assignment Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 5 minutes ago, NevenMan said: Zasto se zajebavam. Iz MlS je najuren Ali nije nateran jer nije igracki bio dobar, nego zato što mu se zena nalupala na twiteru...
Mr.Mxyzptlk Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 luka!! luka!!placi harpereSent from my STF-L09 using Tapatalk
Nikodije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Evo ga Luka. Na pragu smo da pobedimo Slovence iz 7.pokušaja lol ova generacija će ući u istoriju 1
Mr.Mxyzptlk Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 3 gola glavom?Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Њујоркер Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 (edited) Prva pobeda nad zmajcekima? On di ader hend, Luka Zahovic? Jednoga lepog dana, u slobodnom klubu, ludog Zlatka uramiti medju najvece grobare ikada. edit: ufufuf, ispade katastrofa Edited June 5, 2022 by Њујоркер
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, Nikodije said: Pobeđena Slovenija, to je to, osvajamo u Kataru Pa ne idemo tamo na skijanje. 2
harper lee Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Al' jedan Tadic menja sve. Sta cemo mi da radimo kad se on oprosti jebem li ga ako znam, cak i ovako iscedjen i van forme promeni bukvalno sve u nasoj igri i svi drugi igraci izgledaju mnogo bolje. Odjednom ima prostora za sve, lopta ide kao po koncu, sve izgleda logicno i povezano. Mislim da nikada nisam gledao igraca u reprezentaciji Jugoslavije i Srbije koji je bio znacajniji za tim od Tadica. Bog ce mi oprostiti sledecu izjavu; Racic je odigrao fenomenalno ovo sto je igrao. Iz njegove dve oduzete lopte Zivkovic i Tadic su upisali po asistenciju a Jovic i Radonjic po gol. 3
Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Konacno dadosmo dva gola iz igre. Drago mi je da je Jovic dao gol i da je malo vise ucestvovao u igri nego na poslednje dve utakmice (Danska i Norveska). On ce da bude spic protiv Svedske jer je Mitrovic glupo zaradio drugi zuti karton zbog raspravljanja sa sudijom. Utakmica samo na pocetku oba poluvremena dinamicna, a negde oko sat vremena igralo se lenjo i sporo i posed lopte predao se Sloveniji. Nas tim je umeo s vremena na vreme da napravi dobre akcije, dodje do ivice sesnaesterca gde su se te akcije vecinom neslavno zavrsavale. Mislim da smo imali samo jedan sut na gol izvan ili sa ivice kaznenog prostora. 1
Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, harper said: Al' jedan Tadic menja sve. Sta cemo mi da radimo kad se on oprosti jebem li ga ako znam, cak i ovako iscedjen i van forme promeni bukvalno sve u nasoj igri i svi drugi igraci izgledaju mnogo bolje. Odjednom ima prostora za sve, lopta ide kao po koncu, sve izgleda logicno i povezano. Mislim da nikada nisam gledao igraca u reprezentaciji Jugoslavije i Srbije koji je bio znacajniji za tim od Tadica. Bog ce mi oprostiti sledecu izjavu; Racic je odigrao fenomenalno ovo sto je igrao. Iz njegove dve oduzete lopte Zivkovic i Tadic su upisali po asistenciju a Jovic i Radonjic po gol. ...+ je odmah po ulasku osujetio akciju Slovenije iz koje su mogli da izjednace.
harper lee Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kataji, pa šokovi nama treba(pored bekova) krilni napadač koji igra u oba smera, a pri tom da je brz kao vetar. to besomučno kataji, kataji samo stvara sliku potpunog fudbalskog analfabete varjačić iz kragujevca bi bio korisniji ovom timu Je l' ume taj Varjacic ovo? 5
Recommended Posts