči koji treš, soooo ''Ljubinka sine, ide tata u rat''. Pa onda Marširala kralja Petra garda kao muzička podloga. To je fudbal, a ne rat, helou, 21. vek. A tek činjenica što ovo pravi kladionica, a ne FSS, sa potpisom bez blama na kraju ''zvanični beting partner''. 2 Link to comment
Recommended Posts