Hamlet Strašni Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Dresovi su deo priče oko spektakla i generisanja prohoda koji je važniji od igre - to je na fonu da je prvenstvo u Kataru, da se hoće svetsko prvenstvo da dve godine, zatvaranje lige šampiona za siromašne i tako to. Link to comment
Meazza Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) Shvatio sam sta predstavlja oblik na nasoj majici. Obris orla sa rasirenim krilima. Krilca, nogice, rep... Edited August 29, 2022 by Meazza 2 Link to comment
Lo Zingaro Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Pijacari u neverici, njihova ce verzija sigurno izgledati bolje. 2 Link to comment
MiddleClass Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Daj nek stave Marlboro preko oba dresa, da ne bode oci koliko su ruzni... 1 Link to comment
Mil@n Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 28 minutes ago, Poludziber said: Svega sam se nagledao, ali ovo je najruzniji dres ikad igde. Ne samo to, već i ako postoje druge treće i sto šeste dimenzije, paralelni univerzumi, milijardu verzija ovog našeg jednog sveta, ovaj dres je najružniji ikada i biće dok je vremena prostora i svemira i... Sa druge strane, apsolutno je logično da ga baš mi imamo takvog kakav je. Link to comment
Ros Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 32 minutes ago, Frank Pembleton said: Čekaj, a ovo? ....shiit has hit the fan. to sam video i odbio da poverujem Link to comment
Meazza Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Bilo je mnogo grdnih dresova do sada, onaj Barsin od prosle sezone je nesto groteskno. Vidjali smo debilne patterne, ruzne kombinacije boja, frankenstajnske elemente... Ovo je jedinstveno po tome sto je odvratno u svojoj jednostavnosti. Stoga zasluzuje neko priznanje, jbmliga. Link to comment
Godfrey Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: to je neka random majica, svi ljubitelji fudbala znaju kako je izgledao dres svetskog prvaka koji su nosili rosi i drugari Meni je ovaj dres u glavi kada pomislim na FUDBAL. Iako u životu nisam kupio dres, niti planiram. 2 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) 6 minutes ago, Godfrey said: Meni je ovaj dres u glavi kada pomislim na FUDBAL. Iako u životu nisam kupio dres, niti planiram. ja imam tri, ovaj talijanski, ovaj engleski… Edited August 29, 2022 by kud u maglu Simoviću Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 iako nisam preveliki fan našeg blaženopočivšeg druga, sad ga je pogodio 1 1 Link to comment
MangupIzCivilstva Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Dres je kakav i zasluzujemo Ja tacno vidim kako FSSovom drugu menageru iz marketinga dolazi paket iz Pume sa predlogom dizajna dresova. Covjek otvara paket i kaze vidi ovi ovo, dresovi do jaja! Ima zlatna boja! Uzimaj i pravi odma! Link to comment
Popular Post roux senyurt Posted August 30, 2022 Popular Post Share Posted August 30, 2022 mitro(polit) 9 (posudjeno sa twittera) 1 16 1 Link to comment
Filozof manijak Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Karma zbog ružnog dresa prevagnuće da prođemo grupu, mmw! Link to comment
*edited by mod Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 11 minutes ago, Filozof manijak said: Karma zbog ružnog dresa prevagnuće da prođemo grupu, mmw! +1 Toliki smo baksuzi da ćemo konačno nešto da uradimo ali u ovakvom dresu. Ima da se rasproda pred 1/4 finale. 1 1 Link to comment
Meazza Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja imam tri, ovaj talijanski, ovaj engleski… Koji je treci? Link to comment
Recommended Posts