Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 (edited) 2 minutes ago, harper said: Je l' ume taj Varjacic ovo? Lako je Kataiju da pravi egzibicije kada igra protiv pacera. Edited June 5, 2022 by Dimitrije
harper lee Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, Dimitrije said: Lako je Kataiju da pravi egzibicije kada igra protiv pacera. Problem Kataija je sto na njegovom mestu u reprezentaciji igra nas ubedljivo najbolji igrac u poslednjih nekoliko godina a igramo formaciju u kojoj bi on mogao da igra samo umesto drugog spica (Vlahovic) ili drugog poluspica (SMS) koji su dosta bolji igraci od njega. I to je sve, nema mesta za njega jer su trojica nasih ubedljivo najboljih igraca konkurencija za te dve pozicije iza Mitra. Covek je doktor fudbala za 90% ove nase reprezentacije i ne treba se obazirati na ova navijacka budalesanja o raznim varjacicima, jovanovicima i slicnim specimenima koji ne znaju loptu da sutnu.
JohnnyD Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 (edited) Piksija cu da podrzavam do kraja, ali da je zasro sa (dosadasnjim) nepozivanjem Kataija - zasro je. A zasto? Da li je Katai igrac ili ne za ovu reprezentaciju, to niko ne moze da zna. Ali ono sto se zna, je da se derbiji Partizana i Zvezde igraju toliko godina, i na prste jedne ruke mogu da se nabroje igraci koji su individualnim kvalitetom daleko odskocili od svih ostalih igraca na terenu, pritom resili mec i to na majstorski nacin, a ne nekim frljotkama. Samo zbog toga je zasluzio poziv (na stranu sto je mesecima unazad daleko najbolji igrac u ligi), ako hocemo da vrednujemo taj derbi i ono sto ova zemlja ima kao tradiciju. Edited June 5, 2022 by JohnnyD 2
harper lee Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: @harper Jesi li to ti posle prvog ili drugog gola neznalice Kataija na poslednjem derbiju?
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 ne, nego kad čitam tvoje postove u kojima si se zainatio da nešto “dokažeš” u biti si ponovio moj post u kome sam rekao da kataji nema mesta u ovakvoj reprezentaciji i igri koju je stojković nekako uspeo da uspostavi o&o
*edited by mod Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: bukvalno treba da izmisli nekog komljenovićatm do novembra kao sani boy pred francusku Mislim da mu je glavni pokusaj u tom pravcu ozivljavanje Jovića i Radonjića. Da li će da mu uspe to ćemo tek da vidimo. A sve ovo sa Kataiem počinje da smara i u perspektivi može da neptorbno diže tenziju. Bolno je jasno da za njega u reprezentaciji nema mesta samo zato što na njegovim pozicijama igraju znatno bolji igrači. Piksi se oglasio na tu temu, rekao da ga neće zvati, obrazložio svoju odluku i to bi trebalo da je to. Nemojmo sad da od toga pravimo slučaj Rambo Petković. Jednostavno neki igrači imaju sreće pa samo zbog deficitarne pozicije odigraju dosta utakmica za reprezentaciju iako u najmanju ruku nisu neka klasa dok je kod Kataija obrnuto. 1
Rumpelstiltskin Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 10 minutes ago, harper said: Problem Kataija je sto na njegovom mestu u reprezentaciji igra nas ubedljivo najbolji igrac u poslednjih nekoliko godina a igramo formaciju u kojoj bi on mogao da igra samo umesto drugog spica (Vlahovic) ili drugog poluspica (SMS) koji su dosta bolji igraci od njega. I to je sve, nema mesta za njega jer su trojica nasih ubedljivo najboljih igraca konkurencija za te dve pozicije iza Mitra. Covek je doktor fudbala za 90% ove nase reprezentacije i ne treba se obazirati na ova navijacka budalesanja o raznim varjacicima, jovanovicima i slicnim specimenima koji ne znaju loptu da sutnu. Ko Milinko Pantic u Piksijevo vreme. Ne stavljajuci kvalitet u istu ravan vec samo situaciju ... 1
Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 6 minutes ago, harper said: Problem Kataija je sto na njegovom mestu u reprezentaciji igra nas ubedljivo najbolji igrac u poslednjih nekoliko godina a igramo formaciju u kojoj bi on mogao da igra samo umesto drugog spica (Vlahovic) ili drugog poluspica (SMS) koji su dosta bolji igraci od njega. I to je sve, nema mesta za njega jer su trojica nasih ubedljivo najboljih igraca konkurencija za te dve pozicije iza Mitra. Covek je doktor fudbala za 90% ove nase reprezentacije i ne treba se obazirati na ova navijacka budalesanja o raznim varjacicima, jovanovicima i slicnim specimenima koji ne znaju loptu da sutnu. Ali ako se desi da jedan od pomenute trojce ne moze da igra (povreda, kartoni sto je na turnirskim takmicenjima kao SP ili EP vrlo moguce), onda bi Katai dobrodosao da bude bar na klupi. Mi imamo vrlo malo kvalitetnih igraca kao Katai i gre'ota je ne iskoristiti njegove talenat i znanje u reprezentaciji. Svojevremeno smo napravili gresku ne pozivajuci Ramba Petkovica u reprezentaciju posle odlaska Piksija. Poksavali smo da Piksija zamenimo igracem potpuno drugih kvaliteta, Dejanom Stankovicem, i zato smo imali igru koja je godnama, sve do dolaska Piksija na selektorsko mesto, licila ni na sta.
