Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 2 minutes ago, Zico said: Sudija nema pojma. Ja mislim da ima boljih kandidata od sudije koji nemaju pojma.
Nikodije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, April said: Kaže Piksi koji će nam kurac bekovi Pa realno ih i nemamo. Da igramo 442 verovatno bi nam Rukavina i dalje igrao desnog beka.
NevenMan Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 30 sekundi blabetanja na RTS; Slovenci su bili u grupi sa Slovenijom. I danas smo dobili zadnjeg ucesnika svetskog prvenstva. 1
Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Poceli su dominantno, dali gol, a onda ga primili zbog metiljave ige u odbrani, nakomn cega nam se igra raspala. Umesto da igraju, nasi su poceli da jure sudiju, sire ruke, dobijaju bespotrebne zute kartone, bude kod publike tradiocionalno neprijateljstvo prema sudiji kao krivcu za lose izdanje njihovog tima, a za to vreme Slovenija se stabilizovala.
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 bukvalno treba da izmisli nekog komljenovićatm do novembra kao sani boy pred francusku
NevenMan Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, JohnnyD said: Katai je Platini licno za Jovanovica J..o vas Katai i svi propali MLs igraci dali neko zaista misli da on ima mesta u reprezentaciji 🤦🏻 2
banksport Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Mislim da ne postoji reprezentacija u Evropi, uključujući Gibraltar, koju ćemo da nadtrčimo i pobedimo u fizičkom smislu. Da li je moguće da ne postoji desetak srpskih fudbalera koji mogu da trče brzo i da umeju da šutiraju i dodaju.
James Marshall Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 2 minutes ago, banksport said: Mislim da ne postoji reprezentacija u Evropi, uključujući Gibraltar, koju ćemo da nadtrčimo i pobedimo u fizičkom smislu. Da li je moguće da ne postoji desetak srpskih fudbalera koji mogu da trče brzo i da umeju da šutiraju i dodaju. Ima i do tog da je kraj sezone, ali i čuvenog "u, okupljanje reprezentacije, pa još i ovo drugorazredno takmičenje - znači 5 dana kurava i lađenja jaja po BG, vrh" Ti igrači trče 60+ utakmica godišnje u Čempionšipu, Seriji A, Ajaksu, pripadajućim kupovima itd. 1
Dimitrije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Ovi fudbaleri su dobro trcali i dobro igrali u kvalifikacijama. Od utakmice sa Madjarskom, oni ne igraju dobro. Od tada dali su samo dva gola u 3.5 utakmice od kojih je jedan autogol (Madjarska). To je problem jer s obzirom na vrlo poroznu odbranu, nasi moraju da budu mnogo efikasniji da bi pobedjivali. Svaki tim koji napada preko bokova, dace srpskom timu bar jedan gol.
dragance Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 5 minutes ago, NevenMan said: J..o vas Katai i svi propali MLs igraci dali neko zaista misli da on ima mesta u reprezentaciji 🤦🏻 Da li si ti pri sebi? 1
Recommended Posts