pantelia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Kakav Katai, velika greska je nepozivanje Race Petrovica 1 1
nautilus Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Ova reprezentacija je neverovatno opasna kada SMS igra u liniji iza Tadića. Voleo bih videti 352 sa Tadićem na polušpicu i SMSom ispred dva zadnja vezna, sa Kostićem i Lazovićem na krilima. Na žalost, mislim da Tadić više nije dovoljno pokretan da to igra. Bar ne u ovom delu sezone. Jović je malo više tražio loptu i otkrivao se, u akciji pre gola se dobro postavio na deset metara ali nije dobio loptu već je otišla na krilo pa je usledio centaršut na koji je skočio. Malo života čovek pokaže i već se vidi da nije vezer. Ono što brine je odbrana. Ne pamtim kada smo poslednji put odigrali utakmicu a da nismo primili gol. Uvek se desi nekakva brljotina ili kiks. Razumem da nemamo bekove i da ne možemo igrati sa četiri nazad u liniji. Erhan Mašović i Eraković svakako imaju budućnost u ovoj reprezentaciji. Volio bih da Mašovića vidim još koji put. Čini mi se da zna lopte i da nije klasična stožina koja ispucava loptu a to nam fali u zadnjoj liniji. Što se tiče golmana Vanja MS je sigurniji, smireniji i koncentrisaniji od Rajkovića. Katai sigurno ne bi išao na svetsko prvenstvo i tu se završava priča da li je potreban ovoj reprezentaciji. Bukvalno je sve podređeno svetskom prvenstvu. 4
harper lee Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne, nego kad čitam tvoje postove u kojima si se zainatio da nešto “dokažeš” u biti si ponovio moj post u kome sam rekao da kataji nema mesta u ovakvoj reprezentaciji i igri koju je stojković nekako uspeo da uspostavi o&o A ima mesta za Varjacica i taj lik, ko god da je on, bi bio vazniji za reprezentaciju. Hajde nemoj da me zajebavas, jasno mi je otkud kod tebe animozitet prema Kataiju. Da nam je u prvom poluvremenu bio Katai na Tadicevom mestu, SMS na svom a mali Ilic na klupi vodili bismo bar dva gola razlike protiv ove grupe gradjana iz Slovenije vec u prvom poluvremenu. Katai svakako nema mesta u prvom timu dok Tadic moze da hoda ali je sigurno zasluzio poziv za ovu akciju u kojoj igramo u deset dana cetiri utakmice bez Vlahovica jer je jedini nas igrac profila slicnog Tadicu koji ima kakav-takav kvalitet. Mi smo i veceras morali da uvedemo Tadica jer ne bismo dobili utakmicu da se on odmarao do kraja a treba da odigramo jos dve utakmice.
Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Na SP cesto se desava da pojedine reprezentacije povedu vremesnog igraca koji pre toga nije ili je sporadicno igrao za reprezentaciju. Neki od tih igraca beljesnu na SP. Na primer, Toto Skilaci ili Roze Mila.
JohnnyD Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, Dimitrije said: Na SP cesto se desava da pojedine reprezentacije povedu vremesnog igraca koji pre toga nije ili je sporadicno igrao za reprezentaciju. Neki od tih igraca beljesnu na SP. Na primer, Toto Skilaci ili Roze Mila. Ili Zeljko Petrovic. 1
Recommended Posts